Poroke so čas praznovanj. Od sangeeta, mehendija in haldija do glavnega poročnega dogodka je več priložnosti za praznovanje, pripravljanje in razkazovanje popolnega lepega videza. Če ste nevesta, imamo nekaj za vas – pričeske za Haldi. Haldi je zabavna in tradicionalna slovesnost, ki se običajno opravi v jutranjih urah na poročni dan in je napolnjena z veseljem, praznovanjem, zabavo in tradicijo.

Najpogosteje je rumena barva Haldijevega praznovanja, za vas pa imamo nekaj trendovskih in elegantnih idej za frizuro haldi. Oglejte si te, da se tudi vi odločite, kateri videz vam najbolj ustreza.

10 najboljših Haldi slovesnih pričesk za nevesto 2021:

Za haldi ni popolnega ali pravilnega videza, vsaka funky ali tradicionalna ženska pričeska je lahko primerna za dogodek. Delali smo okoli in združili nekaj najbolj priljubljenih in ljubkih idej za pričesko za funkcijo haldi. Tukaj smo!

1. Preprosta ohlapna pričeska:

Preprosta pletena ohlapna pričeska

To je najbolj eleganten in ženstven videz, ki ga imamo neizmerno radi. Tu je pletenica narejena blizu kronskega dela, preostali lasje pa ostanejo tako, da dajo eleganten in etničen videz. Precej enostavno je, a kljub temu izgleda super očarljivo in lepo, da se prilega funkciji Haldi, tako brezhibno izgleda. Tisti z valovito ali ravno teksturo las lahko resnično preizkusijo ta videz brez napora.

2. Haldi pričeska za kratke lase:

Haldi pričeska za kratke lase

Če imate kratke lase in se sprašujete, kako najti najlepši videz, na katerega pogosto naletimo, ne skrbite. Za tiste s tako kratko dolžino las imamo popolnoma nov edinstven videz. Ta čudovita izjava o slogu je naravnost osupljiva in najboljši del-lahko jo naredite v hipu brez napora, tudi če vam zmanjka časa. Vsaka tekstura las lahko brez težav naredi ta videz.

3. Puhasta pletenica za Haldija:

Puhasta pletenica za Haldija

Ste že kdaj naleteli na takšen sijoč in privlačen videz? Ta frizura Haldijeve slovesnosti je narejena z cvetovi ognjiča, pritrjenimi v slogu zabuhle pletenice. To je precej enostavno narediti, za razliko od tega, kako se zdi; Vse, kar potrebujete, je odličen do dolgi las, da ga preizkusite. Če ste pripravljeni nositi tradicionalne sare za Haldi, je to lahko precej primerno in lepo.

4. Klasičen Haldi look:

Klasičen Haldi look

To se morda zdi še ena izmed najpogosteje opaženih pričesk haldi. Toda ali ni tudi čudovito in osupljivo? Vse, kar morate storiti tukaj, je, da vzamete pramene ali dele las z obeh strani in jih lepo pripnete na sredini. Dodajte svoje najljubše Haldi dodatke, ki se ujemajo, na primer rože ali cvetlične nastavke, da boste dobili bleščeč in božanski slog. Res izgleda čudovito! Se vam ne zdi tako?

5. Pol las Lasten ribji rep z rahlimi lasmi:

Pol dlaka iz ribjega repa z ohlapnimi lasmi

Tukaj gremo z drugo pričesko za slovesnost haldi. Če ste blagoslovljeni z debelimi in lepimi dolgimi ali srednje dolgimi lasmi s katero koli teksturo las, kaj pa ta elegantna izjava o slogu? Ali ni osupljivo? Pletenica ribjega repa je narejena s polovico lasnega dela, preostanek pa ostane z lepimi valovi. Dodajanje rumenih barvnih dodatkov k lasem ali nastavkom lahko resnično dodatno stopnjuje celoten videz. Všeč nam je, kako žareč je ta videz sam po sebi!

6. Čudovit ženski Haldi videz z razpuščenimi lasmi:

Kliknite na sliko, če želite prenesti našo aplikacijo in oddati naročilo znotraj

Pričeska se lahko zdi in zdi zelo preprosta in enostavna za preizkušanje. Toda ali ni tudi čudovito? Ne bi bilo nikogar, ki se ne bi strinjal. Ta očarljiva preprosta pričeska za funkcijo haldi temelji na eleganci, brezčasni lepoti in ženskem videzu. Pletenica je na obeh straneh vzeta na sprednjih straneh in je zavezana, da daje splošen ohlapen čudovit valovit videz las. Primerna je za tiste, ki želijo videti pričesko z možnostmi rumene obleke ali lehengas.

7. Haldijeva pričeska za nevesto iz pletenice:

Poročna pletenica Haldi pričeska

Če ste velik oboževalec pletenic, kaj je najboljše od te pričeske neveste haldi z ljubkimi in zapletenimi pletenicami? Čudovit videz izgleda popolnoma veličastno in plišasto – idealno za tiste ženske, ki si želijo elitnega in prefinjenega trendovskega videza. Dodajanje cvetličnih nastavkov videzu funkcije haldi lahko dodatno dopolni celotno izjavo o slogu.

8. Grand Look for Haldi:

Grand Look for Haldi

Kaj pa ta kodrasti videz s pletenico za vaš haldi? Če imate takšno teksturo las ali se želite spremeniti v nekaj, kar še ni priljubljeno, pa je videti čudovito, je ta čudovita in osupljiva izjava o slogu lahko popolna. Dodajte dodatke za lase tako kot druge pričeske in lahko pritegne precej pozornosti. Kaj misliš?

9. Neredna pletenica za Haldija:

Neredna pletenica za Haldija

Ta neurejena pričeska s pletenico Haldi je še ena, ki je ne smete zamuditi. Vsi že poznamo trend, povezan z neurejenimi pričeskami, zato smo ga zbrali za temo funkcije haldi. Ta čudovit videz je lahko popolnoma popoln za vrsto oblek za slovesnost in brezhibno dopolnjuje osupljiv trend.

10. Kratka pričeska za Haldija:

Kratka pričeska za Haldija

Za funkcijo imamo še eno kratko pričesko. Podobnemu videzu lahko sledite tako, da na eni strani dodate elegantne pletenice, preostale lase pa pustite. Lase dobro posušite s sušilcem za lase, da dobite volumen videz. Dodajte cvetlične nastavke v rumeni in zeleni barvi ali cvetlično tiaro, da popestrite slog, in to je to; lahko dela čudeže. Kaj misliš?

Upamo, da ste uživali v raziskovanju teh čudovitih pričesk za Haldi funkcijo. Ti videzi so res drzni, elegantni in osupljivi, lahko brezhibno dvignejo veličino in plišasti videz. Kateri je od vseh vaših najljubših? Sporočite nam svoje misli!