Ali imate izpadanje las ali pomanjkanje rasti las? Ali veste, da obstaja peščica zaščitnih naravnih pričesk, zaradi katerih vam rastejo lasje? Če niste slišali zanje, da – obstajajo! To so najlažje narediti in priložnostne pričeske, ki ne obremenjujejo las in dejansko spodbujajo rast las z lahkoto in nego.

Danes si oglejmo in spoznajmo vse te pričeske, ki spodbujajo rast las. So hitri, udobni in povzročajo ponovno rast in rast las zaradi spodbujanja brez napora in stresa proti lasnim mešičkom.

10 najboljših zaščitnih pričesk za rast las:

Ta seznam enostavnih in lepih zaščitnih pričesk za rast las bo resnično velik za vse nas. Ta čudovit videz ne vključuje nobenih umetnih metod, oblikovanja, težkih vstavkov ali dodatkov. Vse so naravne. Preverimo jih skupaj.

1. Zviti Updo:

pričeske, ki vam bodo zrasle

Ta čudovit zvit updo izgleda lepo, ženstveno in elegantno in je med najbolj znanimi zaščitnimi pričeskami za lase. Pričeska ne vključuje pripenjanja ali vpenjanja in lahko naravno pokaže videz brez napora. Te pričeske, ki pospešujejo rast vaših las, prav tako pomagajo pomiriti in nahraniti lasne mešičke ter spodbujajo ponovno rast ali rast las.

2. Halo pletenica ali pol halo pletenica:

najboljše pričeske za rast las

zaščitne pričeske za rast las

Ste že slišali za halo pletenice? Zgornje slike prikazujejo halo pletenico in pol halo pletenico. Ta naravna pričeska hitro prinese klasičen videz, hkrati pa je osupljiva in sodobna. Halo pletenice pomagajo pri masiranju lasnih mešičkov od znotraj in zmanjšajo tveganje za poškodovanje las. Če imate občutljivo teksturo las ali obstaja nevarnost izpadanja las, je to pričesko za rast las dobro preizkusiti brez napora.

3. Plažni valovi:

Plažni valovi

Če se sprašujete, kako valovi na plaži izgledajo med zaščitno pričesko, no, tukaj je. Preprosta preobrazba las prinaša svobodne in ohlapne lase brez ostrih pričesk ali stilov. Primeren je tudi za vsakodnevno uporabo in omogoča prost pretok krvi po lasišču.

4. Pričeska z ravnim zvijanjem:

najboljše pletenice za rast las

Pričeska z ravnim zvijanjem je popolna kombinacija koruz, etnični zvitki pa izgledajo. Če želite naraven in sproščen občutek, so te pričeske odlične. Lase ščitijo pred ostrimi sončnimi žarki, umazanijo in onesnaženjem, prav tako pa preprečujejo, da bi se lasje zlomili in poškodovali. To je eno izmed najprimernejših oblikovanja las za vsakogar na kateri koli teksturi las. Je ena najbolj priljubljenih in znanih zaščitnih pričesk za naravno rast las.

5. Nizko umazana peciva:

Nizka umazana peciva

Kaj je boljšega od nizke žemlje in preveč grdega videza? No, tukaj že vidimo bistvo frizure – nizka neurejena punčka komaj traja minuto; je enostaven in v nobeni obliki ni zavezujoč. Ohlapen videz omogoča prosto teksturo las in preprečuje občutljivost ali tveganje za lasne mešičke. Poleg tega se izognemo obremenitvam korenin in koncev lasnih mešičkov, kar spodbuja rast las in sprostitev napetosti. To je tudi eden najboljših zaščitnih stilov za naravno rast las.

6. Kronska pletenica:

koruze za rast las

Kronska pletenica je med zapletenimi, a hkrati gostimi lepimi debelimi pričeskami, ki jih je treba preveriti. To je čudovit in ženstven lasje, ki mu prinaša živahen in etničen videz. Tu je pletenica krona, kjer se pletenica povleče po celotnem odseku, da se prevrne, in tako zaščiti lase pred več tveganji, kot sta zaplet in poškodbe. Preizkusite ta najboljši slog pletenic za rast las in res boste prepričani.

7. Vesoljske žemljice:

gojenje naravnih las z žemljicami

Vesoljske žemljice so zagotovo med najlepšimi in mladostnimi videzi. Prinašajo prijetno vzdušje vsakomur, ki preizkusi slog. Poleg tega pričeska ščiti tudi tako, da ne dodaja nobenega dodatnega umetnega oblikovanja in daje vse lase v pravo obliko ter neguje prehrano. Poleg tega zlahka ščiti lase pred umazanijo in onesnaževali.

8. Ohlapna francoska pletenica:

pletenice, zaradi katerih rastejo lasje

Sproščene pletenice so tako najvarnejše in zaščitne pričeske, ki pomagajo zmanjšati poškodbe las in povečati možnosti za rast las. Če pa tega raje spremenite v nekoliko elegantnega videza, kaj pa ta elegantni ohlapni slog francoske pletenice? Stavimo, da vam bodo te pletenice všeč za naravno rast las. Te pletenice, zaradi katerih vam rastejo lasje, so drzne, ženstvene, mladostne in očarajoče; ne moremo odtrgati oči.

9. Pol -zgornji vozel:

pričeske, zaradi katerih vam rastejo lasje

Zgornji pol vozel je še en preprost in enostaven videz, idealen za tiste s kratkimi lasmi in raje pričesko, ki lahko pomaga pri dobri prekrvavitvi. Pol zgornji vozel lahko popolnoma zamenjate tudi z zgornjim vozlom. Slog omogoča zmanjšanje lomljenja las in zagotavlja dobro zaščito pred ostro umazanijo in onesnaževali.

10. Pecivo Chignon:

pričeske, ki pomagajo rasti vaših las

Končno je punčka Chignon sama po sebi precej lepa in očarljiva. To je kot nalašč za ženske vseh starostnih skupin in prinaša eleganten in klasičen dostojanstven videz na najbolj eleganten način. Chignon punčka je tako kot druga punđa brez težkih zvitkov ali sponk v laseh. Zmanjšuje vsako občutljivost, povezano z lasmi, lahko pa jo preizkusijo tudi ženske z lasmi, ki so nagnjene k lomljenju.

Upamo, da so te pričeske za rast las popolne tudi za vaše želje. To so najvarnejše in najbolj naravne in zaščitne pričeske, ki jih je treba preizkusiti. Poleg tega pomagajo pri ponovni rasti in rasti las, zmanjšujejo poškodbe las in brezhibno prinašajo naraven videz. Kaj menite o njih? Sporočite nam svoje misli.