Oblikovanje nakita je neskončen proces, saj se spreminja s spreminjanjem mode. Ne gre samo za žensko, ampak tudi za moškega. Danes je na voljo veliko modelov nakita. Če želite ustvarjalnost in oblikovanje z nečim nenavadnim videzom in slogom, so modeli prstanov najboljša platforma, ki prikazuje vašo obleko in slog, saj ti ne razkrijejo le vaše ustvarjalnosti, ampak se lahko počutite tudi na vrhu nebes. Koktajl prstan, znan tudi kot gruča ali večerja, bo na splošno prevelik in vsebuje velik kamen v sredini, obdan z majhnimi kamni. V zadnjih nekaj letih so se oblikovalski koktajl prstani, ki so bili nekaj časa v preteklosti boljši trend, zdaj resno vrnili.

moderni diamantni koktajl prstani

Koktajl diamantni prstani dodajajo izjavo k majhni črni obleki, a izgledajo enako dobro z dolgo črno svileno obleko. Ne glede na to, kakšen stil oblačenja nosite ali kakšne funkcije obiskujete; modeli koktajl obročev niso nikoli na mestu. Vedno v slogu in odličnem videzu so koktajl prstani iz zlata in diamanta naslednje velike stvari v nakitu. Danes lahko dobite tudi oblikovalske koktajl prstane, izdelane v notranjosti z diamantnimi kamni, ki bodo vašemu ansamblu dodali pridih lesketavosti.

Dizajnerski koktajl diamantni prstani:

Začnite raziskovati nove in trendovske modele koktajl prstanov za ženske in moške, in prepričan sem, da boste na koncu dobili nekaj lepega in čudovitega.

1. Shalonov prstan:

Shalonov prstan

Prstan ima šestnajst oniksovih kabošonov, izklesanih v lepem dizajnu, in šestdeset okroglih diamantov, postavljenih okrog evropskega diamantnega središča v platinasto izrezljani dekoraciji Deco. Rob in ramena tega prstana bosta zaključena s čudovitim dizajnom z dvajsetimi naravnimi smaragdnimi kamni, ki bodo koktajl prstanu dali eleganten videz.

2. Diamantni Coseynov prstan:

Diamond Coseynov prstan

To je veličasten kos platinastih diamantnih koktajl obročev iz šampanjca v okvirju in je obdan z razkošnimi poudarki in starimi diamantnimi poudarki evropskega kroja. Gre za elegantno preluknjano galerijo in peneče diamantno ramo, ki doda resnično glamurozen videz in je navdihnjena z reprodukcijskim prstanom.

3. Koktajl prstan Azua z diamanti:

Koktajl prstan Azua z diamanti

Ta edinstven platinasti umetniški reprodukcijski prstan poudarja očarljivo navpično vrsto treh čudovitih modrih safirnih okvirjev z okroglimi diamantnimi poudarki v okrogli montaži za gladek in veličasten učinek.

4. Koktajl prstan Lucienne v zlatu:

Koktajl prstan Lucienne v zlatu

Čudovit prstan iz rumenega zlata 14K iz štiridesetih let 20. stoletja z bleščečim modrim okrasjem je bil poudarjen s štirimi bistvenimi rubini in dvema odličnima diamantoma. Ti diamanti so postavljeni v paladij za privlačen videz in imajo pribl. Teža 0,05 karata in ustreza vsem vrstam oblek.

5. Koktajl prstan Sharyl Diamond:

Koktajl prstan Sharyl Diamond

Ta 18K prstan iz belega zlata izpostavlja žareče oranžne rubine, postavljene v dvojne roglje, s svetlečimi diamanti. Odlomek stebla z detajli mlinskega zrna daje preprost in očarljiv videz, z reprodukcijskim delom Art of deco je približno 0,08 karatne teže.

6. Lanita Ring:

Prstan Lanita

Ta 18K rodij prevlečen kos iz rožnatega zlata iz retro stare strukture je bil izdelan s čudovito ovalno obliko turmalina, obdan z osupljivimi diamantnimi poudarki za eleganten videz. Nosi približno 0,32 karata, zato bo to obleko prijetno občutilo vsako obleko.

7. Diamantni koktajl prstan Lonnie Orange:

Diamantni koktajl prstan Lonnie Orange

Koktajl prstani Lonnie v zlati barvi imajo 14K glamurozno belo zlato ovalne oblike, osrednji del pa je naboden z oranžnim diamantom. Teža je okoli 3,25 karata in če jo nosite, boste dobili dober videz.

8. Zasnova koktajl prstana Margaretta v zlatu:

Zlata oblika koktajl prstana Margaretta

Ta zaročni prstan iz rumenega zlata 14K je ovalne oblike in naboden z naravnimi modrimi rubinimi čudovitimi diamanti. Ta očarljiv kos brušenega diamanta je iz viktorijanske dobe in pribl. Teža 0,70 karata.

9. Diamantni prstan s koktajlom Arlena:

Diamantni prstan s koktajlom Arlena

Ta impresiven prstan iz obdobja retro je poudarek na okroglem cirkonskem središču v barvi teal, z kovino z diamantnim poudarkom na vrhu. Tipičen rob noža daje pogled na ta kos platine; je cca. Teža 0,56 karata.

10. Zlati koktajl prstan Mikaela:

Zlati koktajl prstan Mikaela

Prstan Mikaela, ki je zlati koktajl prstan, bo res fantastičen, če ga nosite z ustrezno obleko. To je bila oblika ametista, obdana z drobnim biserom na sredini prstana. To bo občutljivo za nošenje, še posebej ob posebnih priložnostih.

11. Obroček za koktajle Porcello Designer:

Dizajnerski koktajl prstan Porcello

Porcello prstan je znan med vsemi drugimi koktajl prstani, ki bodo popolnoma značilni, in to je vrsta prstana retro obdobja s silovitim in glamuroznim videzom. To bodo bleščeči stari diamanti iz rudnika, postavljeni v 10 K, sestavljeni iz bleščečih cvetličnih vzorcev.

12. Obroč Zenobia:

Prstan Zenobia

Ta prstan Zenobia bo zagotovo čudovit z ovalno oblikovanim opalom na sredini prstana. Narejen je bil iz 18k zlata, ki je ostalo v modi iz petdesetih let. Nošenje tega s priložnostno obleko bo popolno.

13. Zlati koktajl prstan Andra:

Zlati koktajl prstan Andra

Prstan Andra je bil zelo znan prstan v kategoriji koktajl obročev, saj so končali z osupljivim dizajnom z ovalno oblikovanim ametistom, ki krasi retro slog. Za večni videz je bil opremljen z nastavitvijo krempljev.

14. Reba prstan:

Reba prstan

Prstan Reba kot izjemen dizajn s 14k rumenim zlatom, kar bo najboljša izbira za poroke in zaroke. To je bilo narejeno z ovalno smaragdno sredino, ki je bila obdana z impresivnim trojnim haloom iz brušenih diamantov.

15. Koktajl prstan Olli:

Koktajl prstan Olli

Če iščete popoln in eleganten koktajl prstan, bo izbira tega prstana Olli odlična izbira, saj je to drzen dizajn s funkcijami nastavitve iz belega zlata. Lepo je bil izdelan s petimi kosi francosko rezanih sintetičnih safirjev in štiriindvajsetimi diamanti z enim rezom za čudovit dizajn.

Koktajl prstani so veliki prstani, ki so bili prvotno zasnovani tako, da zaradi svojega dramatičnega videza in sloga dajejo veliko izjavo. Seveda so v trendu v industriji nakita. Kostum koktajl prstani so dobili ime iz obdobja Združenih držav, saj so ostali zelo priljubljen znak blaginje. V petdesetih letih je nakit s koktajli postajal vse bolj priljubljen, danes pa so se vrnili med modno podkovane trendseterke, ki so v retro modi. Ko kupujete koktajl prstan, je zelo pomembno, da imate v mislih določene stvari, kot da želite zagotoviti, da ste imeli prijetno izkušnjo in da ste lahko zadovoljni s tem, kar ste končali.

Koktajl prstani naj bi predstavljali bogastvo in razkošje, zato bi morali biti bleščeči po videzu, da bi pritegnili pozornost ljudi do uporabnika. Prosimo, da kupite te obroče, velike do 3-5 karatov. Seveda bodo stroški teh koktajlov različni, odvisno od sloga in dizajna ter osebe, pri kateri ste kupili. Nasprotno pa lahko v te koktajl obroče uporabite še nekaj dragih kamnov, ki bodo videzu dodali dodatno lepoto, ki ustreza oblekam vseh vrst. Druga prednost teh koktajlov je, da bodo nadomestni stroški v primeru izgube ali kraje manjši. Na voljo so v široki paleti zbirk in lahko izberete zelo drzne barve, kot sta zelena in oranžna barva.