Čeprav obstajajo različne teksture las, so ravni lasje v mnogih primerih pogost scenarij. Medtem ko imajo nekateri naravno ravne lase, imajo drugi kemično poravnane lase ali pa uporabljajo orodja za oblikovanje las. Kakorkoli že, svilnato gladki lasje so blagoslov. Z lahkoto lahko upravljate in oblikujete lase brez napora, za to, da izgledate dobro, pa vam ni treba pretiravati ali se preveč truditi. Toda v teh dneh želite eksperimentirati in preizkusiti videz, te ravne pričeske za dekleta vam lahko pomagajo.

Te gladke in ravne pričeske in odbitki za dekleta in ženske brez napora dajejo sijoč in eleganten videz ter so vsestranski za hitro preizkušanje vrste videza. Oglejte si naše ideje o tem, kako najbolje poskusite svoje ravne lase, in navdihnili boste tako kot mi.

ravne pričeske za dekleta

18 Lepih in enostavnih ženskih ravnih pričesk:

Spodaj je top 18 preprostih pričesk za ravne lase. To so med najboljšimi frizurami za debele in tanke ravne lase, ki jih mora človek preizkusiti.

1. Azijski videz z resicami:

ravne pričeske za ženske

To je v liniji čelnega prereza. Te se hranijo tukaj na asimetričen vodoravni način, zato so te za šport zelo ležerne in tudi enostavne za nastavitev. Razpršilec vode iz ustekleničene vode se lahko uporabi za ustvarjanje tovrstnih učinkov v enostavno obvladljivi obliki. To je lahko šport za zabave, ki je lahko običajen videz z nizkimi stroški vzdrževanja. To je ena najpreprostejših ravnih azijskih pričesk.

 • Najboljša sezona za preizkus: Preizkusite ta slog v najboljših primerih v zimah.
 • Idealna starostna skupina: Tu se najbolje ujemajo ženske v poznih 20 -ih in 30 -ih letih.
 • Primerna oblika obraza: Ta slog dobro nosite z ovalno in diamantno obliko obraza.
 • Popolne priložnosti in obleke: Nosite to za lepo obleko za zabave ali koktajle.

2. Pomaknjen videz z resicami:

ženske ravne frizure

Ta ideja o naravni pričeski ni čisto nova, je pa lepa in ljubka. Ta slog ima pritrjene stranske šiške, zaradi česar je ta trendovski srčkan videz. To žensko pričesko je prav tako enostavno narediti in vzdrževati. Vse, kar potrebujete, so dolgi lasje in elegantne šiške, da začutite, kako izgleda ta princesa. Preizkusite to, če želite precej oster in ženstven eleganten videz.

 • Najboljša sezona za preizkus: Vsaka sezona je izjemna.
 • Idealna starostna skupina: Ta slog nosite samo za ženske v 20.
 • Primerna oblika obraza: Tisti s katerim koli tipom obraza lahko to popolnoma preizkusijo, saj ustreza vsem.
 • Popolne priložnosti in obleke: Za zabave in prireditve nosite ljubke obleke ali dolge obleke.

3. Pogled rampe:

pričeske za ženske z ravnimi lasmi

To je videz ravne pričeske za dekle v slogu rampe, ki ga lahko enostavno naredite s pomočjo nekaj sponk. Če je dolžina dolga, se lahko zgornji del premakne nazaj in nato prireže z nekaj zatiči, da se ustvari učinek na čelnem področju. Te so tudi dobre za zabave in enostavne za vsakodnevno šolo ali srednjo šolo.

 • Najboljša sezona za preizkus: Poskusite ta slog najbolje v času monsunov.
 • Idealna starostna skupina: Nosite to samo, če ste stari 30-30 let.
 • Primerna oblika obraza: Če imate ovalni in diamantni obraz, potem vam ta slog najbolj ustreza.
 • Primerne priložnosti in obleke: Nosite to z elegantnimi oblekami za tematske zabave ali praznike na fakultetah.

4. Pogled Rocker Girl:

odbitki za ženske ravne lase

Te ravne pričeske za ženske niso običajen slog, ki ga vidimo. To ima precej sijoč in poliran videz. Tukaj je lepo poliran stranski poni, ki je ščetkal lase proti strani, ki pokriva eno stran čela. To je novo v trendu, vendar izgleda precej elegantno in razdraženo. Če radi eksperimentirate s slogi, potem ni nič takega. Te so dobre tudi s funky oblekami.

 • Najboljša sezona za preizkus: Poletje je dobro za to frizuro.
 • Primerna oblika obraza: Preizkusite ta slog s katero koli obliko obraza, kot želite.
 • Idealna starostna skupina: Če ste v tridesetih letih, vam to ustreza.
 • Popolne priložnosti in obleke: Ženske lahko nosijo ta slog z lepimi dolgimi oblekami ali krili za plesne zabave.

5. Videz modnega modela:

pričeske za dekle z ravnimi lasmi

Tu so naravne pričeske za dekleta. Če želite vrhunski in elegantno eleganten videz, ki je kraljevski in starinski, potem ni nič takega. Preizkusite ta slog za tako polirano vibracijo in sodoben učinek. To je še bolj super, če ste v modni industriji in na dogodkih, da bi izgledali primerno in premagali množico s smislom za slog.

 • Idealna starostna skupina: Tu so najbolj primerne ženske v 30.
 • Primerna oblika obraza: Preizkusite ta slog za diamantni in ovalni obraz.
 • Najboljša sezona za preizkus: Ta slog nosite v najboljših zimah in monsunah.
 • Popolne priložnosti in obleke: Nosite ta slog z elegantnimi oblekami ali oblekami, da boste videti odlično za zabave in dogodke.

6. Premikajoče se drsljive dlake:

ravna frizura za dekleta

Tukaj je še ena odprta ravna pričeska za dekleta; izgleda pa nizko vzdrževanje. Ta slog izgleda precej na vrhu in glasen je enostaven za vzdrževanje in oblikovanje. Vse, kar potrebujete, je samo dobro ščetkanje in sekanje las v tem sloju z blagim rezom. Naj bodo lasje sveži, kot je prikazano na sliki, in samodejno boste dobili ta trendovski videz.

 • Najboljša sezona za preizkus: Poskusite ta slog samo pozimi.
 • Primerna oblika obraza: Kvadratni, ovalni in okrogel obraz so primerni za to.
 • Idealna starostna skupina: Če ste sredi 20-ih let, potem je to za vas popolno.
 • Popolne priložnosti in obleke: Nosite to za fakultetne praznike in prireditve z oblekami ali krili.

7. Centraliziran sesekljan pogled:

dekle ravne pričeske

Tu so še druge ideje za naravne pričeske za dekleta. To je narezan videz, kot je prikazano na zgornji sliki. Tu daje poletne vibracije in dolžino lahko enostavno spremenite po vaši želji. Vse, kar potrebujete, je dobro vzdrževanje, da dobite te fine lase in sijoč učinek. Preizkusite to, če želite na mestu pripravljeno in enostavno oblikovano podobo za vsakodnevno uporabo.

 • Primerna oblika obraza: Vsaka oblika obraza lahko hitro nosi ta videz.
 • Idealna starostna skupina: Mlada ženska v zgodnjih 20 -ih letih se lahko dobro ukvarja s tem slogom.
 • Najboljša sezona za preizkus: Zime in poletja so pravi čas in sezona za šport.
 • Primerne priložnosti in obleke: Nosite to s priložnostno zahodno obleko za čas fakultete in izlete s prijatelji.

8. Pogled na čelo:

frizura za ravne lase

Zdaj prihajajo kratke ravne pričeske za dekleta. Ta slog, ki ga vidimo, je s šiškami, ki so ljubke in ženstvene. To je današnji slog in se s tem trendom in vibracijami spušča. Tako drzen in glasen videz, kajne ?! Preizkusite to, če ste eksperimentalni v svojem videzu, radi drzno in elegantno. Nič takega, če ste modni odvisnik!

 • Najboljša sezona za preizkus: Poleti nosite ta slog, da boste videti dobro.
 • Idealna starostna skupina: Ženske v poznih dvajsetih so primerne za ta slog.
 • Primerna oblika obraza: Tu se najbolje prilegajo tisti s kvadratnim in ovalnim obrazom.
 • Popolne priložnosti in obleke: Ženske bi morale to obleči s popolnoma elegantno zahodno obleko, da bi izgledale odlično za zabave ali koktajle ter vrhunske priložnosti.

9. Pogled naravnost z resicami:

pričeske za ravne lase

Zdaj prihaja še ena kratka ravna pričeska za dekleta. Ta slog je enostaven za nošenje in daje vintage elegantnemu in pametnemu videzu. Ženske, ki radi izgledajo elegantno in pametno in želijo narediti ta odličen prvi vtis, lahko preizkusijo ta slog. Nosite to, če ste v podjetju, saj vam najbolj ustreza.

 • Najboljša sezona za preizkus: Nosite ga najbolje v kateri koli sezoni, saj je precej vsestranski.
 • Idealna starostna skupina: Poskusite ta slog za ženske v poznih 20 -ih do 40 -ih letih, kdorkoli.
 • Primerna oblika obraza: Tu so najbolj primerni tisti z okroglim, ovalnim in diamantnim obrazom.
 • Primerne priložnosti in obleke: Preizkusite ta slog s formalki, kot so blejzerji in krila, da greste na pisarniška srečanja in dogodke.

10. Preprost poni:

ravne pričeske

Eden najboljših videzov zglajenih in zglajenih ravnih las je čop. Ne le da se dobro ujema z videzom in teksturo las, ampak je tudi enostaven za upravljanje. Ko imate bolj fino konsistenco las, se lahko odločite za tega elegantnega ponija, ki bo zbral vaše lase v ponija, vendar pustite daljše ključavnice na sprednji strani proste. Potem ko poni zavije daljše ključavnice na zadnji strani vašega ponija.

11. Petlja z nizko zanko:

poravnane pričeske

To je popoln videz za vsak formalni dogodek, ko vas je vsakodnevna žemljica ali čop utrudila. Če želite dobiti ta videz, začnite z glajenjem las, nato pa zberite sprednje pramene in jih zavežite s kravato. Ostale dlake dražite v kratkem poniju, preostale lase pa zberite pod njimi in jih spet zavežite. Tokrat zankajte svojega prejšnjega ponija in nato naredite šiško spodnjih las.

12. Trendi Uberja:

luštne pričeske za ravne lase

Dokler govorimo o zglajenih ravnih laseh, se lahko vedno odločite za novejši videz, namesto za iste stare pričeske. Tu je ena stran glave pravilno obrito, druga pa lepo sijoča ​​in slastna ključavnica. To je relativno nova pričeska, ki pa je postala priljubljena vse od svojega prihoda. Tudi če ga ne želite obriti, se lahko vedno odločite za asimetrične čelne ključavnice.

13. Uporaba dodatne opreme:

srčkane ravne pričeske

Preprost pripomoček za lase je vse, kar potrebujete, da bodo vaši lasje izstopali v množici. Ne vedno so potrebne dobre pričeske, da bi se razmetale s čudovitimi lasmi in morda s čisto uporabo čudovite malenkosti ali pa samo s preprostim dodatkom za lase, ki si ga lahko prilepite, dodate raznolik videz. Tu se uporablja naglavni trak.

14. Zavita žemlja:

odbitki za debele ravne lase

Da bi dobili ta videz, začnite tako, da pustite dober kos svojih čelnih ključavnic in prosto, nato pa zberite preostale lase zadaj. Začnite tako, da ga privežete v mehkega ponija s pusto kravato, tako da ga lahko preprosto skrijete. Zdaj uporabite metodo zanke, da ustvarite nizko punčo. Zdaj vzemite ključavnico z leve strani in jo zavijte v desno ter jo pripnite. Za drugega naredite obratno.

15. Under Tuck:

odbitki za tanke ravne lase

Če želite narediti spodnji del, je najbolje, da v začetnih fazah uporabite trak za glavo, če niste dobro seznanjeni s profesionalnim pristopom. S trakom za glavo lahko lase zavihate in zvijete, da dobite videz. V nasprotnem primeru je lahko pristop profesionalnega vozla enostaven način.

16. Stranske pletenice:

pričeske za fine ravne lase

Enostavna stranska pletenica je dobra tudi za ravne lase. To je preprosto, a hkrati trendovsko. To je lahko zabaven videz in tudi formalni, zato imamo tukaj enostransko pletenico, pri kateri je druga polovica ključavnice prosta.

17. Zadnji zvitek:

naravne ravne pričeske

Začnite tako, da vse svoje lase zavežete v ohlapnega ponija, nato pa vzemite ohlapno pramen s hrbtne strani ponija, da ga ovijete okoli ponija. Na koncu s sponko zaklenite zvitek.

18. Pojdi na sloje:

najboljša ženska pričeska za ravne lase

Z zglajeno in ravno glavo, polno las, se lahko preprosto odločite za sloje kot pričesko, saj bi videzu dodali volumen in hkrati ustvarili vzorec pričeske.

Dodatni nasveti:

 1. Zdaj pa vam povemo nekaj najboljših predlogov in trikov za najlepše ravne lase.
 2. Če imate naravno ravne lase, potem se raje odločite za ta videz. Če pa to počnete umetno, lase dobro zaščitite s toplotno zaščito, argonovim oljem in dobro prehrano za lase.
 3. Poleg tega so vse te ravne pričeske elegantne in sijoče z lepimi lasmi. Skrivnost tega je, da imajo lasje dobro vlago in imajo fine lase.
 4. Zato je treba za vsako ceno brez zamude in neuspeha upoštevati rutino nege las.
 5. Zdravilo za lase enkrat mesečno je dobro zagotoviti, da so lasje zaščiteni pred vsemi vrstami onesnaževal in dolgočasnostjo.
 6. Če imate tanke lase, uporabite šampone za povečanje glasnosti. Če imate suhe lase, uporabite šampone na osnovi vlage.

Upam, da ste uživali v branju tega priročnika o ravnih pričeskah. Navedeni seznam spada med najbolj priljubljene sloge, ki so dobro znani v svetu mode. Lahko jih preprosto preizkusite po svojih željah. Ne glede na to, ali gre za ostre sloge ali preprost videz, odvisno od vas, kako boste oblikovali. Lahko se odločite za drzen ali blag videz. Povejte nam nadaljnje predloge in komentarje, ko jih preizkusite, radi vas bomo slišali in dobili povratne informacije.

Pogosto zastavljena vprašanja in odgovori:

V1. Ali bo Šiška primerna za tanke ravne lase?

Odgovor: Šiška lahko naredi videz, če imate tanke in ravne lase. To je nov slog za prikrivanje tanjšanja las. Poleg tega poskusite s slogom kratkih šišk videti odlično za vas.

V2. Kako pogosto je potrebno striženje ravnih las?

Odgovor: Ravni lasje lahko glede na vašo naravo las zahtevajo več striženja kot običajni lasje. V povprečju je za ravne lase potrebno obrezovanje las enkrat na 4 mesece.

V3. Kako narediti ravne lase videti puhasto in debelo?

Odgovor: Vsi sanjamo o debelih in puhastih laseh. Gosti lasje so povsem drug slog in izgledajo tako živahno in razdraženo. Zdaj so debeli lasje odvisni od številnih dejavnikov življenjskega sloga in tudi nege las, ki jih vzdržujemo. Dobra prehrana, redno striženje, dober šampon, premalo uporabe kemikalij na laseh, dobra masaža z oljem za lase itd. So glavni dejavniki za puhaste in goste lase.

V4. Kako dolgo traja umetno ravnanje las in kdaj ga ponoviti?

Odgovor: Ta primer je odvisen od narave vaših las. Če imate naravno zelo kodraste lase, potem lahko kmalu izginejo. Vendar pa lahko traja tudi do nekaj mesecev, odvisno od vašega režima nege las. Preden redno hodite na te postopke, se prepričajte, da imate dober pregled las in poznate svoje lase.