Korejske pričeske so glavni pokazatelj v korejski družbi. Medtem ko preprosta pletenica pomeni samsko žensko, punčka pomeni poročeno žensko. Obstajajo različni modni klani, ki sledijo različnim stilom oblačenja in si frizuro naredijo na poseben način. Medtem ko so drugi, ki vpeljujejo najnovejšo modo, obstajajo drugi, ki so oblikovalci trendov v pričeskah po vsem svetu. Tukaj si oglejte najboljše korejske pričeske.

Lepe korejske pričeske za dekleta s slikami:

Ta članek vsebuje seznam 15 neverjetnih korejskih pričesk za dekleta in ženske s slikami, ki jih je zelo enostavno slediti.

1. Lepljiva žemljica:

Trakica je zelo tradicionalna korejska pričeska. V bistvu vključuje zavijanje las v punčo in ustvarjanje lepih vzorcev z njo. Nazadnje dodajte čudovite dodatke in sponke v obliki premca, ki bodo dali pridih barve. Večja različica je narejena s kopičenjem več buffantov z zelo tradicionalnimi in izpopolnjenimi dodatki.

2. Korejski pixie shag:

Britanski porcelanasti korejski obrazi ustrezajo ostrim ostrim črtam. Izgledajo bolj osupljivo, če so narejeni v različnih teksturah in barvnih oblikah. To je hit čez meje, saj je večina zvezdnikov s seznama A opaženih v tem videzu. To je zelo luštna korejska pričeska za dekleta s kratkimi lasmi, ki izgleda tako super.

3. Otroška punčka:

Korejske pričeske 3

To je hkrati najdražja in najbolj vroča pričeska med korejskimi ženskami z dolgimi lasmi. Težka resica in kodri na spodnjem koncu dodajo pridih romantične gorečnosti. Najbolje, da je odprta, ta pričeska je kot nalašč za črtanje in dodajanje dodatkov.

4. Ušesa Panda (Odango):

To so super srčkane žemljice, ki izgledajo kot ušesa pande na glavi. Po navdihu animeja Sailor Moon je to hrup med Korejci, ki ljubijo anime. V bistvu gre za dve zviti žemljici na obeh straneh vaših las. Ta slog je srčkan kot gumb. To je ena najnovejših in najbolj priljubljenih korejskih pričesk za dekleta in ženske z dolgimi lasmi.

5. Asimetrični Bob:

Ta pričeska je najbolj kopiran slog iz korejske knjige. To je v bistvu bob z daljšimi šiškami, ki napredujejo proti obrazu. Zadnje šiške, ki padejo na obraz, so najdaljše. To je zelo gladek slog, ki ustreza poker ravnim korejskim lasem. Lahko je kratek bob ali daljši.

To je še ena najpreprostejša korejska pričeska za dekleta z ravnimi srednje dolgimi lasmi. S takim korejskim slogom lahko nekdo popestri dan. Prepozno poskusite ta videz las, da se pridružite modnemu trendu.

6. Slog pometanja s hrbtom:

Ta pričeska je enostavnejša, kjer se lahko dolžina las najbolje prikaže. Običajno ima večina Korejcev resice ali šiške. Ta slog samo zbere sprednji srednji del šiška ali resice in ga pometa nazaj v lepo sponko za lase. Ta korejski pričeska z dolgimi lasmi odpira obraz in je mejna frizura, ki jo navdihuje Lolita.

7. Dolg visok stranski konjski rep za poroko:

Korejci so znani po dolgih in rahlih ravnih laseh, kar je razvidno iz vseh njihovih anime značilnosti. Torej, tukaj je mešanica med anime stylingom in stranskim ponijem. Je zabaven in ga je mogoče opremiti s slogom Ombre, da bi izstopal.

8. Neurejen zgornji vozel:

Top knot, ki je najbolj vroč trend las na svetu, je tradicionalno korejski že več generacij. Mešanica neurejenih las in zgornjega vozla nam daje to tradicionalno korejsko pričesko s sodobnim pridihom. Je nizko vzdrževanje in daje to neprevidno lepotno vedenje, ki je zelo privlačno.

9. Sprednji pletenici Lolita Repki:

Lolita moda je zaščitni znak korejskega sloga, v katerem se dekleta oblečejo kot punčke kar iz las, ličijo se celo do tega, kako se nosijo. Njihovi repi so izredno obsežni in okrašeni s čudovitimi trakovi in ​​dodatki. Če k temu dodate najnovejšo oživitev pletenic, boste dobili to elegantno nastavitev. Združuje šiške in obrobje, da daje čeden in čudovit slog. Večina deklet se s korejsko pričesko rad ponaša tudi za poroke.

10. Čiste poteze

Korejske pričeske za dekleta 10

Pričeska, ki jo vidite tukaj, opredeljuje zelo klasičen poročni videz. Torej, če ste sami Korejka ali imate poroko s korejsko tematiko, je to lahko vaša pričeska za prihajajoči veliki dan. Vse o tej pričeski je dobro in zabavno. Šiške se na koncu združijo, kar daje videzu klasično, a zabavno vzdušje. Končni rezultat je oblikovanje v debelih listih. Frizura lahko vaš občutek za slog nadgradi na povsem novo raven, še posebej, če imate prijatelje, ki cenijo eksperimentiranje z izbranim slogom.

11. Ravna pixie korejska pričeska za dekleta:

Korejske pričeske za dekleta 11

Če se želite udeležiti javnega dogodka, na primer intervjuja, pa ne veste, kako si oblikovati kratke lase, da bi dobili bolj formalni videz, je tu nekaj namigov, ki jih morate upoštevati in ceniti. Ima zelo eleganten in pameten pristop na splošno, da vaši lasje govorijo veliko. Če imate debele lase, bo morda malo težje obvladovati, zato imejte na voljo veliko obilnega laka za lase. Pixie ni oster ali živahen, a vseeno doda okus zvijanja in na kakršen koli način pritegne vašo pozornost.

12. Pričeska za dekleta iz korejskih deklet:

Korejske pričeske za dekleta 12

Če radi hodite na dogodke, a ste utrujeni od dolgih las, ki se premikajo povsod in postanejo vznemirjajoči, jih zavežite takole. Klasična korejska frizura, ki je to, bo hit, če jo boste igrali, še posebej, ker boste vse presenetili. Sprednji del je ohlapen, tako da je videti bolj sproščen, medtem ko so lasje pleteni zelo lepo. Lahko ga nosite z vsako zahodno obleko, ne da bi izgledali preveč formalno, kot običajno zavezana pletenica.

13. Sprednje šiške:

Korejske pričeske za dekleta 13

Ta korejska ženska pričeska je bolj kratek bob videz s sprednjimi šiškami, s katerimi se lahko pohvalite. Je ena izmed novih v trendu in ima lepo up do. Če pa imate ravne lase, vam bo brez kodranja morda težko doseči končne kodre, zato imejte pribor na mestu, preden začnete. Tudi s sloji na laseh vam s to pričesko ne bodo koristili. Frizura bob je tukaj zelo korejska do osnovnega. Šiška poveča lepoto te pričeske, zaradi česar je preprosta in ležerna za vsak dogodek, ki se ga udeležite.

14. Široka pričeska:

Korejske pričeske za dekleta 14

Ko želite, da bodo srčkane korejske pričeske videti kot diva, kot ste, je ta pričeska drugačen pristop k klasični kratki pričeski z zasukom. Čeprav so na laseh plasti, jih ni nikjer na obrazu. Tako olajšate poudarjanje strukture obraza. Če imate okrogel obraz, vam ta pričeska ne bo ravno ustrezala, saj boste videti bolj okrogli. Po drugi strani pa, če imate široko čelo in obraz v obliki jajca, nihče drug ni boljši kandidat za to frizuro kot vi.

15. Nered Pixie:

Korejske pričeske za dekleta 15

Zaradi neurejenega pridiha bo zaradi te razburkane korejske frizure za dekleta hkrati videti formalno priložnostno. Idealno za pisarniške zabave, vaši kratki lasje bodo s to pričesko doživeli srečno preobrazbo.

15 najboljših korejskih pričesk za dekleta je bilo postavljenih in obravnavanih tukaj. Zdaj si vzemite čas in se odločite, da jih preizkusite na svojem seznamu želja. Zato preizkusite te korejske srčkane pričeske za dekleta in dodajte videz orientalskega videza.