Obeski so eden najpomembnejših nakit, ki ga uporabljajo ne le ženske, ampak tudi moški. Obeski, ki se razlikujejo od tradicionalnih modelov, so večinoma sodobni in jih uporablja mlajši del družbe. Ti modeli se imenujejo obeski po meri in tukaj lahko izbirate med široko paleto predmetov. Izberete lahko obesek po meri, na katerem je vaša začetnica ali ime, ali nekaj, kar vam bo morda drago. S tega seznama izberite obesek po meri in pojdite v slogu.

Najnovejši in elegantni prilagojeni obeski za moške in ženske:

Oglejmo si prvih 9 modelov obeskov po meri.

1. Poimenujte začetni obesek po meri:

Ime Začetni obesek po meri

Pridobite personaliziran obesek po meri z začetnico vašega imena na zelo umetniški način. Izberite kreativen obesek za ogrlico po meri, da pokažete svojo modno izjavo. Ta začetni obesek ima obliko krone s krili na obeh straneh. Ta obesek lahko prilagodite svojim željam in ga naredite bolj ustvarjalnega.

2. Obeski po meri:

Obeski po meri iz risank

Za ljubitelje stripov in risank je to najboljši obesek doslej. Ti obeski, narejeni iz drobnih barvnih kamnov, imajo večinoma obraz risanega junaka. Izberite tudi tisto, ki je sijoča ​​in domiselna. Ti prilagojeni obeski so odlični tako za otroke kot za odrasle.

3. Obesek po meri z logotipom:

Obesek z logotipom po meri

Obeski po meri so odlični za podjetja in organizacije. Ti obeski nosijo logotip podjetja in so narejeni v srebru ali zlatu. Izberite slog, ki je povezan z vašo organizacijo, nato pa naredite te obeske po meri za svoje zaposlene.

4. Obesek po meri z zlatim kipom:

Obesek po meri z zlatim kipom

Pridobite ta zlati obesek po meri, ki ima kip Bude za vas ali za darilo. Ta čudovit obesek s kipom Bude je velik in izdelan iz 10K zlata. Lahko kupite tudi druge obeske kipov, kot so Jezus, King Tut itd.

5. Obesek po meri za otroški tisk:

Obesek po meri za otroški tisk

Naredite si spomin s temi čudovitimi obeski za dojenčke, ki jih lahko natisnete. Ti čudoviti obeski so za starše velik zaklad, saj so ti odtisi otroški prvi odtisi in zato najbolj očarljivi. Odločite se lahko tudi za odtis otrokove roke.

6. Dve imeni po meri:

Obeseki po meri z dvema imenoma

To je čudovito darilo za vašo ljubljeno osebo za obletnico ali poseben trenutek v življenju. Ta srebrni obesek po meri ima dva šarma z ročno vtisnjenimi imeni na srebru. Obeseki tudi drobni barvni kamni, ki jih lahko prilagodite po svojih željah.

7. Lasersko jedkani obeski po meri:

Lasersko jedkani obeski po meri

Ozelenite se s temi obeski za nakit po meri, ki so bili izdelani s stopljenim steklom. Lasersko jedkanje na teh spojenih steklenih obeskih ima zelo dramatičen učinek. Zasnova drevesa je ena izmed mnogih modelov, med katerimi lahko izbirate.

8. Leseni obesek po meri:

Leseni obesek po meri

Ti ljubki okrogli leseni obeski po meri so odlični za priložnostno nošenje nad kavbojkami in topi. Ti leseni obeski so narejeni iz kosov lesa, ki so izrezani v krogu, nato pa se z žicami oblikujejo vzorci. Naravne barve lesa pomagajo tudi pri ustvarjanju čudovitih modelov.

9. Obesek po meri za oblikovanje živali:

Obesek po meri Animal Design

Ti zlati obeski po meri so odlični za ljubitelje živali. Nenavadni modeli imajo v sebi čudovite podrobnosti in naredijo žival zelo realistično. Za večji vtis lahko izberete zlate obeske, v katerih so drobni diamanti.

Obeski po meri so najboljši za tiste, ki imajo radi stvari, ki niso normalne. Ti obeski so lahko izdelani tako, kot ste jih oblikovali. Za bolj ustvarjalni učinek jih naredite iz srebra, zlata, stekla ali celo lesa. Naredite obesek za svoje podjetje ali celo za svojega otroka ali ljubljeno osebo s široko paleto modelov po meri.