Dandanes je bil Arabic vrhunec pri izvajanju najboljših pričesk. Ljudje, ki prebivajo v arabskih državah, uživajo ogromno podpore in sloga. Arabske pričeske so do zdaj najbolj priljubljene in to se bo počasi spreminjalo. Zato je treba poznati različne odbitke, ki so razširjeni v arabskih okrožjih. To bo vplivalo na vašo splošno odločitev. Upajmo, da ste se dobro odločili.

Najboljše arabske pričeske za moške in ženske s slikami:

Oglejmo si ta seznam, izberite primerne arabske pričeske za vas in osupljivo spremenite svoj videz.

1. Arabska kratka frizura:

Kratka frizura

To je ena izmed najbolj priljubljenih arabskih pričesk, pri kateri ima oseba čisto pričesko. Ta rez vključuje strani glave z odtenki las, medtem ko imajo sprednji del glave dvignjene lase. Izgleda zelo elegantno.

2. Obrit videz:

Obrit pogled

To je ena vrsta arabske frizure, pri kateri ima oseba večinoma odtenke las in ima tako zelo majhen izrast las. Glavni del las se nahaja na sredini glave z dolgimi česalnimi črtami, ki izgledajo kul. Tudi pri sprednjem delu glave so dvignjeni lasje.

3. Hipster Swag:

Hipster Swag

To je ena edinstvena arabska pričeska za moške, saj je ta videz težko odstraniti. Ta videz vključuje dolge lase, vezane na punčo, ki je ohlapno navojena in se hrani na zadnji strani glave. Izgleda res kul in dovolj moško, da bo to vaša vsakodnevna frizura.

4. Arabsko obrijana pričeska:

Obrita pričeska

To je ena najbolj vročih moških arabskih pričesk. Tu so lasje na straneh glave skoraj ostrižene, medtem ko je večina las koncentrirana na sredini glave. Obstaja tudi britvica, ki deli stranice od sredine z ozkim obrisom. Lasje so večinoma oblikovane z uporabo gela za lase.

5. Podrezana arabska pričeska:

Podrezana arabska pričeska

To je nova arabska pričeska za moške, ki danes postaja vse bolj priljubljena. Tu so stranice glave obrito tako, da so plešaste, medtem ko preostali lasje na sredini ostanejo skoraj nepoškodovani z malo stylinga in pokrivajo del stranskih strani glave. Sprednji lasje so rahlo dvignjeni, kar daje nekoliko formalni videz.

6. Neredni lasje:

Skuštrani lasje

To je najboljša arabska pričeska. Večinoma ta videz nosijo najstniki, kjer so stranice glave le napol obrito le malo nad ušesi, medtem ko so preostali lasje oblikovani tako, da imajo nekoliko neurejen in kodrast videz. Lasje včasih spredaj dlje kot običajno.

7. Enostavna arabska frizura:

Enostavna frizura

To je eden najbolj ustvarjalnih arabskih odbitkov, ki ga boste kdaj našli. Ta rez ustvari večinoma odličen slog obrnjene zareze na sprednji strani, medtem ko rahlo obrijete stranice glave in srednji del glave ter ustvarite zelo škrlatnast videz. Ta pričeska je odlična za ljudi s kratkimi, kodrastimi lasmi.

8. Navadna arabska frizura:

Navadna frizura

To je zelo drugačna arabska pričeska moškega tipa, drugačna od običajnih. Tudi tu so stranice skoraj plešasto obrito, medtem ko ostane le srednji del las na glavi. Kar pa ločuje, je način oblikovanja srednjih las – večinoma jih počešejo proti drugi strani in tako dajejo skoraj ravne sprednje lase. Tukaj sprednji lasje niso dvignjeni kot na drugih.

9. Arabska poročna pričeska:

Poročna pričeska

To je ena izmed najbolj priljubljenih arabskih poročnih pričesk in čudovitih arabskih poročnih pričesk. Pri tej vrsti pričeske so lasje večinoma skoncentrirani in umaknjeni nazaj proti glavi, s čudovitimi kodri, ki celotnemu videzu dodajo malo pridiha. Obstaja tudi nekaj dlačic, ki objemajo desno oko, da nevesti podarijo srčkan videz.

Zato lahko vidimo, da so arabske pričeske zelo lepe in čudovite. Zato jih poskušajo povsod po svetu posnemati. Zato vam je ta seznam predlagal najboljše arabske pričeske, ki jih lahko najdete v tem trenutku.