Vam je dolgčas stara frizura? Želite poskusiti kaj novega? Ni problema. Ta seznam vam bo pomagal izbrati najboljše asimetrične odbitke, ki jih lahko najdete. Vsi ti odbitki so videti čudovito in osupljivo in bodo primerni za vsakogar, ki išče spremembo. Ne samo to, ampak tudi pomagajo slediti najnovejšim trendom.

Najboljši asimetrični odbitki za ženske s slikami:

Poglejmo, kaj je asimetrična frizura in kako lahko to spremeni vaš videz tako moden.

1. Pričeska tipa sirena:

Pričeska tipa sirena

Tako kot lasje morske deklice je tudi to videti zelo svetlo in zelo živahno. Izgleda res zelo lepo. To je eden najboljših stilov, ki jih lahko dobite. Za svoje fine lase lahko izberete katero koli dolžino – naj bo kratka ali dolga. To je lahko tudi odlična možnost, če so vam všeč tudi asimetrični kratki lasje.

2. Bob s spodrezom:

Bob z Undercut

Če iščete kratke asimetrične pričeske, potem ne iščite več. Ta frizura ima zožene konce, ki zgornji del las močno dvignejo. V dolgočasne lase prinaša povsem novo življenje. Bob je popolnoma zvit in je danes zelo trend. To je lahko tudi odlična rešitev za asimetrične odbitke za okrogle obraze.

3. Frizura v sivi barvi:

Sivo obarvani asimetrični lasje

Siva barva je zelo trendovska, kadar koli jo pogledate, zato je to ena najbolj edinstvenih pričesk. Barva je res čudovita in osupljiva, dolgi lasje spredaj pa le še dodajo pridih. Edinstvena frizura.

4. Asimetrične šiške:

Asimetrične šiške

To vrsto frizure ni težko prikazati in je zato ena najbolj fantastičnih dolgih asimetričnih frizur. Dajejo zelo punk-navdihnjen videz in izgledajo zelo lepo in osupljivo. Dodajte eno ali več dodatkov in vaš videz bo dan popoln. Idealno za vse, ki radi preizkusite to frizuro.

5. Robusten asimetrični Bob:

Robusten asimetrični Bob

Če iščete asimetrične bob odbitke, lahko to dobite. Klasičen bob spredaj izgleda odlično z asimetričnim videzom. Odličen način za ohranjanje dolgih in kratkih las – in odstrani tisti dolgočasni monoton ton. To je zagotovo lahko ena največjih asimetričnih bob pričesk vseh časov.

6. Kratki lasje s šiškami:

Asimetrični kratki lasje s šiškami

Če želite kratke, a lepo videti lase, si privoščite to asimetrično frizuro s šiškami. Zagotovo vam bodo ponudili zelo edinstven slog. Ta frizura pomeni, da lahko obdržite tako kratke kot dolge lase. Najboljše iz obeh las.

7. kodrasti Bob:

Kodrasti Bob

Če v svojem življenju potrebujete asimetrične srednje lase, se morate te frizure veseliti. Vsaka pričeska ima lahko koristi tudi od boba in celo od kodrastih las. Obdržite eno stran dlje, drugo pa krajše. Ta vrsta pričeske izgleda tudi dobro s šiškami, če želite.

8. Frizura z nazobčanimi plastmi:

Asimetrična frizura z nazobčanimi plastmi

Če iščete asimetrične odbitke za tanke lase, dobite to. Najboljše za dolge lase. Odlična osupljiva rešitev, ki se ne osredotoča le na šiške, ampak tudi na prepletanje teh čudovitih dolgih tankih las. Če imate tanke lase, pojdite na to frizuro brez razmišljanja.

9. Kratki asimetrični lasje:

Kratki asimetrični lasje

Iščete zelo kratke asimetrične odbitke? Naredite to zelo lepo pixie rez. Je kratka, a zelo zaobljena z dolgimi lasmi na eni strani. Kljub temu vam daje zelo drzen videz. Popolno za vsakogar. Prav tako izgleda odlično, če ga tudi pobarvate.

S tega seznama lahko vidimo, da lahko izbirate med toliko odbitki, ne glede na to, kaj v resnici želite. Lahko preizkusite, kolikor želite, s tako odličnimi možnostmi poleg vas. Lahko obdržite dolge lase ali kratek bob – to je vaša želja in ta članek vam bo pri tem z veseljem pomagal.