9 Lepih priložnostnih pričesk za dekleta

Ležerna pričeska je lepa, hitra, tekoča in zelo enostavna za izdelavo. Večinoma gre za samostojno oblikovanje, kar pomeni, da ga lahko preprosto ustvarite doma. Najboljše pričeske za dekleta, ki spadajo v to kategorijo, so navedene v naslednjih odstavkih.

Lepe priložnostne pričeske za dekleta:

Mala žemljica:

Lepe priložnostne pričeske 1

Ena najpreprostejših pričesk, ki jih lahko dobite, je mala punčka. Izgleda srčkano, privlačno in zelo lepo. Vendar pa to ustreza le tistim, ki imajo dolge in goste lase. Vse, kar morate storiti, je, da si lase dobro počešete in jih povežete v majhno punčo na vrhu glave. Popestrite ga z nekaj preprostimi ličili in modnimi dodatki.

Stranski rez z resicami:

Zvečer greste na večerjo in ne veste, katero pričesko uporabiti? No, ponujamo vam priložnostni stranski rob, zaradi katerega boste videti elegantno in glamurozno. Če želite to narediti, poravnajte lase in položite čeden rob na levo stran. Za poudarjanje ustnic uporabite šminko svetle barve.

Valovito:

Za to pričesko boste potrebovali ravnalec in kodralnik. Zdaj bomo poskusili zanimivo kombinacijo. Preprosto počešite lase in jih najprej poravnajte. Po tem vzemite prvih nekaj las in jih kodrajte. Pazite, da ga ne zvijate preveč, saj se tukaj osredotočamo na valovit videz. Všeč vam bo, kako bodo kasneje izpadli vaši lasje.

Lepota stranskega ponija:

Za to pričesko si morate najprej počešljati lase in najprej narediti stranski čop. Nato vzemite obrobje, ga poravnajte in položite na desno stran las. Zdaj vzemite privlačen posnetek, morda nekaj, kar spominja na cvet, in ga postavite na levo stran. Vsekakor boste videti kot punčka.

Očarljivi puffi:

Za mlajši in ljubki videz poskusite nekaj vdihov. Preprosto si umijte lase, nato pa vzemite rob nazaj in zavijte konce. Zdaj položite konec na glavo in ga potisnite navzgor, tako da naredi vdih. Za pritrditev uporabite posnetek.

Pričeska brez posnetkov:

Ta pričeska je enostavna, saj najprej ne potrebujete sponke in drugič, vam ni treba skrbeti, da jo boste ohranili na svojem mestu. Samo uporabite kodralnik in nežno kodrajte več delov las. Naredite to pametno, da bo videti valovito in ne kodrasto. Po tem se le igrajte z lasmi, da bodo videti poskočne.

Kitajska frizura z resicami:

Lepe priložnostne pričeske 7

Če imate kitajsko obrobje in še vedno iščete elegantno pričesko, vam bo ta ustrezala 100 odstotkov. Samo poravnajte in dobro počešite lase. Uporabi lep serum, da mu daš to sijočo in sijajno teksturo.

Bob Cut:

Lepe priložnostne pričeske 8

Če imate kratke lase, lahko poskusite preprosto frizuro bob. Poravnajte lase in obrežite konce, da bodo videti oblikovano. Ta je zelo eleganten in je danes trend med zvezdniki. Naredite težke ličila okoli oči, da povečate privlačnost.

Kratka in kodrasta pričeska:

Privlačna pričeska za zabavo je lahko kratka in kodrasta. Je enostaven za izdelavo in zagotovo omamlja. Preprosto kodrajte lase in jih popestrite z dobrim lakom za lase. To vam bo zagotovo prineslo veliko komplimentov.