Črni diamant, prava definicija lepote velja za dragulj očesa vsake osebe, pa naj gre za moške ali ženske. Privlačna barva črnega diamanta privlači vse ljudi, predvsem ženske. Ko ga nosite v prstanu, daje naravno lep in krasen učinek roke.

Elegantni prstani s črnimi diamanti:

Tukaj je zbirka prstanov iz črnega diamanta za zaroke ali poroke v Indiji.

1. Solitanski prstan s črnim diamantom:

Popoln prstan iz črnega diamanta

Prstan iz črnega zlata s prstanom iz črnega diamanta je čudovita možnost izbire. Ta prstan ima črni diamant z izrezom princese, ki ima nastavitev za rožice, kar mu močno drži prstan. Črno barvo prstana dosežemo z napredno galvansko raztopino črnega rodija s stabilizatorjem, ki velja za belo zlato.

2. Zaročni prstan iz črnega zaobljenega diamanta:

Zaročni prstan iz zaobljenega črnega diamanta

Okrogel prstan iz črnega diamanta ima okrogel pasijans, obdan z diamanti. Prstan je izdelan iz črnega zlata. Prav tako ga drži nastavitev rogljev, diamant, ki obdaja glavni pasijans, pa drži nastavitev tlaka, kar omogoča, da sta vsaka od njiju preblizu, kar ju močno drži.

3. Črni trikameni diamantni prstan:

Črni diamantni prstan s tremi kamni

Med najboljšimi zaročnimi prstani iz črnega diamanta je ta prstan pridobil svojo izjemno lepoto. Ta prstan, sestavljen iz belega zlata, je sestavljen iz okroglega pasijansa z dvema belimi diamanti na vsaki strani. Ponovno se držijo z enako nastavitvijo tlakovca in rogljev, kar mu daje močno oprijem in lep videz.

4. Poročni trak iz črnega diamanta:

Poročni trak iz črnega diamanta

Danes ženske namesto težkih prstanov raje nosijo poročne trakove. Poročni trakovi iz črnega diamanta dajejo ženski roki poenostavljen videz. Sestavljen je tudi iz številnih črnih okroglih diamantov, ki so pritrjeni z isto tehnologijo nastavitve tlakovcev in rogljev.

5. Srebrni prstan iz črnega diamanta za ženske:

Srebrni prstan iz črnega diamanta za ženske

Ta senzacionalni ženski prstan je osupljiva kombinacija črnih in belih diamantov, s tremi črnimi diamanti na vrhu, medtem ko so drugi majhni beli diamanti raztreseni po zapletenem dizajnu prstana z močnim oprijemom. To bi lahko prenesli s katero koli obleko, ki ji daje glamurozen videz.

6. 7 Stone Black Diamond Ring za moške:

7 Stone Black Diamond Ring za moške

Obstaja tudi veliko različnih prstanov za moške. In ta je med temi. Obstaja veliko diamantov, ki so pritrjeni na prstan s tehniko pave. Ti diamanti so tako popolno in lepo pritrjeni na arhitekturno zasnovo prstana, da bo všeč vsakemu moškemu.

7. Moški pas Black Diamond:

Moški črni diamantni trak

Poleg prstanov je v pasovih tudi za moške široka paleta. Ta trak je sestavljen iz kobalta s črno teksturo na sredini. Sredi prstana je okrogel črni diamant s popolno obdelavo, ki mu daje poenostavljen in eleganten videz.

8. Poročni prstan Lotus Flower Black Diamond:

Poročni prstan Lotus Flower Black Diamond

Ob svoji posebni priložnosti je za uresničitev sanj vseh nevest, da bodo videti čudovito edinstvene, črni diamant izdal to paleto poročnih prstanov za ženske. V edinstveni in lepi teksturi lotosa je ta prstan sestavljen iz številnih belih diamantov in v sredini prikazuje diamant iz črne princese.

9. Eleganten prstan s črno diamantno zaponko za ženske:

Eleganten prstan z zaponko iz črnega diamanta za ženske

Če kdo želi nekaj elegantnega, je nov slog zaponke. V hladnem in elegantnem vzorcu zaponke ima ta prstan veliko majhnih črnih diamantov, pritrjenih na zlati ali beli zlati prstan, kar poveča njegov učinek.

V prstanu je veliko modelov, ki lepše povečujejo privlačnost črnega diamanta. Veliko različnih priložnosti, ki so za vsako osebo pomembnejše, in da bodo ti trenutki tej osebi nepozabni, imajo ti prstani pomembno vlogo.