Imate gladke ali svilnate lase in bi radi imeli goste kodre? Ali pa je tekstura vaših las kodrasta in jih želite zgladiti? No, ženske pričeske za perm so vse o tem. Znane tudi kot trajne pričeske, če ste med tistimi, ki radi preoblikujejo teksturo las in se razmetavajo v pravem inovativnem in ustvarjalnem, drznem videzu, potem poskusite postopek trajne frizure.

Ste v zadregi, kako se tega lotiti in katera je lahko primerna pričeska za vaše lastnosti? Ne skrbite, tukaj smo, da vam pomagamo!

Najnovejše trajne pričeske s slikami:

Medtem ko so frizure za trajne lase z različnimi videzi in stili, smo za vas zbrali in ožje uvrstili nekaj neverjetnih in edinstvenih videzov. Prilagodite jih svojim željam in jih preizkusite!

1. Gladki valovi Perm za dolge lase:

Gladki valovi Perm za dolge lase

Če imate gost, kodrast videz in imate raje gladko, svilnato ravno teksturo las, razumemo fantazije. Zgornja slika je primer, kako dobro je mogoča ta kodrasta pričeska. S čudovitim videzom in elegantnim slogom z gladkim postopkom trajne obdelave lahko tisti, ki imajo dolge kodraste lase, v idealnem primeru preizkusijo te stile za trajno rezanje.

 • Ženske z ovalnimi in pravokotnimi oblikami obraza lahko preprosto preizkusijo to pričesko.
 • Nosite ta videz za ženske različnih starostnih skupin, saj lahko ustreza vsem.
 • Ta trajna pričeska je lahko najboljša za tiste s kodrasto teksturo las, da to varianto naredijo.

2. kodrasta trajna za kratke lase:

Kodrasta perma za kratke lase

Curls perm je eden najbolj zaželenih in iskanih videzov v variantah za trajno uporabo po vsem svetu. Če si želite teh gostih kodrov in jih želite preizkusiti, tukaj vidimo primer. S kratkimi lasmi in videzom, ki je enostaven za vzdrževanje, so sodobni, sodobni in dajejo eleganten, eleganten videz brez napora. Naj bodo to vaši redni uradni zaroki ali zabave; ta trajna dolžina do ramen vas lahko hitro pokrije.

 • Če imate okroglo, ovalno in kvadratno obliko obraza, poskusite to.
 • Ta videz je idealen za ženske v starostnih skupinah od 30 do 40 let.
 • Ta videz je eleganten za tiste ženske, ki želijo svojo teksturo ravnih las spremeniti v kodrasto. To so tudi dobre pričeske za trajne lase, ki jih lahko preizkusite za tanke lase.

3. Super kratki umazani kodri Perm:

Super kratki umazani kodri Perm

Če imate radi super kratke lase in imate raje neurejeno moderno, ostro preobrazbo las, se lahko ti kratki odbitki za lase popolnoma prilegajo vašemu okusu. Z udobnimi in sodobnimi trendi smo navdušeni nad to čudovito frizuro. Neurejeni kodri so lahko videti tako razdražljivi in ​​elegantni in lahko slog dvignejo v mladostni videz.

 • Ženske s katero koli obliko obraza lahko preprosto preizkusijo to pričesko.
 • Ta videz je razburljiv za tiste v poznih 20 -ih do sredine 30 -ih let

  Preizkusite ta videz, če imate gladko ali valovito teksturo las, da izgledate najbolje. To so popolne pričeske za kratke črne lase s kratkimi rokavi za sodobne ženske.

4. Spuščeni kodri za kratke lase Perm:

Spuščeni kodri za kratke lase Perm

Večina sodobnih mladih žensk ima raje eleganten videz s kratkimi lasmi in ohlapnimi kodri. Takoj dajejo občutek elegance in sodobnih odtenkov. Če imate radi tudi to osupljivo lepoto, poskusite to in stavimo, da vam bo to spremenilo življenje. Če greste v pisarno ali na poklicnem področju, se lahko te kratke pričeske dobro prilegajo tudi vsakodnevnim in posebnim dogodkom.

 • Ženske z ovalno in diamantno obliko obraza lahko poskusijo to kodrasto perm.
 • Nosite to kratko pričesko, če ste v kateri koli starostni skupini, mlajši od 45 let.
 • Ta videz lahko enostavno preizkusite s katero koli teksturo las za popoln sodoben videz.

5. Bob s kratkimi lasmi:

Bob s kratkimi lasmi

Bob pričeska je super vsestranska in je eden redkih videzov, ki so bili že od nekdaj na seznamu žensk med generacijami. Ta kratka bob perm las, kodrasta z valovi, je ena izmed takšnih trajnih, ki jih je enostavno narediti. Ta frizura izgleda trendovsko in moderno ter je idealna za tiste, ki ljubijo mladostno in brezčasno izjavo v stilu.

 • Vsaka oblika obraza lahko zlahka preizkusi to bob perm, saj jim lahko ustreza vse.
 • Ta videz je lahko idealen za mlade ženske v 20 -ih in 30 -ih letih
 • Tisti, ki imajo kodrasto in gladko teksturo las, lahko poskusijo to perm.

6. Long Beach Wave Perm:

Long Beach Wave Perm

S čudovitimi valovi na plaži in lepotnimi izjavami, povezanimi z njo, nikoli ne morete tekmovati. Ženstven in očarljiv videz, ki se razprostira iz valov na plaži, je eleganten in brezčasen. Ta dolgi lasje na plaži z dolgimi lasmi so ena takšnih pričesk, ki jih morajo imeti tisti, ki imajo dolge lase. Z lahkoto doda tako bleščeč in privlačen videz.

 • Tisti z dolgimi in ovalnimi oblikami obraza lahko preizkusijo te trajne sloge za dolge lase.
 • Ženske s katero koli starostno skupino, mlajšo od 40 let, lahko pogledajo na to trajno lase.
 • Ta perm frizura je idealna za tiste z gladko ali kodrasto teksturo las.

7. Gosti spiralni kodri Perm:

Gosti spiralni kodri Perm

Ena izmed najbolj iskanih in traženih vrst trajnih premazov je spiralna debela trajna kodra. Ta frizura zlahka preobrazi vintage in klasično hollywoodsko preobrazbo. Če imate tudi vi radi ta čudovit in krasen občutek brezčasne mode, je to lahko dobra izbira. Prav navdušeni smo nad to trendovsko permsko oblogo za srednje dolge lase.

 • Ženske z ovalnimi, diamantnimi in podolgovatimi oblikami obraza lahko preprosto preizkusijo te srednje pričeske.
 • Ta frizura je lahko idealna za preoblikovanje vaših gladkih ravnih las v spiralno perm.
 • Preizkusite to frizuro za ženske v 30 -ih letih, da boste videti mladostno in elegantno.

8. Kratka trajnica s šiškami:

Kratka perma s šiškami

Popolno perm lahko dobite celo s šiškami. To je en tak primer. Ta čudovita klasična neurejena frizura s kratkimi šiškami, ki padajo na čelo in čudovitim splošnim izgledom se zdi super ostra in plišasta. Če imate radi hitre pričeske, ki lahko ostanejo dolgo, je to lahko dober posel. Ženske, ki imajo radi zabave in zabaven videz, lahko poskusijo to perm.

 • To pričesko nosite, če imate diamantne in srčaste oblike obraza.
 • To pričesko lahko preizkusijo ženske s starostnimi skupinami poznih 20 -ih, 30 -ih in zgodnjih 40 -ih let.
 • Vsaka tekstura las lahko v idealnem primeru preizkusi to ščetko.

9. Klasična frizura za kodre Perm:

Klasična frizura za kodre Perm

Klasična hollywoodska navdihnjena kodra je tudi tukaj. Za tiste, ki imajo kratke lase in bi radi izgledali vsestransko, je to lahko idealno. Ne glede na to, ali gre za pisarne, zabave ali koktajl dogodke ali vaša srečanja s prijatelji, se lahko ta čudovit videz prilega brez težav in enostavno.

 • Ženske z ovalnimi in podolgovatimi obrazi lahko poskusijo to čudovito pričesko.
 • Ta videz je lahko nenavaden za tiste ženske v 40. in 50. letih starosti, ki so videti tudi brezčasne in lepe.
 • Preprosto preizkusite to pričesko za ženske po teksturi las.

10. Curfcrew Curl Afro Perm:

Curfcrew Curl Afro Perm

Ta kodrasta travnata perma z navdihom Afro je med najzahtevnejšimi, ki jih je treba narediti, vendar nam zaupajte; vse je vredno. Če imate radi drzen in divji videz in se ne želite zadovoljiti z nič manj, so te pričeske lahko tako ostre kot edinstvene. To je tudi še en edinstven in lep slog za trajno perilo za srednje dolge lase, ki ga ne smete zamuditi.

 • Ženske z ovalno, diamantno in okroglo obliko obraza lahko poskusijo to čudovito frizuro.
 • Nosite ta slog za vse ženske v vseh starostnih skupinah, saj se zlahka prilega vsem.
 • Ta ostra frizura je kot nalašč za tiste ženske, ki imajo gladko ali valovito teksturo las.

11. Koreninska pričeska za perm:

pričeske za trajno uporabo

Kot že ime pove, ta pričeska zahteva trajno od korenine las, da se odbije do ravnih las. To je ena najprimernejših pričesk za kratkodlake. To je neverjetna preobrazba za kratkodlake in trajna obstojnost traja največ tri mesece.

12. Perm s telesnim valom:

Pripravljene frizure 2

Pojavljajoč se trend, ta pričeska daje veliko telesa tankim ravnim lasem in pohvali obraz, saj ti valoviti kodri dodajo mehkobo konturi obraza. Z lahkoto ga oblikujete s sušilcem za lase in ne bo trajal več kot dva meseca. Dekleta z dolžino do ramen lahko preprosto preizkusijo to pričesko.

13. Trajna pričeska z volumnom:

Pripravljene frizure 3

Čeprav za to pričesko uporabljamo kodralnike, dejansko ne vključuje kodrov. Ustvarja veliko volumna in lepo izgleda na obrazih ovalne oblike. Če imate dolge lase in bi radi dali veliko volumna, potem je to pričeska za vas.

14. Spiralno oblikovana pričeska:

Trajne pričeske 4

Ta pričeska daje osebi funky in mladost in potrebuje dolgo palico, da doseže te spiralne kodre. To je zelo trendovska frizura in je znano, da lasam daje dober volumen.

15. Zložljiva pričeska:

Pripravljene pričeske 5

Ta pričeska vključuje kodranje spodnje polovice las. Izgleda dobro na kateri koli dolžini las, če je dolžina enaka. To se naredi za ustvarjanje tekstur in napoj se namenoma zadrži pred kodri, da se ohrani mehkoba obraza.

16. Pričeska s trajno piko na i:

Trajne pričeske

V idealnem primeru je ta pričeska označena kot delna trajna in vključuje permiranje enega dela las naenkrat. Ta pričeska zahteva enak postopek za trajno lase in se običajno uporablja, če želi oseba dobiti dober volumen samo v enem posebnem delu.

17. Alkalna permska pričeska:

Pripravljene pričeske 7

Ta pričeska je lahko zelo škodljiva, zato se je izogibajte ljudem s tankimi lasmi ali z barvo las. Za to pričesko veljajo le normalni lasje, ki še nikoli niso bili pobarvani. Ima zmogljivost, ki traja do pet mesecev.

18. Kislinska obloga:

Za razliko od alkalijske trajne frizure se lahko ta pričeska uporablja za barvane lase in je bolj za ustvarjanje ohlapnih kodrov. Tudi krhki lasje lahko dobro delujejo s trajno perilo, kar pa nima lastnosti sušenja. To je najbolj primerno za kvadratni obraz.

19. Eksotermne perme:

Pripravljene pričeske 9

To vrsto trajne obloge je zelo enostavno in enostavno hraniti, saj ne zahtevajo časa za postopek; prav tako ne potrebuje toplote iz zunanjih virov. Te trajne snovi uporabljajo kemikalije, ki sproščajo dovolj toplote, potrebne za trajno obnavljanje las. Ta pričeska je zelo zahtevna, saj je preprosta in daje odlične rezultate.

Perms obstaja že vrsto let in ta zimzeleni slog razvija nova generacija frizerjev na najbolj inovativen način. Če torej želite popolno preobrazbo, je odlična izbira pričeska za lase.