Okoli pasu je obroč, običajno kovinski, ki se nosi kot nakit okoli prsta. Prstani so pogosteje iz kovine, lahko pa tudi iz katerega koli materiala; kovine, plastike, kamna, lesa, kosti, stekla ali dragega kamna. Povečujejo lepoto rok. Srebro je bilo uporabljeno kot plemenita kovina. Uporablja se v številnih aplikacijah, razen v valuti.

srebrni prstani

Je lepa sijoča ​​bela kovina in se uporablja pri izdelavi nakita. Srebrni prstani izgledajo lepo. Nosijo jih tako moški kot ženska. To je bila ena izmed najbolj priljubljenih kovin za poročne prstane do sredine 1800-ih, zdaj pa je spet v modi.

Preprosti modeli nakita iz srebrnih prstanov s slikami:

Obstajajo številni modeli srebrnih prstanov, zaradi katerih bo uporabnik ob okrasu videti izjemen.

1. Srebrni prstan iz kristalnega cvetja:

Srebrni prstan s kristalno rožo

Cvetlični dizajn je običajen, vendar je ta kristalni cvetlični srebrni prstan oblikovan na edinstven način. Ima tri rože različnih barv, rumene, roza in vijolične. Postavljeni so na različne zanke, zaradi česar je velik prstan, ki je lep. Na obroču ima celo diamante, zaradi česar je izžarevan. Ta pisani srebrni prstan za dame lahko nosite na kateri koli obleki, poleg tega pa ga lahko kombinirate s tremi barvami.

2. Srebrni prstan s širjenjem listov za dekleta:

Srebrni prstan s širjenjem listov za dekleta

To je edinstven srebrn prstan, ki mu ni para. Srebrni prstan, ki razprostira listje, bo pokrival tretjino prsta; je velik prstan in je natančno oblikovan poročni prstan iz srebra. Na sredini ima eno zanko, na obeh straneh pa listne veje. Listi so napolnjeni z diamanti, ki se svetijo. Na roki neveste bo zagotovo videti čudovito.

3. Zelo poseben kronski srebrni prstan za ženske:

Zelo poseben kronski srebrni prstan za ženske

S tem srebrnim obročem v obliki krone se lahko uporabnik počuti kot kraljica. Na kroni ima bleščeče diamante, ki izgledajo elegantno. Moški jo lahko podari svojim ženskam, zaradi česar se počuti posebno.

4. Barva na srebrnem obroču:

Barva na srebrnem obroču

Ta večbarvni srebrni ženski prstan ima na vrhu velik vijoličasti kamen. Barve na prstanu niso raztresene, ampak v njem lepo uokvirjene. Prstan nima zapletenih oblik, vendar s temi barvami izgleda čudovito. Najboljša stvar je, da se lahko poda v katero koli barvno obleko. Pri najstnikih bo videti super.

5. Navadni srebrni prstani za ključe in ključavnice za pare:

Navadni srebrni prstani za ključe in ključavnice za pare

To so srebrni prstani za pare. Ključ izdelan velik prstan za “On” in majhen zaklepni prstan za “Ona”. Odlikujejo jih drugi fino izdelani prstani. To so najboljši srebrni prstani za pare, ki izrazijo svoje občutke in drugim pokažejo, da je za to ključavnico samo eden.

6. Ločni prstan iz srebra:

Ločni prstan iz srebra

Ta lok ni za obleke, ampak za prste. Ta srebrni prstan v obliki premca je velik, čudovit. Ima izbokline kot majhne strukture okoli diamantov, zaradi česar je videti lepo. Ta srebrni prstan v obliki premca je tako velik, da pokriva tudi stranski prst.

7. Srebrni prstan iz bele in črne biserne gruče:

Srebrni prstan v beli in črni biserni gruči

Biseri dajejo kraljevski videz in ko sta črno -bela združena skupaj, dodata kraljevski podobi višino. Izgleda elegantno. Ta biserni srebrni prstan je eden izmed njih in bo slogu dodal eleganco.

8. Umetniško delo Srebrni prstani Vzorci za pare:

Umetniško delo Srebrni prstani Modeli za pare

Srebrni prstan tega umetniškega dela je vrhunski prstan za pare, ki obljubljajo ljubezen. Ko sta združena skupaj, ima dva obroča, ki kažeta, da moški daje svoje srce ženski. Smešni, a super elegantni srebrni prstani.

9. Retro dizajn srebrnega obroča:

Retro dizajn srebrnega obroča

Ta prstan ima na vrhu vrtnico z retro videzom. Cvet vrtnice je črn z obrisom srebra. Dobro je oblikovan, da daje popoln graciozen videz. Če nosite ta prstan na črni obleki, bo uporabnik videti elegantno.

10. ženski srebrni prstan s črnim kamnom:

ženski srebrni prstan s črnim kamnom

Črna kraljevska barva je pritrjena na ta srebrni prstan. Ima zelo drzen videz z velikim črnim kamnom v sredini in čudovitimi črnimi vzorci na spiralni strukturi obroča.

11. Križni srebrni prstani za moške in ženske:

Srebrni prstani za moške in ženske

Križni srebrni prstani se lahko uporabljajo kot poročni prstan, ki kaže vero drug v drugega in v boga. Črni križni srebrni prstan je za moškega, ki izgleda super eleganten, in breskev za žensko, ki izgleda lepo.

12. Zlato srebrni prstan:

Zlato srebrni prstan

Tako zlato kot srebro sta plemenite kovine in ko se združita med seboj, potem pa se jima ne ujemata, dajeta moden videz. Ta zlati srebrni prstan preprosto vsebuje zanke, ki so med seboj prepletene, kar je privlačno.

13. Srebrni prstan oblikovalca cvetja in listov:

Oblikovalec rož in listov srebrni prstan

To je edinstven oblikovan cvetlični in listni srebrni prstan. Običajno se na dnu odprejo obroči, vendar ima ta obroč prostor na vrhu s cvetjem in listi, vgrajenimi z diamanti. Pokrival bo prostor med stranskimi prsti in bo s svojim videzom videti neverjetno.

14. Srebrni prstani kralja in kraljice za poroko:

King in Queen srebrni prstani za poroko

Ta oblika srebrnega prstana je zelo srčkana. Tako se bo človek počutil kot kralj in kraljica. Oba prstana sta v obliki krone, moški pa iz navadnega srebra, ženski pa z diamanti in rdečimi kamni, ki izgledajo lepo. Kralj in kraljica lahko hodita skupaj in izkazujeta neizmerno ljubezen drug do drugega.

15. Vintage srebrni prstan:

Starinski srebrni prstan

Ta starinski srebrni prstan je lepo izdelan. Ima edinstvene modele. Ima sijaj, notranji sijaj in svetlost. Na nevesti bo videti čudovito.

Srebro se običajno šteje za nižje od zlata in platine, vendar ni nič manj. Prstani imajo diamante, ogenj kamenja, ki je prebliskan z belo kovino, zaradi česar je videti ljubko. Srebrni prstan ima svoj čar in ga nosijo tako moški kot ženske. Za poročne pare obstajajo posebni modeli srebrnih prstanov. Srebrni prstan lahko enostavno nosite tudi na svečanih oblekah, ne da bi vas skrbelo, da bo videti smešno.