Srebrni prstani postajajo vse bolj priljubljeni in povpraševani pri mladih, saj imajo zelo prefinjen videz in harmonične odtenke, ki so zelo privlačni za oči. Prav tako pravijo, da se z nošenjem srebra izčrpa vsa negativnost in očisti osebo znotraj. Ko srebrni prstan, izdelan s čudovitimi dragulji in dragimi diamanti, postane njegova lepota velikokrat in pusti ljudi brez besed. Srebrni prstani s kamni postajajo vse bolj priljubljeni, saj so prsti najvidnejši del človeškega telesa. Vsak prstan, ki ga nosite, odraža vaš stil in odraža vašo osebnost tudi v modi.

Srebrni prstani z dragimi kamni:

Oglejmo si najboljših 9 srebrnih prstanov z dragulji za moške in ženske.

1. Srebrni prstan z dragimi kamni:

Srebrni prstan z dragimi kamni

Mnogi ljudje nosijo drage kamne po svoji rojstni zvezdi in prepričanju. Zato je ta vrsta obroča idealna zanje, saj lahko kamen ustrezno vtisnete. Kamni so posejani v neverjetnem vzorcu, ki daje edinstven in prijeten videz, ko se ti srebrni prstani nosijo na prstih.

2. Srebrni cvetlični prstan iz modrega kamna:

Srebrni cvetlični prstan iz modrega kamna

Modri ​​safirni kamni naj bi imeli občutek sladke vode in nosilec, če ima ta kamen pomirjujoč občutek. Prstan je izdelan iz srebrne kovine, cvetlični dizajn pa je vtisnjen z belimi diamanti in safirjem, ki daje srčkan videz, ko ga dekleta nosijo na kateri koli zabavi.

3. Ruby Silver Ring za dekleta:

Ruby Silver Ring za dekleta

Ta vrsta srebrnega prstana s tremi rubini, nameščenimi v nizu, izgleda fantastično. Na straneh so vtisnjeni majhni sijoči beli diamanti, ki povečujejo videz kilometrov in uporabnika izstopajo v množici. Mlada dekleta ljubijo te vrste prstanov, saj so privlačni in privlačni.

4. Starinski kamen prstan iz luninega srebra:

Starinski kamen prstan iz srebra

Kameni prstani iz bele lune pravijo, da energizira energijo pri ženskah in uravnoteži čustva pri moških. Srebrni prstan ima čudovito starodavno zasnovo s svetlečimi belimi luninimi kamni na vrhu, zato je ob nošenju videti edinstven in eleganten.

5. Prstan iz srebra rdeče -beli kamen za moške:

Moški srebrni prstan iz rdečega in belega kamna

Moški so zelo modno ozaveščeni in jim nosijo obleke, zaradi česar so videti elegantno. Prstan je izdelan iz srebra 925 s čudovitim izdelovanjem na prstanu, v sredini pa so na prstan vstavljeni rubin in beli kamni, zaradi česar je videti kot prstan, ki mu v oči popade.

6. Srebrni prstan iz turkiznega kamna:

Srebrni prstan iz turkiznega kamna

Turkizni kamen je eden najstarejših kamnov, simbolizira bogastvo in je tudi simbol prijateljstva. Prstan ima krasne turkizne kamne, vtisnjene v srebrno kroglico. Prstan ima umetniški videz, njegov srebrni prstan pa je dobra možnost obdarovanja prijateljem in dragim.

7. Modni srebrni prstani s kamni za moške:    

Moški srebrni prstani s kamni

Mladi fantje in moški raje nosijo drage kamne, saj je prepričanje, da lahko kamni prinesejo ogromne spremembe in čudeže v človekovo življenje. V skladu s tem je oblikovalec izdelal srebrni prstan s kamnitimi kamni, ki mu daje eleganten in pameten videz, ko ga moški nosijo na prstih.

8. Srebro z modrim opalom za dekleta:

Sterling Silver z modrim opalom za dekleta

Ta prstan je izdelan iz srebra s oksidirano obliko z majhnim osupljivim modrim opalom, okronanim na njem. Prstan je precej široke oblike in je tudi oko, ki pritegne pozornost. To vrsto prstana lahko nosite na zahodni obleki in tako dobite eleganten videz.

9. Prilagojen srebrni prstan z smaragdom za moške:

Prilagojen srebrni prstan z smaragdom za moške

Moški cenijo eksperimentiranje s prstani, ki jim dodajo več sloga. Srebrni prstan ima čudovit smaragd, okronan s strani in na straneh je lahko vklesano vaše ime, spodaj pa lahko majhno utelešenje katere koli ptice ali živali, ki jo želite, s čimer pametnemu prstanu dajete oseben dotik.

Srebrni prstani izgledajo zelo privlačni za oči, in ko različni pisani dragi kamen, posejan na njem, izboljšajo njegov videz. Ne samo samci cenijo, da nosijo prstane iz srebrnega kamna, zaradi česar so videti tudi elegantno in modno. Verjel je tudi, da je oseba, ki nosi srebro, moderna in ima eleganco in razred.