Skoraj vsak od nas je imel punčko Barbie, ko je bila majhna. Lutke Barbie so kot spomin na slog in modo. Učijo nas o pričeskah in modi Barbie že od odraščanja.

Barbie pričeske

Prepričani smo, da ste dekleta razmišljala o tem, da bi si tudi sami privoščile sladke pričeske Barbie. Tukaj je naših 9 najboljših pričesk Barbie.

1. Sladka pričeska Barbie z navznoter:

Večplastni videz pričeske je zelo priljubljen videz pričeske. To je oblika sladke pričeske Barbie. Ta videz lahko preizkusite, če vam je dolgčas navadnih večplastnih pričesk. Samo za to pričesko poiščite pomoč izkušenega frizerja.

2. Dolgo valovita neurejena pričeska s sprednjo stranjo:

To je popolnoma klasična pričeska Barbie. To pričesko ste morali videti na svoji punčki Barbie. To pričesko lahko igrate tudi, če imate dolge in goste lase. Od frizerja lahko zahtevate, da vam podari debele sprednje šiške. Poleg tega uporabite velik likalnik za lase in srednji lak za lase, da dobite obsežne kodre. Zmešajte kodre in jih nazaj malce dražite, da bo ta pričeska videti.

3. Pričeska Bob Barbie s sprednjo glavo na sprednji strani:

Barbie pričeske 3

Popoln bob videz je zelo znan videz pričeske Barbie. Če imate debele lase in imate radi bob pričeske, potem je ta pričeska prava izbira za vas.

4. Pričeska Barbie z majhnim ponijem spredaj:

Pogled na punčko Barbie s sprednjim udarcem ponija je zelo enostavna in lepa pričeska. Za to pričesko boste potrebovali dolge in goste lase. Vprašajte svojega frizerja, da vam podari debele sprednje šiške. Vzemite vse dlake zadaj in ustvarite visok rep ponija. Izvlecite del repa ponija in ga ovijete okoli repa, da bo videti bolj osupljivo. Preizkusite to pričesko v udobju svojega doma in očarajte mesto.

5. Barbie videz sprednjih šišk na glavo:

Ta pričeska Barbie je kot nalašč za zimske čase in za vsako zabavo. To pričesko lahko dodate več sijaja in sijaja z uporabo laka za sijaj in sijaj. Draženje na kroni bo pripomoglo k ohranjanju te pričeske dolgo časa.

6. Pin-Up Pony Barbie videz:

Ta pričeska Barbie vam bo všeč. Vsekakor je vredno poskusiti. Ta pričeska je priljubljena izbira tudi za vzletno -pristajalne steze. Za to ne potrebujete nujno stilista. Če imate spredaj kratke šiške, lahko postane nekoliko težko. Ne boste potrebovali šiška ali pa res dolgih šišk. Odseke las razdelite s področja krone in jih zavijte. Pripnite jih, da jih zavarujete. Za to lahko uporabite valj. Za preostale lase z območja zatilja jih vzemite v obliki repa ponija. Zvijte nasvete, da končate.

7. Barbie pričeska s kosom:

Ali ne obožujete le teh punčk Barbie s pričeskami s kosi? Barbie pričeska Barbie se lahko vrneš v šolo, kot je prikazana zgoraj. Preprosto ga je dobiti. Skočite v dober salon in odrežite te sprednje šiške skupaj z nekaj stranskimi robovi. Za sijaj uporabite krtačo za lase in malo seruma za lase. Na straneh naredite dva pigtaila in se zavijte v konice las.

8. Sproščena dolga pričeska Barbie:

Gotovo ste videli, kako lepo izgledajo frizure s pletenicami na vaši mali punčki Barbie. Ali ne želite nositi podobne pričeske in izgledati tako lepo kot vaša punčka Barbie? Frizure s pletenicami so zelo pogosta oblika enostavnih pričesk Barbie. Če nimate debeline ali dolžine, poskusite z zaponko v lasnih podaljških.

9. Dražena preprosta pričeska Barbie:

Barbie pričeske za dekleta 9

Lahke frizure Barbie kdo? Poskusite to. Vzemite 2 dela las s področja zatilja. Zrahljajte odsek na dnu, vstavite v blazinico za lase in pritrdite stranice z nekaj zatiči za lase. Odsek na kroni dodatno razdražite s česalcem za oblikovanje. Zdaj pa naj drugi del lebdi nad njim. Postavite trak za lase in vaša pričeska je popolna.

Barbie pričeske so najbolj privlačne in lepega videza, izberite svoje najboljše in poskusite.