Starinski zaročni prstani so lepota. So edinstvene in elegantne. Vsak od teh stilov je nekoč nosil nekdo, ki je bil zaljubljen, zaradi česar so ti prstani zelo povpraševani. Obstaja več vrst modelov, ki spadajo pod starinski odsek in vsak od njih je razložen tukaj. Tako lahko iz te izvrstne zbirke zaročnih prstanov v starinskem slogu izberete najboljše za svojo ljubljeno osebo.

Zaročni prstani v starinskem slogu v zlatu in diamantu:

1. Starinski gruzijski zaročni prstan:

Starinski gruzijski zaročni prstan

Te brezčasne umetnine so ustvarjene z občutljivimi modeli, ki so jih navdihnili v grški dobi. Ta prstan bo dolgo cenjen in za pravilno izbiro je potrebno skrbno načrtovanje. To bo še posebej všeč tistim, ki se ukvarjajo s starimi učinki šarma. So super starinski diamantni zaročni prstani.

2. Zaročni zaročni prstan v viktorijanskem slogu:

Viktorijanski starinski zaročni prstan

Časi kraljic so eni najbolj eksotičnih in vsaka pravljica prikazuje princeso ali kraljico. Vsako dekle sanja o posebni pravljici v svojem življenju. To lahko naredite za njen najboljši pravljični dan tako, da ji predstavite viktorijanski zaročni prstan, ki je starinsko videti zaročni prstan.

3. Edwardian starinski zaročni prstan v srebrni barvi:

Edwardian starinski zaročni prstan v srebrni barvi

To so res posebni prstani, ki imajo lahkoten videz. V tem obdobju je bila platina prvič uporabljena. Imajo filigransko delo, vklesano na obroče, kar mu daje zelo zapleten videz. Te so kot nalašč za vašo ljubljeno osebo, če ima rada občutljivo umetniško delo.

4. Starinski prstan v slogu Art Nouveau:

Art Nouveau starinski prstan

Tekoče črte so najbolj naravne oblike, ki so vključene v te oblike obročev. Zato so najbolj priljubljeni med starinskimi starinskimi zaročnimi prstani. Naravna tema teh čudovitih prstanov je najbolj privlačna za vse neveste.

5. Starinski prstan v stilu Art Deco:

Starinski prstan v stilu Art Deco

Art deco simbolizirajo geometrijski vzorci. Ti slogi so vklesani v obroče, da mu dajo zelo trendovski slog in nekaj, kar se danes celo uporablja in ljubi. Prstanu daje sodoben videz in občutek feminizma. Sem spadajo zaročni prstani iz starinskega zlata.

6. Retro starinski zaročni prstan:

Retro starinski zaročni prstan

Retro videz je vintage in hkrati sodoben. Uporabljeni materiali, kovina in slog so iz štiridesetih let 20. stoletja, kar se odraža v ustvarjenih obročih. Čeprav so starinski, je videz čudovit in eleganten.

7. Starinski zaročni prstan v rozi:

Starinski zaročni prstan v rozi

Starinski zaročni prstani iz rožnatega zlata so lepi prstani, ki uporabljajo kovino iz roza zlata. Barva teh prstanov zagotavlja edinstveno in očarljivo svetilnost. Rožnato zlato je zelo ženstveno, zato je to všeč večini žensk.

8. Stari rudarji so izrezali starinski prstan:

Stari rudarji so izrezali starinski prstan

To so dragoceni prstani za ljubitelje vintage die hard. So edinstveni in imajo edinstven slog. So zelo dragoceni, ker jih je težko najti. So kot zbirateljski predmet in so zato edinstveni.

9. Stari evropski starinski prstan:

Stari evropski starinski prstan

Ti obroči imajo rez, ki ima okrogel pas. Z vrha se pojavljajo okroglo. Imajo fasete, ki so trikotni bloki. Preizkusite te sloge za čudovit čar starega sveta.

Starinski zaročni prstani so bili v modi pred mnogimi leti in se zdaj močno vračajo. Zanje imajo brezčasen občutek in to je tudi razlog, zakaj so najbolj iskani. Ti zaročni prstani so najlepša kolekcija in so zato idealna izbira, da bo vaš zaročni dan najbolj nepozaben.