Prstani za prste so bili pomemben kos nakita za poročene ženske. V indijski in večinoma hindujski kulturi je ritual podariti prstane prstov, popularno znan kot Buchwald, novoporočenim nevestam od njenih staršev. Ko je nevesta podarjena v srebru, od staršev prinaša srečo, ljubezen in blagoslov za boljše življenje. Prstni prstan se pogosto nosi v drugem prstu, ki gre skozi maternico in doseže srce. Obroč prstov na nogi torej krepi maternico, mimo krvi iz srca. Toda sčasoma so se tudi modeli prstanov spremenili iz klasičnih v trendovske.

modeli prstanov za prste

Različni in najnovejši modeli prstanov za prste (Mettelu) za indijske ženske:

Poglejmo si prvih 15 prstanov v srebrni in zlati barvi, ki so jih izbrale ženske.

1. Enostaven prstan z zlatim prstom:

preprost-zlato-pramen-prstan-prstan

Preprost videz prstov iz zlata daje rednemu uporabniku poenostavljen videz. Oblika metti je narejena s štirimi zlatimi prameni, ki dajejo prefinjen videz prstu. Zasnova pomeni plodnost, rast in nemoralnost. Plemenski modeli navdihujejo takšno oblikovanje.

2. Wave Design Toe obroči za vsakodnevno nošenje:

Wave Design Toe obroči za vsakodnevno nošenje

Podoba prstana, ki jo navdihuje narava, je oblikovanje valov. Zlati prstan dobi obliko vala na oceanih. Je klasičen dizajn za redno nošenje vsake obleke. Zasnova simbolizira moč, ljubezen, moč, skrivnost itd.

3. Srebrni prstan z diamantom:

Srebrni prstan z diamantom

Prstan za prste iz srebra in diamantov daje sijoč in čudovit videz ob posebnih priložnostih. Zasnova je narejena iz srebra, diamanti pa so obrobljeni z njo za privlačen videz. Obroč ima nastavljivo obliko, ki ustreza vsakemu prstu.

4. Prstan iz prsta iz kamna in pomen:

Prstan iz prsta iz kamna in pomen

Iščete nekaj smiselnega za obleči! Ali pa želite podariti posebno darilo rojenim decembra! Prstan za prste s turkiznim draguljem je najboljši dizajn. Dragi kamen je posejan v srebro ali platino, kar želite. Zasnova s ​​turkiznim draguljem predstavlja zaščito pred zlobnimi ali negativnimi vibracijami. Simbolizira tudi srečo, prijateljstvo in zvestobo.

5. Sončni prstan prstan zlati:

Prstan sončničnih prstov zlati

Želite poleti obleči nekaj, kar ustreza soncu. Poskusite prstan z zlatim prstom, ki daje zasnovo sončnice. Sončnična oblika je narejena iz zlata in je obrobljena s srebrnim obročem. Simbolizira zvestobo, čaščenje in vitalnost.

6. Srebrni prstan z želvo:

Oblikovanje prstana za žebelj

Želite redno nositi nekaj trendovskega! Oblika obroča za prste, narejena z oksidazo, daje čudovit videz. Za Navratri je najbolje nositi etno obleke, dekleta pa jih nosijo tudi za redno nošenje. Zasnova simbolizira srečo, bogastvo in dolgoživost.

7. Tri obroči za prste srebrni:

Tri obroči za prste srebrni

Obroč iz srebrnega prsta z drugačnim in privlačnim videzom poročne podobe. Trije obroči za oblikovanje rib so nošeni s prstov v vrsti. Srebrni prstan ali prstani so narejeni iz srebra in okrašeni s smaragdi, ki dopolnjujejo njegovo zasnovo. Za glasbeni učinek so mu dodani ljubki srebrni džingli. Glamurozen videz dviga novo nevesto.

8. Tradicionalni južnoindijski prstan za prste:

Tradicionalni južnoindijski prstan za prste

Želite imeti tradicionalen videz. Indijski prstan, izdelan iz srebra, daje tradicionalni videz etničnim in sarejevim. Še vedno je priljubljen dizajn, ki ga nosijo po vaseh. Zasnova je narejena iz srebra, na njej pa je vtisnjen majhen dizajn. Oblika se pogosto uporablja za redno nošenje.

9. Barvit prstan na prstih:

Barvit prstan na prstih

Želite nositi pisano obliko za svojo nogo! Preizkusite obliko prstana iz prsta, narejene iz zlata in posute z več pisanimi kamni. Gleženj ima cvetlični dizajn, pritrjen na obroč prsta z enim pramenom. Predstavlja ljubezen, srečo in spoštovanje.

10. Infinity Toe Ring:

Infinity Toe Ring

Zasnova magnetnega prstana z neskončnim dizajnom daje uporabniku dobro in poenostavljeno osebnost. Široko je izbran pri priložnostnih, še posebej kaprih in krilih. Zasnova je narejena iz srebra ali srebra. Zasnova simbolizira moč, večnost in dolgotrajno ljubezen.

11. Neverjeten prstan iz črnega kamna:

Neverjeten prstan iz črnega kamna

Modeli iz črnega kamna so bili vedno privlačni. Podobno izgleda neverjetno prstan na prstih s črnim kamnom v ovalni obliki. Kamen je posejan v srebrni ali srebrni prstan. Zasnova daje eleganten videz priložnostnim, dolgim ​​krilom in tudi choli za Navratri. Simbolizira moč boja proti zlu, žarek upanja in zvestobo.

12. Majhen prstan na prstih:

Prstan z majhnimi prsti

Med potovanjem po plažah želite nositi dodatke. Slika prstana iz majhnih in srednjih kroglic modrih odtenkov daje dekletom poenostavljen videz. Zasnova vključuje tri stojala z dobro kombinacijo modrih odtenkov. Oblika in barva simbolizirata ljubezen, umirjenost, spoštovanje in čutnost.

13. Rajasthani prstani za prste za poroko:

Rajasthani prstani za prste za poroko

Želite kraljevski videz za svojo poroko! Preizkusite dizajn, ki ga navdihuje nakit Rajasthani. Prstan za prste je izdelan iz zlata in je oblikovan s cvetličnim dizajnom. Zlati prstan je vtisnjen z drobnimi vzorci, majhen smaragd pa je pritrjen, da bi polepšal njegovo lepoto. Na lehengah s tradicionalnim vezenjem izgleda neverjetno.

14. Lep biserni prstan na prstih:

Prekrasen biserni prstan

Iščete novo modno obliko prstana za prste. Poskusite srčkan in neroden dizajn z morskimi biseri. Prstan je izdelan iz belih biserov različnih velikosti. Omogoča razkošen videz etnične obleke. Večinoma se nosi tudi med počitnicami na otokih. Zasnova simbolizira kraljestvo, bogastvo, zdravje in mir.

15. Obroč prstov za otroške noge:

Oblikovalni prstan za otroške noge

Iščete nekaj posebnega za bodočo mamo! Preizkusite oblikovanje z nogami majhnega dojenčka. Zasnova je zlata, v njej pa so drobni diamanti, ki dajejo srčkan in očarljiv videz. To je najboljše darilo za otroško prho, ki izkazuje ljubezen in veliko sreče.

Oblika obroča za prste, ki pokriva celotno zapestnico, je v različnih delih Gujarata znana tudi kot bolečina strani. Zasnova vključuje tri ali štiri obroče, pritrjene na gleženj. Tradicija nošenja prstanov je zelo pomembna za Južne Indijance; je tudi simbol ženskosti in plodnosti.