Se sprašujete, zakaj samo ženske skrbijo za svoje lase in frizuro ?? Potem se motite, ta članek opozarja na prvih 9 pričesk, ki omenjajo, da imajo fantje čisto in dobro počešeno pričesko, zaradi česar dekleta norejo. Fantje in moški, ki imajo radi dobro česano, čisto vstati, je ta pričeska tista. Dekleta in dame, ki imajo dolge lase, pa tudi kratke lase, poskusite s to našteto pričesko, ki se odlično poda k uradni šolski obleki ali pisarniški obleki, pa tudi k priložnostnim oblačilom.

Najboljša pričeska za ženske in moške:

Na hitro poglejmo prvih 9 najnovejših pričesk, da dobimo nov in sodoben videz za to sezono.

1. Ivy League Preppy Haircut:

Preppy frizura lige Ivy League

Fantje, ki imajo radi čist počesan in čist videz britja, je za njih ta frizura iz Ivy League primerna pričeska. Ta frizura ima nizko strižen slog, zaradi česar je videti kot tipična poletna pričeska.

2. Čudovita pričeska za kratke lase za dekle:

Čudovita pričeska za kratke lase za dekle

Ta pričeska je preprosta in elegantna frizura, ki dobro pristaja tako dekletom kot tudi dekletom, ki so zaposlene in nimajo dovolj časa za vzdrževanje dolgih las. Ta frizura ima sprednji dolgi korak in se zmanjša z manjšo količino las.

3. Čudovita pričeska za dolge lase:

Pričesna pričeska za dolge lase

Ta vrsta dekliške frizure, ki jo ima rad večina šolarjev, zaradi enostavne in enostavne vezave las. Ta pričeska ne zahteva veliko česanja, ima tak neurejen pogled. Lasje se zbirajo in vežejo kot stranski poni.

4. Pričeska za moške s stranskim delom:

Moška pričeska s stranskim delom

Ta vrsta frizure s stranskimi deli za fante je najpogostejša pričeska med šolarji in fantje. Ta pričeska, pri kateri je stranski del vzeti na levi ali desni strani, druga stran frizure pa ima minimalno dlak v primerjavi z nasprotno stranjo.

5. Frizura za moške:

Moška frizura z resicami

Ta frizura za fante je priljubljena med mladimi najstniki, saj te vrste uporabljajo številne filmske zvezde. Pri tej vrsti frizure so lasje ločeni na sredini, kar daje preppy fantu pričeske s konicami. Obe strani sta podobni zavesi, ki pada na stranice.

6. Kodrana pričeska:

Privita pričeska

Ta vrsta pričeske ustreza skoraj vsem vrstam las, vendar ne za popolnoma kodraste lase. Ta pričeska ima tudi stranski predel in stranski del las se kodra s podrezami. To daje kodrastim lasem videz.

7. Valovita pričeska:

Pričeskasta valovita pričeska

Ta vrsta kodraste pričeske je postala najbolj priljubljena frizura med mladimi najstnicami in gospami srednjih let. Ta frizura dobro ustreza kratkim lasem, saj lahko posneti lasje izraziteje portretirajo kodre.

8. Pričeska Spike Preppy:

Pričeska Spike Preppy

Konice so naslednja priljubljena frizura med šolarji do moških srednjih let. Ta slog frizure je preprosto ustvariti sam. Šiška se dobro prilega kratkim lasem z manjšo višino. Nanesemo gel za lase in lase počešemo navzgor, da dosežemo konice.

9. Preppy poletna kratka frizura:

Preppy poletna kratka frizura

Kratka frizura ustreza vsem moškim, to je prednost, če uporabite kratke lase, saj je poletna frizura najboljša odločitev. Sprednji del pričeske ima ukrivljeno pričesko, zadnji del pa je dobro obrezan, kar skrajša dolžino las.

Čudovita pričeska je vsekakor čista in elegantna težava, kar pa ne pomeni, da bi morali imeti v lasti jahto ali drago hišo v Monaku. To je način, kako jih lahko človek nosi med življenjskim stanjem. Preizkusite kakšno prefinjeno pričesko in si oglejte bogat videz.