Ljudje se danes zavedajo svojega vsakdanjega videza in vedno iščejo naravne pričeske, ki so trendovske in enostavne za upravljanje. Te pričeske ne le vzpostavljajo slogovno izjavo, ampak tudi prispevajo k vzdrževanju las, ki bi bile sicer neurejene.

naravne pričeske

Temeljijo na teksturi in vzorcu las. Na primer, relativno enostavno je dobiti slojevito pričesko z naravno kodrastimi lasmi. Obstaja veliko naravnih pričesk, ki jih lahko naredite brez napora, da dobite eleganten in prefinjen videz.

Elegantne in najboljše naravne pričeske za ženske v trendu:

Naj pogledamo prvih 9 naravnih pričesk, ki so obravnavane spodaj.

1. Konjski rep:

Naravne pričeske 1

Najenostavnejša naravna pričeska je čop, ki daje čeden in eleganten videz. Ne samo ženske, ampak tudi moški z dolgimi lasmi. To lahko preprosto naredite tako, da zberete vse pramene nazaj in jih zavežete s pomočjo gumijastega traku.

2. Pleteni lasje:

Naravne pričeske 2

Ta pričeska je primerna za ženske z dolgimi lasmi. Lahko se naredi tudi v laseh do ramen. Pletenje zahteva, da se dolžina las razdeli na tri dele in nato tvori verigo z razdeljenimi deli z izmenično menjavo položaja razdeljenih las.

3. žemljice:

Naravne pričeske 3

Druga enostavna in zimzelena pričeska, ki odraža veliko milosti, so žemljice. Ta slog zahteva uporabo bob čepov, če so lasje svilnati in ravni. To zahteva, da lase potegnete nazaj in jih zvijete v tuljavo ter končno potisnete konec v navite lase.

4. Večplastni kodri:

Ženske in mlada dekleta z naravno kodrastimi lasmi se lahko odločijo za večplastni videz, saj pade zelo elegantno in ne zahteva vzdrževanja, razen preprostega sušenja. Ta naravna pričeska daje neurejen in brezskrben videz.

5. Pixie ali bližnjica:

Naravne pričeske 5

Tisti, ki ne morejo obvladovati dolgih las ali pa so dolgčasi dolgih las, se lahko vedno odločijo za kratko pričesko s pixie krojem. Idealen je za majhne ženske in je sam po sebi slogovna izjava.

6. Ravni in dolgi lasje:

Ravni in dolgi lasje so ena najboljših naravnih pričesk, ki se pojavljajo kot najnovejši trend. Odlično izgleda na kvadratnem obrazu. Ko pade pod ramena, uokviri obraz in doda obstoječo lepoto.

7. Teksturirani lasje s kombinacijo pričesk:

Čeprav se sliši zapleteno, je ta naravna pričeska vrhunec dveh naravnih pričesk, kot je bob z dolgimi in ravnimi lasmi v obliki šiška. Ti lasje so običajno asimetrični, tako da sta stranski dolžini neenaki.

8. Lasje v slogu afro:

Naravne pričeske 8

Ta pričeska je običajno za afriške ženske, vendar obstaja nekaj Indijancev, ki so rojeni z globokimi kodri. Ker so ti kodrasti precej neposlušni in divji, jih je mogoče pametno spremeniti v afro slog, da ohranijo visok količnik sloga in hkrati popolnoma upravljajo lase. Na podlago afro sloga je mogoče uliti tudi veliko različnih vrst pletenic.

9. Boy cut:

Ta pričeska je zelo preprosta in vključuje odsekanje dolgih las za vedno. Fantovsko striženje je mogoče razlikovati od pixie kroja zaradi osnovnega dejstva, da imajo lahko ljudje s kodrastimi lasmi striženega fanta, za striženje pixie pa v bistvu potrebujejo ravne lase. Tisti, ki si želijo naravne preobleke, se lahko odpravijo v ta poseben slog.

Komplicirane pričeske, ki zahtevajo veliko kemikalij, se lahko z najmanjšim premikanjem pramenov zmotijo. Nasprotno, naravne frizure je enostavno narediti in zelo povpraševati.