Nosečnost je tisti čas v letu, ko se res ne želite premetavati. Poleg tega zaradi hormonskih sprememb v telesu ta masa vaših las na glavi izgleda, kot da pripada nekomu drugemu. Zato preberite, če želite poiskati nekaj najboljših pričesk za nosečnice, s katerimi ne boste le videti super, ampak bodo tudi vaši lasje postali bolj obvladljivi, kot so trenutno.

9 enostavnih pričesk za nosečnice, ki jih je enostavno narediti:

1. Ovojni konjski rep:

Pričeske za nosečnice

Izgledajo odlično in tudi držijo vse nepotrebne lase stran od obraza! Samo pustite nekaj pramenov in jih zavežite v rep, nato pa te ohlapne pramene ovijete okoli čop, da dobite želeni videz.

2. Raztrgani valovi:

frizura za nosečnice

Ne samo, da je to enostavno doseči, ampak tudi izgleda odlično, ko pričakujete. Samo vtrite nekaj gela za lase na dlani in z rokami drgnite po dolžini las, od spodaj navzgor in ko greste navzgor, lase rahlo napihnite.

3. Topknot:

pričeske za nosečnice

To neverjetno pričesko je enostavno vezati, prav tako pa ljudje sploh ne vedo, kako hitro izgubljate volumen svojih pramenov! (dajmo, vsi imamo izpadanje las, ko pričakujemo. Hvala za neracionalne nosečniške hormone). Da bi dobili želeni videz, potegnite vse lase navzgor v čop in jih zvijete kot punžo. To izgleda lepo in tudi ohranja vaše lase vezane dlje časa.

4. Enostaven naravnost izrezan Bob:

kratke pričeske za nosečnice

Če ste imeli vse življenje ravne lase, je nosečnost najboljši čas za razkazovanje. To je eden najboljših odbitkov za nosečnice, saj lasje končajo le malo pod brado, kar pomeni, da ne skrbite več o nemirnih in neurejenih laseh.

5. Slojevit Bob:

Pričeske za nosečnice - večplastni Bob

Prav tako je odlična frizura med nosečnostjo! Če nimate dobrih ravnih las, bi se lahko odločili za večplastni bob, ker bo to vašim lasem dodalo več volumna in jih naredilo videti puhasto in voluminozno.

6. Obrobje s stranskim prerezom:

Pričeske za nosečnice - obrobje s stranskim razmikom

Ta pričeska je tudi v modi in naredi vaš obraz polnejši. Tako se lahko izognete pritegovanju pozornosti ljudi na vse jutranje slabosti in bruhanje, ki ste jih imeli v zadnjem času. Obrobje naj bo kratko, da vam ne pade v oči in oteži življenje.

7. Milkmaid Hair pletenica:

pletenice za nosečnice

To je lahka pričeska, ki jo lahko naredite zase v četrt ure. Izgleda zelo vintage in izvrstno, še bolj, ko slučajno pričakujete. Pokažite se s to pričesko in vaš otrok bo v stilu!

8. Neurejena stranska žemljica:

lasje punčke za nosečnice

To je idealna nosečniška pričeska za vse tiste dni, ko se počutite preveč leni, da bi si umili ali umili lase. Stranske žemljice so elegantne in ponujajo enostaven način vzdrževanja dolgih las. To niti ni zamudno. To lasje dodajo še piškotke. Če se želite odpraviti na sonce na sonček ali pa samo ležati po hiši, je ta pričeska popoln kompliment.

9. Zigzag slog:

Odprta pričeska za nosečnice

Nazadnje, za vse tiste dame tam zunaj, ki si med nosečnostjo ne želijo postriči las, a se želijo v čistem slogu razmetati, se odločijo za cikcak del. Ženske z lahkimi kodri v laseh lahko to naravno lepo nosijo, za dame z dolgimi, ravnimi lasmi pa cikcak del ne naredi korenin za lase vidnejše, lasje pa postanejo bolj voluminozni in naravni..

Nosečnost je že dovolj težek čas, ne da bi se pretiravali s pričeskami in se izzvali, da bi izgledali dobro. Oglejte si te super enostavne in najboljše pričeske za nosečnice. To vam zagotovo ne bo vzelo veliko energije in časa.