Dragoceni nakit z diamanti vse življenje utripa srce. Ženske so zelo nore na diamantni nakit, saj so diamanti in nakit del ženskosti in velik del tega v družbenem položaju. Predvsem nakit imajo diamanti posebno mesto v ženskem srcu. Fascinantna stvar diamantov je veličastna iskra, ki nikoli ne zasenči, ki blešči vsakič, ko nosi.

najlepši-diamant-obeski-modelov

Diamanti veljajo za vrhunsko modno izjavo. Danes je najnovejša moda v svetu nakita očarana z diamantnim nakitom. Vse ženske želijo izgledati odlično in izstopati s svojim drugačnim slogom oblačenja, pa naj gre za oblačila, čevlje ali okraske.

Različne vrste kompletov diamantnih obeskov:

Tu je seznam 15 najnovejših modelov diamantnih obeskov za ženske in moške. Lahko ga izberete.

1. En sam diamantni obesek v obliki srca:

Pravi enojni diamantni obesek v obliki srca

Pravi diamanti so srce moških in žensk, moški za ceno pravega diamanta in ženske za lepoto pravega diamanta. Če vzamete velik enodelni pravi diamant v obliki srca, bodite pripravljeni osvojiti več drugih src.

Pravi diamant v obliki srca, obložen s čistim zlatom, je oko za vsako priložnost. Brez dvoma velja, da ženska, ki nosi pravi diamant, velja za eno najsrečnejših žensk, ker ima v lasti pravi diamant in ljubimca, ki ji dobi pravi diamant.

2. Komplet preprostih ameriških diamantnih obeskov za dekleta:

Preprost ameriški diamantni obesek za dekleta

Ameriški diamanti ali sintetični diamanti so v osnovi izdelani iz stekla ali plastike. So ponarejeni diamanti, a sijaj in bleščanje ameriških diamantov nista nič manj kot pravi diamanti. Stroški so ameriški diamanti zelo poceni, odvisno od njihove kakovosti. In včasih celo enakovredno ceni skoraj pravih.

Videz, ki ga ameriški diamanti dajejo nakitu, se je izkazal za lepšega od drugega diamantnega nakita. Ameriški komplet obeskov z diamanti z okrasom izgleda neverjetno, ko ga nosite. Celoten zlati obesek je prekrit z diamanti, ki pritegnejo številne poglede.

3. Obesek iz risanke po meri:

Diamantni risani obesek po meri

Diamantni nakit po meri je nekaj, kar ni običajno. Nakit po meri je izdelan po izbiri kupca. Tukaj je eden od primerov obesek z diamantnim risankom. Čudovit obesek iz tweetyja je v celoti posejan z barvitimi drobnimi diamanti. Le ljubitelj tweetyja lahko naroči tak obesek. Lahko pa vidite ljudi, ki so v norih po diamantih za obeske različnih modelov, ki so v celoti zasuti.

4. Diamond obesek Teardrop:

Diamond obesek Teardrop

Beli diamant s solzami je posejan v belo zlato, zaradi česar je lep obesek. Diamante lahko drobno razrežemo in naredimo lepo obliko, kot je ta kapljica solza. Obesek za kapljanje solz izgleda zelo ljubko, visi na verigi iz belega zlata. Srebrni bleščice belega zlata so videti ločeno viseče s sijajem na meji.

5. Diamantni kvadratni obesek z enojnim kamnom:

Diamantni kvadratni obesek z enojnim kamnom

Dragi kamni so povezani s soncem ljudi. Mnogi ljudje radi nosijo nakit iz dragih kamnov. Citrin je tudi eden izmed sončnih draguljev in velja za enega najboljših. Obesek z diamantom iz citrina, ovit z zlatimi obročki, vloženimi v majhne bele diamante, je bogat dizajn obeska.

6. Diamant Ruby obesek za žensko:

Diamant Ruby obesek za žensko

Ko govorite o rubinastem diamantu in pomislite na bogastva sveta. Znane osebnosti in bogati ljudje družbe obožujejo nakit iz rubina in ga navdušeno nosijo. Če ženski podarite diamant ali nakit iz rubinaste ogrlice, bi jo imela za vedno v srcu.

Rubin obesek, prekrit z belimi diamanti, bo obeseku dodal sijaj. Rubin diamanti so na voljo tudi v različnih oblikah in velikostih. Rubin diamant na ogrlici dame se bo zagotovo počutil posebno in dragoceno.

7. Obesek iz belega diamanta z drobnim izrezom:

Obesek iz belega diamanta

Če pustite dragocene kamne in dragulje ob strani in ko se pojavi ime belih diamantov, se ne morete upreti niti enkrat. Sijaj in bleščice belega diamanta v obliki srca osvajajo srce vsake ženske. Obesek iz belega zlata brez belega diamanta v obliki srca izgleda le fantastično super.

8. Obesek iz črnega diamanta v obliki srca:

Obesek iz črnega diamanta v obliki srca

Črni diamant je zagotovo temna barva, ki jo je treba pohvaliti, a njegova lepota je nedvomno neverjetna. Darilo obeska iz črnega diamanta vaši edini ljubezni se bo počutilo super. Na čudovit čudovit zmenek z vami lahko nosi obesek iz črnega diamanta na svoji črni obleki brez rokavov.

9. Obesek iz tanzanita v obliki črnega safirja v obliki srca:

Obesek iz tanzanita v obliki črnega safirja v obliki srca

Temno modri safirni diamant v obliki srca izgleda neverjetno obdan s sijočimi belimi diamanti. Ženske bi radi nosile tak obesek na poseben dan s svojo ljubeznijo, oblečene v čudovito obleko s širokim vratom, ki prikazuje lepoto obeska.

10. Štirje okrogel safirni diamantni obesek za moške:

Štirje okrogel safirni diamantni obesek za moške

Štirje safirni diamanti, obdani z belimi diamanti, ki tvorijo obesek kvadratne oblike, je lep obesek treznega videza. Modri ​​odtenki safirnega diamanta očarajo oči, ki ga gledajo. Sijaj diamanta daje občutek globine. Nakit iz safirnega diamanta imajo radi tudi moški.

11. Obesek z okroglim diamantnim okvirjem:

Obesek z okroglim diamantnim okvirjem

Popoln beli diamant okrogle oblike izgleda čudovito na belem hladnem okvirju in vstavljen skozi verigo iz belega zlata. Edini diamant, ki ti sije na vratu, izgleda čudovito. Videz enega samega belega diamanta je čudovit tudi v rutinskem življenju.

12. Nebesno modri topaz in diamantni obesek:

Nebesno modri topaz in diamantni obesek

Nebesno modri diamantni obesek iz topaza izgleda spektakularno in ljubko. Zasnova na diamantu topaz je zelo občutljiva in daje občutek ženstvenosti. Obesek iz topaza na obleki s širokim vratom bo videti čudovito tudi pri dnevni svetlobi.

13. Diamantni obesek Opal z verigo:

Opal Diamantni obesek z verigo

Opal diamant ima zamegljen videz, vendar številni ljubitelji opala občudujejo obesek iz opalnega diamanta. Dragoceni opal je na voljo v različnih barvah, od prozorne do bele, sive, rdeče, oranžne, rumene, zelene, modre, škrlatne, vrtnice, roza, skrilavca, oljke, rjave in črne. Črni opali so zelo redki.

14. Obesek iz vijoličnega diamanta:

Obesek iz vijoličnega diamanta

Vijolični diamant je zelo pogost barvni diamant, vendar nakit iz vijoličnih diamantov zagotovo očara. Videz vijoličnega diamanta v obesku je osupljiv in si ga je ogledalo tudi veliko žensk in moških.

15. Obesek iz svetlo zelenega diamanta:

Svetel zelen diamantni obesek

Svetlo zeleni diamant izgleda čudovito, če je obdan z zlatom in polepšan z belimi diamanti. Sijaj zelenega diamanta je neverjeten.

Diamanti so že od nekdaj v srcih sveta. Diamanti so očarali ženske in moške zaradi svoje lepote in statusa. Diamanti, le kamni, zbrani iz potokov in rek, so v teh dneh zelo redki, vendar je bila vrednost dragocena že od samega začetka ustvarjanja diamantov. Prej je veljalo, da so diamanti narejeni samo za bogate ljudi, zdaj pa so stvari drugačne. Vsak ljubitelj diamantov lahko nosi diamantni nakit po svoji izbiri.