Diamanti v kateri koli obliki, velikosti in barvi so bili vedno privlačni za oblikovanje nakita. Ko okrašena, daje vaši poenostavljeni osebnosti novo definicijo. Na splošno ima diamant veliko pomenov, vendar je na splošno glavna simbolika diamantov ljubezen, bogastvo in resnica. Imenovan je kot kralj draguljev, saj je med vsemi drugimi najdragocenejši kamen.

lepi diamantni prstani-v-svetu-in-njihov pomen

Med nakitom ima prstan edinstven pomen. In če je prstan posejan z ljubkimi diamanti, se vrednost prstana poveča. Vsak poročni prstan, zaročni prstan ali celo preprost prstan, ki je okrašen tudi z majhnim diamantom, je videti privlačnejši od drugih.

25 priljubljenih in najnovejših prstanov iz pravega diamanta za ženske in moške:

Poglejmo nekaj majhnih in velikih modelov prstanov iz pravega diamanta s pomeni in slikami.

1. Diamantni prstani za pleteno oblikovanje za dekleta:

Pleteni diamantni prstani za dekleta

Iščete nekaj elegantnega! Preizkusite oblikovanje diamantnega obroča z obliko, ki jo navdihuje pričeska. Obroč iz pletenice iz zlata in diamantov daje moden videz s preprostostjo etničnim oblačilom, zlasti lehengam. Čudovit dizajn je posejan z drobnimi diamanti CZ. Zasnova preprosto pomeni resnico, moč in smer.

2. Diamantni prstan iz safirja v belem zlatu:

Safirni diamantni prstan iz belega zlata

Želite nositi dragulj skupaj z diamanti za edinstven in nebeški videz. Preizkusite dizajn, ki vključuje safirni kamen, drobne peneče diamante in belo zlato. Srednje velik safir je obdan z drobnimi diamanti, ki dajejo cvetlični videz. Zasnova simbolizira kraljestvo, modrost, vero, upanje in srečo. Omogoča nežen videz priložnostnim uporabnikom in tudi redno nošenje.

3. Dizajn diamantnega obroča:

Zasnova diamantnega obroča

Dizajn, ki ga navdihuje narava, je narejen z listi. Prstan je izdelan z zlatom in lističi. Diamanti so obrobljeni na robu listov, da določijo obliko. Zlate črte, narejene med listi, dajejo nežen videz. Zasnova predstavlja plodnost, rast in čistost. Daje osupljiv videz vsaki obleki, posebej oblikovalski obleki.

4. Diamantni prstani Lotus Engagement za ženske:

Lotus zaročni diamantni prstani za ženske

Čudovit diamantni prstan za ženske z lotosovim dizajnom izgleda neverjetno v prstu vsake ženske. Zlati prstan ima v nasprotju obliko dveh lotosov. Diamanti so pritrjeni vmesni del in srednji cvetni list lotosa. Zasnova pomeni plodnost, rast, zdravilno moč in resnico. Osupljivo je videti na vseh verskih funkcijah ali na dejavnostih sodelovanja.

5. Moški diamantni prstan za poroko:

Moški diamantni prstan za poroko

Ne samo dekleta, ampak tudi fantje imajo fantazijo, da imajo diamantne prstane. Eden takšnih modelov diamantnega obroča je izdelan z zlatom. Debel obroč je kasneje posejan z več majhnimi diamanti v beli in rjavkasti barvi. Prstan daje eleganten in bogat videz oblek in etnične obleke. To je lahko popolno poročno darilo za ženina.

6. Oblikovanje prstana za vinsko vejo:

Oblikovanje prstana za vinsko vejo

Želite obleči nekaj oblikovalskega za posebne priložnosti ali želite svojemu ljubljenemu podariti dizajnerski prstan! Preizkusite zlati prstan z vinskimi vejami. Oblikovanje listov dobi diamantni videz, da poveča njegov čar. Prstan daje čudovit videz tudi za vsakodnevno nošenje. Zasnova simbolizira kraljestvo, napredek, ženskost in plodnost. Prstan je lahko osupljivo darilo na porokah.

7. Tri diamantni prstan za zaroko:

Tri diamantni prstan za zaroko

Preprost, a hkrati prefinjen dizajn, ki ima svoj edinstven pomen, je tisti s tremi diamanti. Zasnova diamantnih zaročnih prstanov je na Sherwaniju in Kurti videti precej neverjetno. Prstan je narejen iz rožnatega zlata in je obdan s tremi diamanti. Zasnova predstavlja preteklost, sedanjost in prihodnjo teorijo. Simbolizira tudi tri glavne odnose v življenju vsakogar, to so ljubezen, prijateljstvo in zvestoba.

8. Roza in bel diamantni prstan za moške in ženske:

Roza in bel diamantni prstan za moške in ženske

Prstan, znan tudi kot Kaido v Gujaratu, lahko nosijo tako moški kot ženske. Zasnova je narejena iz belih in roza diamantnih kamnov, obrobljenih v prstanu iz belega zlata. Prstan izgleda razkošno na porokah in daje kraljevski videz. Zasnova simbolizira kraljestvo, bogastvo, glamur, mir in tišino. Ženske ga zelo prenašajo na lehengas in težke sare, moški pa na kurto ali sherwani.

9. Diamantni prstan za oblikovanje etnične solze:

Diamantni prstan z obliko etnične solze

Etnične oblike so bile vedno ljubke za nadaljevanje. Oblika prstana, če dobi etnični videz, daje eleganten videz. Prstan z rjavkasto barvo in obliko solzne kapljice je pritrjen v obroču iz belega zlata z več drobnimi diamanti okoli njega. Zahodne neveste ga pogosto nosijo kot poročno darilo, ki je del poročnega rituala iz fantove družine.

10. Enostaven diamantni prstan za moške pri zaroki:

Enostaven diamantni prstan za moške pri zaroki

Želite imeti preprosto, a čutno darilo za svojega moža! Oglejte si drzno in elegantno obliko diamantnega zaročnega prstana. Prstan je izdelan iz zlata a in je obdan z diamantom v fiksni reži. Zasnova daje uporabniku poenostavljeno osebnost. Ko ga nosite na prstancu, predstavlja zaščito, globoko ljubezen, čutnost, privlačnost in vodstvo.

11. Crown Designed Ring Diamond:

Crown Designed Ring Diamond

Želite svojemu angelu podariti darilo, ki bi ji dalo sporočilo, da je princesa vašega srca! Tukaj je diamantni prstan, ki bi ji povedal vaše občutke in sporočilo. Prstan iz platine ima obliko krone, posute z diamanti. Prstan vključuje tudi obliko srca, ki dodaja njegovo čutnost. Izgleda nežno in trendovsko na vsaki obleki.

12. Obročni diamantni prstan za ženske:

Obročni diamantni prstan za ženske

Neroden, a eleganten videz je mogoče sprejeti s pomočjo zaročnega diamantnega prstana. Prstan je izdelan iz platine ali belega zlata in je posejan s kristalno belim diamantnim kamnom srednje velikosti, obdan pa je z drobnimi diamanti, ki dajejo razkošno obliko. To je klasičen dizajn, ki izgleda neverjetno na vsaki obleki, posebej oblikovalskih oblekah in palazzu.

13. Črno -beli diamantni prstani:

Črno -beli diamantni prstani

Črni diamanti v nekaj kulturah veljajo za negativen ali simbol smrti, zato niso sprejeti kot poročni prstan. Nekatere kaste pa to jemljejo kot čutno darilo za nov par, saj simbolizira močno vez ljubezni do novih parov. Poročni prstani iz črno -belega diamanta so narejeni iz platine in črno -belih drobnih diamantov. Osrednji diamant je srednje velik črni diamant. Simbolizira tudi ljubezen, strast, moč in srečo.

14. Neskončni diamantni prstan v zlatu:

Neskončni diamantni prstan v zlatu

Želite, da se preprosta, a modna oblika obroča izvaja redno in redno! Dizajn, ki tvori simbol neskončnosti, je najboljši za vašo izbiro. Zlati prstan je lahko izdelan tudi iz platine ali rožnatega zlata, kar daje eleganten videz. Oblika prstana je okrašena z drobnimi prozornimi diamanti na krivulji. Oblika prstana predstavlja neskončno ljubezen, strast, moč in večnost. To je najboljše preprosto darilo za vašo posebno osebo.

15. Trikotni prstan z velikim diamantom:

Trikotni prstan z velikim diamantom

Diamantni prstan trikotne oblike na prstih izgleda neverjetno za majhne funkcije ali zabave in celo za redno uporabo. Diamantni prstan za ženske je izdelan iz platine ali belega zlata in ima trikotnik v obliki diamanta. Eleganten prstan predstavlja Trojico ljubezni, prijateljstva in zvestobe. Simbolizira tudi vero, ljubezen, zvestobo in čutnost.

16. Lep ukrivljen diamantni prstan in pomeni:

Lep ukrivljen diamantni prstan in pomeni

Želite imeti trendovski videz z etnično kombinacijo! Obroč z diamantnim obročem z več ukrivljenimi črtami, ki tvorijo vozel, daje osupljiv in drzen videz. Narejen je iz rožnatega zlata, prstan pa je vtisnjen s kristalno belimi diamanti, ki oreščkom dodajo lepoto. Prstan ima svoj pomen, če ga nosimo na prvem prstu in predstavlja vodstvo, ambicioznost in moč odločanja.

17. Ptičji diamantni prstan za dekleta:

Ptičji diamantni prstan za dekleta

Oblika prstana s čudovitim dizajnom ptic izgleda neverjetno v kombinaciji z diamantom. Diamantni in zlati prstan je oblikovan kot golobica, ki pravzaprav simbolizira ljubezen. Prstan ustreza vsaki obleki. Lahko je ljubko darilo vaši posebni punci na valentinovo. Glavna simbolika prstana je ljubezen, strast, življenje in romantika.

18. Religious Diamond Ring Ime:

Ime prstan iz diamanta

Pobožni prstan, ki kaže predanost Bogu in duhovnosti, izgleda neverjetno za verske funkcije in tudi za redno nošenje. Zlati prstan ima ime Jezus in nanj je pritrjen majhen, a sijoč diamant, ki daje videz nežnosti. Prstan je lahko lepo darilo nekomu, za katerega skrbite ali ga ščitite. Simbolizira ljubezen, vero, upanje in srečo.

19. Peacock Diamond Ring Design:

Dizajn diamantnega obroča Peacock

Ko je nakit oblikovan v obliki pava, ima svojo edinstveno privlačnost. Podobno, ko prstan dobi pav, daje tudi različne barve. Platinasti prstan je oblikovan v obliki pava, ki je obdan z diamanti v modrih barvah, kar daje pisano teksturo. Prstan najbolj ustreza oblekam in sarejam. Takšni prstani predstavljajo srečo, čistost, ženskost, ljubezen itd.

20. Tri diamantni prstan z metuljem v rožnatem zlatu:

Tri diamantni prstan z metuljem v rožnatem zlatu

Oblika metulja je bila vedno privlačna za dekleta vseh starosti. Čudovit ženski prstan z diamantom iz rožnatega zlata in diamantov daje uporabniku čudovit in zabaven videz. Dizajn treh metuljev ima diamante različnih barv, zaradi česar je barvit. Prstan se pogosto nosi na priložnostnih. Zasnova simbolizira kraljestvo, bogastvo, zdravje in svobodo.

21. Diamantni prstan z lokom:

Diamantni prstan z lokom

Simpatičen in nežen prstan med različnimi je tisti z lokom. Črni diamantni prstan je izdelan iz platine ali srebra in je posejan z belimi in črnimi diamanti CZ, ki tvorijo obliko loka. To je oblikovanje, ki se pogosto uporablja na priložnostnih zabavah in zabavah ali pa tudi v pisarnah, da daje očarljiv in prijeten videz. Zasnova predstavlja ženskost, ljubezen in naklonjenost.

22. Diamantni prstani na nogah za poročene ženske:

Diamantni prstani za poročne ženske

Prsti na prstih imajo svoj pomen pri hindujskih porokah. In ko so obročki okrašeni z diamanti, daje privlačen videz. Prstan za prste je posejan z drobnimi prozornimi diamanti na črno -beli barvi, ki nevesti dajejo očarljiv in glamurozen videz. Prstan izraža občutke, kot so ljubezen, privlačnost, skrb, strast in čutnost.

23. Najnovejši diamantni prstan z zanko:

Najnovejši diamantni prstan z zanko

Želite nositi nekaj modnega! Novi in ​​najnovejši modeli diamantnega obroča so diamantni obroči z zanko. Zlati prstan je posejan z diamanti kristalno bele barve. Dizajn s svojimi različnimi krivuljami daje neverjeten in drzen videz. Ustreza med vsemi modnimi in modnimi oblačili. Zasnova predstavlja ponovno rojstvo, plodnost, nemoralnost, božanskost in ženskost.

24. Diamantni prstani, oblikovani z delfini za najstnike:

Diamantni prstani, oblikovani z delfini, za najstnike

Dizajn diamantnega prstana, ki postaja priljubljen pri najstniških dekletih, je oblikovanje delfina. Srebrni prstan iz platine in srebra ima obliko delfina z belim diamantom. Poenostavljeno osebnost daje nosilcu katere koli obleke. Simbolizira ponovno rojstvo in obnovo. Ko ga nosite na prstancu, prinaša tudi srečo. To je najboljše darilo v prijateljstvu.

25. Diamantni prstan z zlato želvo:

Diamantni prstan z zlato želvo

Želva naj bi bila simbol ljubezni in sreče. Na kazalcu se nosijo diamantni obroči z želvovo obliko. Zasnova je narejena iz zlata, ki nosi želvo, posuto z diamanti. Dizajn se nosi za redno nošenje. Simbolizira ljubezen, srečo, ustvarjanje in modrost. Prstan, ko je podarjen nekomu posebnemu za priložnosti, kot so poroka, verske funkcije, majhne priložnosti itd.

Rečeno je, da je diamant za vedno. Diamantni obroči v kateri koli obliki izgledajo neverjetno in privlačno. To je posebno darilo za mladoporočenca in tudi za otroško prhanje. Je najdragocenejši dragi kamen. Nakit iz diamantov daje kraljevski videz. Poročni nakit je vedno posut z diamanti, da nevesti da nov čar. Diamantni poročni prstan igra vlogo zaveze neveste in ženina za neprekinjen odnos z globoko ljubeznijo.