Izbira prave barve las za temno kožo je lahko utrujena. Če imate temen ten kože, se boste brez dvoma morali odločiti za rjave barve in njihovo raznolikost odtenkov. Na lase ne morete nanesti samo barve las. Brez panike; obstaja veliko laskavih barv za lase, izrecno namenjenih ženskam s temno kožo.

Barvni odtenki las za temno kožo:

Spodaj je 9 najboljših barv za temno kožo, ki so na voljo na indijskem trgu.

1. Rjava s temno poltjo:

barve las za temno kožo

Rjava barva gre z roko v roki s temno kožo. Če takšne lase označite s črno, bodo videti še bolj impresivno. To je ena najboljših barv za lase afriško-ameriških žensk, ki so jo nosile številne znane osebnosti.

2. Barva las slivove češnje:

Barve za lase za temno kožo2

Ženske s temno kožo se lahko ukvarjajo s to barvo las. Je ena edinstvenih barv za lase. Če imate dolge, obsežne lase, vam bo ta videz najbolj koristen. Ta barva las daje lasem takšen slivovo-češnjev videz, ki je videti čudovit, zlasti na temni koži.

3. Burgundija:

Burgundija

Ženske s temnim in srednjim tonom kože lahko na lase nanesejo bordo barvo. Kot ena najbolj neverjetnih podob temnopoltih žensk bo ta barva las pokazala novo in igrivo osebnost – ženske po vsem svetu imajo to barvo las. Barva je rahlo rjavkasta.

4. Temno bordo:

Barve za lase za temno kožo4

Med številnimi bordo odtenki je najbolj priljubljen temni. Je za vsako žensko, še posebej za črne ženske. Če imate temno do srednje temen ten kože, boste zelo dobro nosili to barvo – dolgi in gosti lasje, ko je obarvano temno bordo videti fascinantno.

5. blond zlati odtenek:

Zlata barva blondinka

To je ena izmed edinstvenih barv las za ženske s temno kožo. Barva ima čudovite zlate odtenke, zaradi katerih bodo vaši dolgi do srednje dolgi lasje videti nenavadno. Ta barva bo šla z roko v roki s srčkano obleko in temno kožo.

6. Jagodna blondinka:

Jagodna blondinka

Eden najlepših odtenkov za blond lase je jagoda. Barva je oblikovana tako, da ustreza ženskam vseh tonov kože. Vendar bodo temno obarvane ženske najbolj koristne od te barve. Jagodni odtenek blond bo njihovim lasem podaril popoln videz, ki so si ga vedno želeli. Zaradi lahkega in težkega blond dotika gre temnemu odtenku kože.

7. Vijolična barva las za temno kožo:

Barve za lase za temno kožo7

To je ena najbolj smešnih barv za temno kožo. Ženske z naravno kodrastimi lasmi lahko zelo dobro nosijo ta videz. Vijolična barva in temna koža imata impresivno razliko, zato je ta videz čudovit.

8. Čokoladno rjava barva las:

Čokoladno rjava barva las

Čokolada je primerna barva las za ženske s temno kožo. To barvo las lahko nosite brezskrbno, saj bo vedno videti dobro na ustreznem tonu kože. Znane osebnosti, kot je Kim Kardashian, so zelo dobro nosile ta videz.

9. Svetlo rjave barve las za temno kožo:

Svetlo rjave barve za temno kožo

Če imate temno kožo, bo najboljša rešitev svetloba. Nanesite svetle barve las, kot je zlato rjava, da povečate lepoto las. Ta barva las bo pokazala spokojno in zrelo naravo s spogledljivim pridihom.