Magnetni čep za nos je iz kovine z visoko kakovostjo. Na voljo je v 2 kosih. Enega, ki ga morate vstaviti v nos, drugi del pa ostane zunaj. Notranji del bo imel magnetno površino, ki bo pritegnila zunanji del in se nanj zataknila. Tako lahko brez prebadanja nosite čep za nos. Na voljo je v različnih barvah. Tako se lahko izognete postopku prebadanja nosu. Trenutno dekleta ne marajo vsak dan nositi prstana za nos in dobiti luknjico na nosu. Ta magnetni čep je namenjen njim, tako da lahko nosijo prstan za nos samo na poseben dan.

Lepi modeli magnetnih prstanov za nos za ženske v trendu:

Tukaj so najboljši modeli magnetnih nožic.

1. Magnetni kristalni čep za nos:

Magnetni kristalni čep za nos

Ta magnetni čep je vtisnjen z belim kristalnim kamnom. Beli kristalni kamen je na voljo v petih različnih velikostih. Izbrati morate glede na velikost nosu. Ima jekleno ploščo, ki privlači ta kristalni kamen in postane čep za nos.

2. Edinstven magnetni čep za nos:

Edinstven magnetni čep za nos

To je redek dizajn v nosnem magnetnem čepu z motivom slona. V čepu za nos je zelo zdrav in srčkan dizajn slona. V notranjosti nosu je okrogla plošča z visokim magnetom. Zdi se, da se ti slon premika po nosu.

3. Pearl magnetni čep za nos:

Pearl magnetni čep za nos

Ta čep za nos je z biseri treh velikosti. Rožnati magnetni čep za nos je visokega standarda. Ta čudovit biser se bo zataknil na tej magnetni plošči. Pearl na nosu je videti super z gladko površino. Poleg roza so v biserni izvedbi na voljo tudi druge barve.

4. Srčni čep iz magnetnega jekla:

Srčni čep iz magnetnega jekla

To je izbira romantične dame. Magnetni zatič za nos vsebuje srce iz jeklenega materiala. To zlato barvno srce je treba lepiti na srebrno okroglo ploščo. Gospa lahko pritegne svojega moškega skozi ta čep za nos. Oblika srca prikazuje cvetni list ljubezni na njenem obrazu.

5. Magnetni peneči prstan za nos:

Magnetni peneči prstan za nos

To je osupljiv magnetni prstan za nos v srebrni barvi. Dve okrogli kroglici sta med seboj pritrjeni z magnetom. Zunanja kroglica je vtisnjena s sijočim kamnom. Tam so kamni različnih barv. Kamen, pritrjen na prstan, je videti zmečkano in pritegne srce žensk.

6. Srebrni magnetni prstan za nos z modro kroglico:

Srebrni magnetni prstan za nos z modro kroglico

V tem nosnem obroču je notranjost pritrjena magnetna plošča. Ta srebrni prstan na nosu ima zasenčeno kroglico v nebesno modri barvi. Na obeh straneh žoge sta dve srebrni vrtinci, ki držijo žogo mirno. To je etnična oblika in popolna s tradicionalno obleko.

7. Obroč za velik nos v indijskem slogu:

Indijski slog za velike nos

To je velik magnetni prstan v indijskem slogu. Na zlatem obroču za nos je zvezdna oblika. Ta prstan za nos je velik in vam bo še naprej visel na obrazu. To je osupljiv dizajn z bleščečo zvezdo. Lahko se celo pridružite eni verigi, kot je poročni prstan za nos.

8. Enostaven magnetni prstan za nos:

Enostaven magnetni prstan za nos

To je starinski srebrni magnetni prstan z majhnim krogom. Na zunanjem nosu je odprt krožni vzorec. In obroč gre v notranjost, kjer je magnetna plošča. Je zelo preprosta in enostavna za vsakodnevno nošenje. Enostavnost je njegova vrednost.

9. Magnetni priljubljeni prstan za nos:

Priljubljen magnetni prstan za nos

To je neverjeten magnetni prstan za nos in tudi znan. Na vrhu nosnega obroča je bel diamant in barva prstana se spremeni. S to raznolikostjo barv prstanov se lahko ujemate s svojo obleko. Ti čudoviti nosni obroči imajo moč privlačnosti.

Magnetni čep in prstan sta trenutno v trendu. Slavo je pridobil zaradi svoje neprebojne kakovosti. To je občudovanja vredno in čudovito navdihujoče čudovito razpoloženje. Magnetni čep za nos je primeren, zato ga lahko imate kolikor želite. Vsak dan lahko oblečete novo. Skoraj vse dame ga bodo raje imele zaradi njegovega presenetljivega dizajna. Je bolj udobno.