Ste nekdo, ki je vedno na poti? Imate raje udobne pričeske namesto ženstvenega ali trendovskega videza? Kaj je bolje kot preizkusiti pričeske po dolžini ušesa? Če še niste slišali za te odbitke, so različica med videzi kratkih las. Pričeske dolžine ušes se osredotočajo na odbitke in možnosti oblikovanja, kjer dolžina las ne presega ušes.

Torej, kot si kdo predstavlja, so odbitki do ušes čim bolj udobni, a hkrati elegantni, ostri in moderni. Če želite izvedeti več o teh najnovejših trendih, nadaljujte z branjem!

10 srčkanih in najboljših pričesk za lase do ušes:

Prizadevali smo si, da bi za vas pripravili najbolj čudovite, osupljive in vroče kratke lase do ušesnih pričesk in odbitkov. Skupaj jih raziščimo!

1. Dolžina ušesa Bob:

bob odbitki na kratka ušesa

Bob odbitki so med prvimi, ki se jih večina žensk spomni, ko govorimo o odbitkih do ušes. Res so med najbolj priljubljenimi možnostmi pri ženskih pričeskah po dolžini ušes. Bob odbitki so elegantni, ostri in vedno brezčasna in klasična izbira v svetu mode. Medtem ko obstaja več možnosti in idej, katera varianta boba je primerna, se lahko odločimo za krajše do ušesne mešičke ali dolžino ušesa in tiste s tupimi robovi ali pod kotom.

2. Wavy Boy-Cut:

valovite ženske dolžine ušes

Če ste med ženskami, ki imajo radi drzen in vroč videz, so fantovski kroji vedno v trendu. Vse o športnih super kratkih pričeskah pod ušesi z lahkoto, udobjem in predstavitvijo modnih trendov. Tu je en tak primer valovite frizure za dečke. Če ste med ženskami, ki imajo valovito teksturo las in imajo ovalno ali podolgovato obliko obraza, je to popolna kombinacija s stilom. Stavimo, da ste lahko videti čudovito in ljubko!

3. Francoska frizura Pixie-Bob:

bob dolžina do ušes

Kaj pa frizura in pričeska z mešanico pixie-bob? Te kratke pričeske po dolžini do ušes, ki jih navdihuje Francija, so kot nalašč za vsestranski videz in priložnosti. Od pisarn do uradnih srečanj ter zabav in počitnic so elegantne, čudovite in očarajoče. Ne samo to, frizura je enostavna za vzdrževanje in bo resnično okrepila vaš videz v modni igri. Kaj misliš o tem?

4. Maroon dolga ušesna frizura:

pričeske s kratkimi ušesi

Imamo še eno različico in varianto v okviru podobne frizure. Ta videz rjave barve pričeske z ušesno frizuro je kot nalašč za drzno in divjo edinstveno slog. To lahko daje novo in živahno vzdušje s sodobnimi odtenki, stran od običajnega dolgočasnega in univerzalnega videza. Vsekakor pa je tudi to lepo in udobno.

5. Curly Textured Ear Length Pixie Cut:

pixie izrez po dolžini ušesa

Imate radi zapletene sloge in klasične, ostre videze? Ta teksturirana pixie frizura za ušesa za tiste s kodrastimi lasmi je popolna. Lahko poskusite to pričesko s črnimi lasmi ali katero koli edinstveno barvo las, da poskusite v pričeskah do ušes. To bo dodalo modni izjavi in ​​popestrilo videz, da bo videti nič manj kot diva!

6. Zložena blond frizura:

dolžina ušes blond bob

Tu gremo z drugo varianto striženja boba do ušes. Ta kratka pričeska je kot nalašč, če imate blond lase ali pa barvo las postanete blond! Zložena različica bob je kot nalašč za to senco in lahko stopnjuje vaš videz, da se zdi vroče in čudovito. Ta sodobna različica zloženega boba do ušes je primerna za uporabo, tudi če ga poskusite s stranskimi ali rahlimi šiškami. Preizkusite in vam bo všeč!

7. Pričeska Pixie Undercut:

ženske pričeske po dolžini ušes

Kaj pa poskusiti s podrezano pričesko? Medtem ko ženski podrezani odbitki in stili zunaj dobivajo veliko pozornosti in priljubljenosti, je to še vedno premalo raziskano področje in področje. Imamo ta slog pixie mešanice undercut. Ti kratki lasje do ušes so dolgi, če imate ravne ali valovite lase. Dodaja drzen in eksperimentalen trend in je idealen, če se ukvarjate z glasbo ali umetnostjo. Ženske z diamantnimi, ovalnimi in pravokotnimi oblikami obraza se odlično prilegajo.

8. Večplastna kratka frizura po dolžini ušesa:

kodrasti lasje dolgih ušes

Kaj pa kratka večplastna frizura do ušesa? Lahko nadaljujete tudi s celotnim videzom sloja ali slojem bob. Za ženske s tanko ali občutljivo teksturo las lahko to naredi vtis polnejšega in elegantnega videza. Večplastni kroj je brezčasna izbira, ki nikoli ne more izstopiti iz trenda in se odlično prilega ženskam, ki ne želijo močno eksperimentirati!

9. Končana kodrasta frizura:

ušesne pričeske za črne lase

Imamo še en drzen in eksperimentalen videz – koničasta kodrasta tekstura frizure! Koničasti videz žensk je nov na modnem trgu. Dajejo popolno razkošno in drzno obliko, z ultramodernimi sodobnimi odtenki in vsestransko paleto videzov. S tem slogom si lahko brez težav, s elegantnim videzom, privoščite manj časa za vzdrževanje las.

10. Francoski Bob Cut:

dolžina ušesa Francoski Bob Cut

Do zdaj vemo, da je v frizuri bob ogromno različic. Odvisno od vaše izbire, teksture las in preferenc lahko izberete katero koli od teh kratkih različic boba. Imamo novo idejo, ki vam jo lahko pokažemo s tem francoskim bobom. Francoska frizura bob dolžine vam daje eleganten in eleganten videz z brezhibno in očarljivo izjavo o slogu. Ideja je imeti profesionalne, dostojanstvene in elegantne vibracije s sodobnimi odtenki v sproščenem slogu. Če želite izboljšati svoj videz, lahko dodate tudi poudarjene lase s platinasto, sivo ali bordo barvo.

To so bile nekatere izmed najlepših in najbolj priljubljenih idej za pričeske in odbitke do ušes. To niso omejene, ampak so najbolj priljubljene in znane variante. Odvisno od oblike obraza, teksture las, preferenc in priložnosti, se odločite za sebe. Sporočite nam, kaj nameravate naslednji preizkusiti?!