Viktorijanski časi imajo ekscentrično privlačnost in ko gre za modo in oblikovanje, sodobni vzorci prosto črpajo iz preteklosti. Odbitki se dodatno ujamejo na enak način in ogromno jih ima ščepec estetike, ki je znan v starih časih. Viktorijanski odbitki so eden takih stilov, ki ga dame še vedno spoštujejo zaradi svojega zapletenega in čudovitega videza. Kljub temu, da si danes skoraj ne predstavljajo, da bi vsak dan nosili slog, si vzamejo čas, da popestrijo svojo delegirano veličastnost na viktorijanski način, medtem ko se pripravljajo na zabavo ali maturantski večer..

Glavne viktorijanske pričeske

Večina žensk je nosila lase v updo in punčkah. Tudi kodri so bili izjemno dobro znani, zlasti med mladimi, ki so svoje frizure oblikovali v obročke in vrtince. Torej, tukaj je seznam najboljših 9 viktorijanskih pričesk, ki jih ženske v vseh časih še vedno ljubijo in se radi razmetavajo. Kateri je vaš najljubši?

1. Debela pletena žemlja:

Debela pletena žemljica

To je bila klasika v tistih časih, ko so skoraj vse znane osebnosti videli na številnih portretih in fotografijah. Čeprav je videti precej zapleteno, je to pravzaprav zelo enostavno. Preprosto spletite svoje lase zadaj in čez kravato položite krof za lase. Nato ga začnite krožiti vse do konca, dokler okoli hrbta ne tvori debele tuljave!

2. Klasični viktorijanski updo:

Klasični viktorijanski up do

O tem ni treba povedati nič drugega, kot da smrdi na preteklo obdobje. Lase pokrijte v svetle kodre in vse skupaj preprosto potegnite nazaj v obliki peciva. Za večji učinek pustite, da na strani visi nekaj kodrov. Prav tako bi bilo pametno imeti frizuro ob strani.

3. Težki kodri z napihnjenim vrhom:

Težki kodri z napihnjenim vrhom

Če ste pripravljeni izgledati kot razkošna kraljica preteklosti, preizkusite to pričesko. Da bi dobili težke kodre okoli las, boste morali uporabiti vroč likalnik. Nato jih preprosto povlecite navzgor v kravato za lase z napihnjeno krono in pustite, da se kodri odbijajo.

4. Kodri na pol vezani s stranskimi šiškami:

Kodri napol vezani s stranskimi šiškami

Če imate radi težke kodre, hkrati pa raje pustite puščene lase, potem je ta za vas. Segmente las preprosto položite v težke kodre, nato pa jih razdelite na zgornji in spodnji del. Zgornji del povlecite v visoko navzgor, tako da ustvari glasnost in dolžino.

5. Klasična viktorijanska zemička:

Klasična viktorijanska žemljica

Včasih ne gre za to, kako zapleteno si zavežeš ali zviješ lase. Tudi najpreprostejši lasje lahko vašemu karakterju dodajo veliko zgodbe. Najboljši primer je klasična viktorijanska žemljica.

6. Sodobni viktorijanski konjski rep:

Sodobni viktorijanski rep ponija

Ta sega v pozno viktorijansko dobo, ko so žemljice in up-dos odstopile repu ponija. Preprosto povlecite kodre nazaj v visok čop, ki ima srednji del. Nato pustite dva pramena dolgih las, ki visita z obeh strani obraza.

7. Kraljevski konjski rep:

Kraljevski rep ponija

Ta pričeska ima rep ponija z rahlim zvijanjem. Lase najprej dvignite v visoki bouffant, nato pa hrbet zavežite z okrasno sponko. Končno zvijte vse ohlapne pramene in jih pustite, da se premetavajo.

8. Viktorijansko dekle:

Viktorijansko dekle

Dovolite si oster stranski udar in nato zadnji del las počistite nazaj. Nato dodajte kodre povsod. Položite srčkan trak za lase s cvetjem, da zapečati posel.

9. Cvetica:

Cvetica

Če ste navdušeni nad preprostostjo viktorijanskega videza na podeželju, potem je ta za vas. Brez težav, preprosto razporedite lase in jim dodajte mehke valove. Izpolnite videz tako, da rože obrežete na eno stran las.