Zaročni prstani morajo biti posebni in spektakularni, saj ta prstan spominja na zavezo dveh ljudi. Tako bleščeči, svetleči smaragdni kamniti prstani so odlična izbira za to priložnost. Ker naj bi smaragdni kamen ohranil ljubezen in je celo simbol upanja in celo simbolizira srečno in uspešno zakonsko življenje. Ker ima ta kamen te lastnosti, mnogi mladi radi zaročni prstan oblikujejo v smaragdnem kamnu.

Zaročni prstani iz smaragdnega reza v različnih kovinah:

Oglejmo si top 9 smaragdnih zaročnih prstanov.

1. Smaragdni zaročni prstan z diamantom v obliki srca:

Smaragdni zaročni prstan z diamantom v obliki srca

Očarljiva in privlačna bi bila pravilna beseda za ta prstan v obliki srca. Zaročni prstan je izdelan iz 14 -karatnega rožnatega zlata z diamantom v obliki srca, povsod pa so oblečeni majhni sijoči smaragdi, ki mu dajejo osupljiv videz. Po vsem prstanu so vtisnjeni neobrezani beli diamanti in smaragdi, zaradi česar je velik debel, a srčkan zaročni prstan.

2. Belo zlato z diamantnim in smaragdnim zaročnim prstanom:

Belo zlato z diamantnim in smaragdnim zaročnim prstanom

Ta čudovit in privlačen zaročni prstan je oblikovan v belem zlatu z ovalno obliko, svetlečim smaragdom, okronanim v sredini, kjer je na obeh straneh vgravirano tudi bleščeče pasijans. Privlačen in najbolj privlačen zaročni prstan dogodka.

3. Zaročni prstan s smaragdnimi listi iz občutljivih listov:

Smaragdni zaročni prstan z občutljivim listjem

Eleganten in nežen je primerna beseda za ta prstan. Na prstanu je videti čudovit smaragd, na straneh pa so vtisnjeni majhni diamanti v listni vzorec, zaradi česar je čudovit zaročni prstan.

4. Širok zaročni prstan z belim in smaragdnim biserom:

Širok zaročni prstan z belim in smaragdnim biserom

Obroč je oblikovan iz prijetnega, sijočega zlata, kjer je v osupljivi kombinaciji belega bisera in smaragda oblikovan na prstanu, zaradi česar je videti čudovito. Prstan je precej širok, zaradi česar je viden, ko ga nosite na prstih.

5. Vintage asimetrični smaragdni zaročni prstan:    

Vintage asimetrični smaragdni zaročni prstan

Eleganca in kraljevski videz sta lahko popolni besedi za ta prstan. V središču prstana je smaragd kvadratne oblike, vtisnjen, na straneh pa so vgravirani dragoceni asimetrični diamanti, ki dajejo zaročnemu prstanu edinstven in čudovit.

6. Smaragdni keltski zaročni prstan:

Smaragdni keltski zaročni prstan

Njegov popoln zaročni prstan z smaragdom, vidno na vrhu, če je. Na straneh so diamanti posejani v keltski vzorec, zaradi česar je to najpogostejši zaročni prstan. Izgleda zelo elegantno in veličastno za to priložnost, saj je to zelo pomemben dan v življenju para.

7. Smaragdni zaročni prstan iz kvadratne oblike iz platine:

Smaragdni zaročni prstan iz kvadratne oblike

Ta osupljiv prstan je oblikovan iz platine, na kateri je pritrjen smaragd kvadratne oblike nebeškega videza, na straneh pa so pritrjeni diamanti v obliki trikotnikov, ki dajejo zaročnemu prstanu še boljši videz. Ta vrsta prstanov izgleda stereotipno in je zasnovana izključno za zaroko.

8. Srebrni smaragdni križni zaročni prstani:

Srebrni smaragdni križni zaročni prstani iz srebra

Eden najbolj klasičnih zaročnih prstanov so ti križni prstani z zelenimi smaragdnimi in belimi diamanti. Oba sta vgrajena v križni vzorec, zaradi česar je videti zelo lepo in čudovito.

9. Zaročni prstan s smaragdnim izrezom:

Zaročni prstan smaragdno izrezan

Smaragdni rez je eden izmed elegantnih krojev, ki se zdijo subtilni, a elegantni. Odrezani obroči so odprtega kroja, ki odraža pomanjkljivosti kamna. Prstani ustvarjajo auro okoli uporabnika in so eden izmed elegantnih zaročnih prstanov, ne da bi bili glasni.

Smaragdni zaročni prstani so narejeni iz različnih kovin, kot so zlato, srebro, platina in še veliko več z vtisnjenimi očarljivimi diamanti in drugimi barvnimi kamni. Na voljo je celo v številnih različnih krojih, ki mu dajejo izjemen in eleganten videz ter so popoln in privlačen zaročni prstan. Tako lahko zdaj izberete tistega, ki je po vaši izbiri in želji, in za ta dan videti spektakularno.