Med diamanti in njegovo obliko ter velikostjo in barvo velja za najbolj popolno obliko in velikost 5 -karatni diamant za diamantne prstane. 5 karatnih diamantov pomeni, da je teža diamanta 5 karatov, namesto da bi se zmotili z enoto velikosti. Pri merjenju 5 karatov je teža podobna 200 miligramom ali recimo 0,007 unč.

5 -karatni diamantni prstani

Popolna velikost, ki se prilega obroču in na enak način izgleda čudovito. Dejansko je 5 -karatni diamant na obroču precej velik, da ga opazimo že na prvi pogled. Težo diamanta lahko občutite, če ga nosite na prstu. 5 -karatni diamanti so velike velikosti, zato jih je mogoče zlahka oblikovati tudi v srce

Najkakovostnejši 5 KT diamantni prstani za zaroko:

Tu smo za čas predloga uvrstili 9 najboljših modelov 5 -karatnih diamantnih prstanov.

1. Diamantni prstan z blazino 5 karat:

Blazinasti diamantni prstan 5 karat

Čudovit 5 -karatni diamantni prstan, izrezan v popolni obliki blazine, izgleda dinamično na prstih. Kvadratna oblika pokriva veliko privlačnost tudi na daljavo zaradi velikosti diamanta. Diamant, obdan z belim zlatom, bo čudovito zasijal.

2. 5 -karatni diamantni prstan v obliki hruške:

5 -karatni diamantni prstan v obliki hruške

5 -karatni diamantni prstan v obliki hruške bo osupljiv oblikovalski prstan, ki bo zaročni prstan videti čudovito. Lepo obkrožen z okroglimi diamanti ob straneh je odličen kos nakita.

3. 5 -karatni rumeni diamantni prstan:

5 -karatni rumeni diamantni prstan

5 -karatni diamantni zaročni prstan izgleda čudovito v svojem iskrivem rumenem sijaju. Rumen sijoč diamant, obdan z belim diamantom, sveti bolj sijoče. Tanki trak prstana je tudi posejan z belimi diamanti.

4. 5 diamantnih prstanov Karat Princess Cut:

Diamantni prstan z izrezom princese 5 Karat

Visoko pritrjen bel okrogel diamantni čep iz platine je dizajnerski prstan, ki na rokah vašega ljubimca izgleda neverjetno. 5 -karatni diamantni prstan z veliko kronami in preprostimi spoji izgleda trezen, a bogat s svojim dinamičnim sijajem belega diamanta.

5. 5 -karatni diamantni prstan ovalne oblike:

5 -karatni diamantni prstan ovalne oblike

Poleg diamantov popolnoma okrogle oblike in diamantov v obliki blazine ima ovalna oblika diamanta svoj lasten odsev. Okrašen s tlakovanimi diamanti v okolici in na obroču je celoten prstan videti čudovito. 5 -karatni diamantni poročni prstan je najbolje oblikovati tako.

6. 5 -karatni diamantni prstan:

5 -karatni diamantni prstan s sijočim rezom

5 -karatni diamantni prstan iz kamna s popolnim sijočim rezom izgleda neverjetno, če ga izberete za vaš poročni obred. Lep za moški prstan, kvadratni diamantni prstan je kot nalašč za darilo vašemu partnerju.

7. 5 Karat Pink Diamond Ring:

5 Karat Pink Diamond Ring

Zaročni prstan s 5 karatnimi diamanti v zvitem slogu izgleda čudovito z diamantom v rožnati barvi na sredini. Obdan z belimi tlakovanimi diamanti je videti neverjetno bleščeč in kot nalašč za zaročno darilo.

8. 5 -karatni diamantni prstan Royal Design:

5 -karatni diamantni prstan Royal Design

Kraljevski dizajn za kraljeve družine lahko za svojo priložnost izbere zaročni prstan s 5 karatnimi diamanti. Diamant v obliki krone, visoko na lepo nameščenih prstanih, izgleda odlično za zaročno slovesnost. Okrašen z belimi diamanti na obroču prstan izgleda bolj neverjetno.

9. 5 -karatni diamant, izdelan iz srebra:

5 -karatni diamant, izdelan iz srebra

5 -karatni diamantni prstan, ki je nameščen čez tlakovano diamantno obrobo, in podoben obročasti trak z žrebci izgleda čudovito. Dizajnerski videz diamantnega prstana je najbolje oblikovan za poročne slovesnosti. Popolnoma v platini obroč izgleda neverjetno.

Diamantni prstan s petimi karati je lahko videti lepše v drugih oblikah, razen popolne okrogle. Diamant v obliki princese ali diamant v obliki blazine sta najpogostejša 5 -karatna diamantna reza, ki jih je mogoče namestiti na obroče. 5 -karatni diamantni prstan, nameščen na obroču, stane le, če izberete ustrezno obliko in ustrezno kovino, da se diamant lepo prilega, se lahko stroški nekoliko razlikujejo.