Odbitki v obliki črke U obstajajo že od rojstva naše matere, vendar ne gredo nikamor. Še vedno so med najbolj priljubljenimi za preprost in ležeren videz. Če ste med tistimi ženskami, ki imajo raje preprost in enostaven slog namesto drznega in težkega videza, kaj je bolje kot odbitki v obliki črke U?

9 najboljših odbitkov v obliki črke U za kratke, srednje in dolge lase:

Ti odbitki lahko prinesejo tudi vsestranske možnosti za oblikovanje las in to je glavni element tukaj! Oglejmo si danes najboljše odbitke v obliki črke U!

Dolgi lasje>>

Rjavi izrez s kodri:

frizura v obliki črke u za dolge kodraste lase

to je res čudovita frizura v obliki črke U, ki jo lahko izberete za naslednji kroj. Lasje so popolnoma obarvani v srednje rjavi barvi, skupaj z lepimi kodri in običajno zadnjo stranjo v obliki črke U. Ta kroj pokaže celotno žensko plat stvari in je zato odličen za vsakogar. Če se kdo želi korak za korakom naučiti frizure v obliki črke U, je to odličen kraj za začetek.

Kodrasti U rez:

u oblika striženja za dolge lase

Ali nameravate dobiti dolge lase v obliki črke U? Ne glej več. Ta vrsta frizure uporablja lepe, lepe in čudovite kodre las, da dobite lep kodrast rez v obliki črke U. Idealno za ljudi, ki imajo kodraste obvladljive lase in želijo izgledati bolj. Priporočljivo je tudi barvanje las.

Dolžina ramen>>

Dvojni Ombre U izrez:

striženje po dolžini do ramen

Če želite doma preizkusiti striženje las v obliki črke U, ne iščite več. Ta kroj ima čudovito blond barvo, skupaj z zelo lepimi kodri, ki mu gredo zraven, in lepo oblikovan U, ki izgleda zelo lepo od zadaj, mu vsekakor prinaša veliko dobrega počutja. Ta rez je lahko tudi odlična možnost za frizuro v obliki črke U za dolge lase.

Tesno kodrasti U rez:

u oblikovani lasje za kodraste lase

To je odlična rešitev kot frizura v obliki črke U za srednje lase zaradi svojih lastnosti. Ta rez vključuje veliko in veliko kodrov, zaradi katerih je videti bolj trendovsko in elegantno. Kodre so vsi dobro počesani in sestavljeni ter ostanejo viseti za glavo. To je resnično zelo edinstvena frizura kodrastega videza.

Kratek slog>>

Mavrični slog U Cut:

kratka frizura v obliki črke u

Če vam je všeč, da doma poskusite frizuro v obliki črke U, potem preizkusite to čudovito obliko. Ta frizura je sestavljena iz U kroja, ki je obarvan in obarvan z različnimi dramatičnimi mavričnimi barvami, ki izgledajo osupljivo in prijetno za oči. Če sem iskren, so vsi lasje videti kot umetnina.

Lanena blondinka U Cut:

frizura v obliki črke u za kratke lase

Ko si ogledate fotografije striženja las v obliki črke u oblike in najdete to neverjetno frizuro, boste to zagotovo želeli preizkusiti. Ta frizura ima dobro razporejene plasti po vsem, rez pa zagotovo izgleda bolj smešno kot kdaj koli prej. Ta frizura izgleda zelo očarljivo in laskavo tudi za normalne ljudi, ki si želijo lepe frizure.

S plastmi>>

Kratek rdeč U izrez s stranskim udarcem:

u oblikovanje las v strižni plasti

Če želite frizuro v obliki črke U, potem je to odlična frizura za začetek. Ta frizura ima kratko frizuro, ki je od zadaj videti kot črka U in izgleda luštno skupaj s tistim stranskim udarcem, ki se pokaže z vašega obraza. Frizura ima tudi različne sloje za začetek in ta rdeča kostanjeva barva je le češnja na torti. Vsekakor odlična frizura v obliki črke U za kratke lase.

Dolgočasen U kroj:

dolgi lasje v obliki frizure

Če vam je všeč pričeska v obliki črke U, se vsekakor odločite za to. Ta frizura vključuje drobno narezane plasti, skupaj z zelo preprosto ravno postavitvijo, ki ne samo da izgleda odlično, ampak je tudi enostavna za vzdrževanje. Lasje na hrbtu imajo obliko U, skupaj z zelo dolgimi lasmi. Vsekakor izgleda zelo gladko, mehko in čudovito. Ta frizura je tudi dobra možnost za frizuro v obliki črke u za tanke lase.

Edgy Style U Cut:

u oblikovana frizura s plastmi

Če so vam všeč lasje v obliki črke U, se vam bo to zagotovo nasmejalo. Najboljši del tega kroja je njegov kotni slog za bob. Toda največje lastnosti, ki jih ponuja ta rez, so vse plasti, ki jih naredi. Ta rez ima tudi pramene različnih dolžin in velikosti, zato je še toliko bolj zanimiv.

Dobiti popoln U izrez ni enostavno. S toliko različnimi odbitki in oblikovanji lahko preprosto postanete veliko bolj zmedeni. Zato smo poslušali vaše misli in sestavili ta seznam, ki vsebuje vse najboljše odbitke v obliki črke U, ki so vredni vašega časa in denarja. To vam bo zagotovo olajšalo izbiro.