Diamanti so slabost skoraj vseh žensk za lepoto, iskrico in ljubezen, moški pa tudi glede statusa in bogastva. Večji kot je diamant, bolj se mu laska. Toda v resničnem pomenu ni velikost diamanta tista, ki odloča o edinstvenosti in standardu diamanta. Pravzaprav je kakovost diamanta odvisna od tega, kako popolno je rezan in oblikovan. Zaradi jasnosti, vidnosti kosov svetlobe in sijaja je dražji. Nekateri edinstveni diamanti, kot je pravi diamant ali safir ali rubin in smaragdi, so dragi diamanti, čeprav tri vrednosti C odločajo o vrednosti diamanta.

3 karatni diamantni prstani

Najboljša kakovost 3 diamantni prstani KT:

Tu smo uvrstili 9 najboljših modelov 3 -karatnih diamantnih prstanov za zaročene pare.

1. 3 -karatni diamantni prstan:

3 -karatni diamantni prstan

Osupljivo izgleda tudi 3 -karatni diamantni prstan, ki je vmes med obrobljenim obročkom in diamanti po vsem obroču. Sijaj in rez diamanta sta lahko plitva in ravna, bleščanje pa je lahko tudi s tem rezom fantastično.

2. 3 -karatni poročni prstan:

3 -karatni poročni prstan

3 -karatni diamantni prstan vrhunskega kroja z obliko blazine in zaboden sredi popolnoma okrogle oblike tlakovanega diamanta tako na meji kot na obroču. Takšen 3 -karatni diamant iz blazine je redek in lahek, kot je videti

3. 3 -karatni diamantni prstan:

3 -karatni diamantni prstan

Čudovit 3 -karatni diamantni prstan z diamantnim prstanom kot dodatnim obročem izgleda neverjetno skupaj. Popoln enojni 3 -karatni diamant na vrhu na sredini je videti le privlačen in očara s svojim sijajem.

4. Zaročni prstan iz 3 karatnega razcepljenega stebla:

Hara zaročni prstan s 3 -karatnim razcepljenim steblom

3 -karatni okrogel diamantni prstan ploščate oblike, izrezan preveč plitko, je kot nalašč za prstan, ki se odlično usede na prst. Dizajnerski prstan, ki ima obliko razdeljenega stebla in votlo, izgleda neverjetno in v ustreznem obsegu.

5. 3 -karatni diamantni prstan iz markize:

3 -karatni diamantni prstan iz markize

3 -karatni zaročni prstan z diamantnim izrezom v popolni obliki markize, obrobljenem s diamantom, in tudi tlakuje diamantno dekoracijo na obroču, je videti sijajno za slovesnost za zaroko.

6. Diamantni prstan iz 3 -karatne princese:

3 -karatni diamantni prstan z izrezom princese

Za poročni obred je potreben 3 -karatni diamantni prstan s tako elegantnim kraljevskim dizajnom. Diamantni čep na polovici obroča je tristranski. Platinasti prstan je eden od kraljevskih modelov oblikovalskih prstanov.

7. Diamantni prstan v obliki hruške 3 karata:

3 -karatni diamantni prstan v obliki hruške

Diamantni prstan v obliki hruške, nameščen na sredini s sijočo enojno plitvo obliko, izgleda neverjetno. Diamant v obliki hruške je 3 -karatni zaročni prstan iz kamna, ki je kot nalašč za ponudbo. Diamantni obročki v obliki hruške so zaradi svoje edinstvenosti izreza zelo redki.

8. 3 -karatni diamant v zlatem prstanu:

3 -karatni diamant v zlatem obroču

3 -karatni okrogel diamantni prstan, ki je popolnoma v zlatu, izgleda preprosto, a neverjetno s svojim kraljevskim pogledom. 3 -karatni in plitki ploski rez diamanta ima edinstveno glazuro in se tudi lepo prilega prstu.

9. 3 -karatni diamantni prstan ovalne oblike:

3 -karatni diamantni prstan ovalne oblike

Diamantni prstan ovalne oblike z lepo izrezano barvo jasnosti in karatom je briljanten diamant, ki je kot nalašč za predloge. Čudovit svetlo rumen ovalni 3 -karatni diamantni prstan je čudovit za vsakogar, ki ga lahko predstavi.

3 -karatni diamantni prstani veljajo za popolne za vsakogar. Tudi ne tako bogati ljudje si lahko privoščijo čudovit 3 -karatni diamant. Oblika diamanta ne odloča o številu karatnih enot, zato ni, in kot 3 -karatni diamant je majhen ali velik po videzu. 3 -karatni diamant lahko globoko ali manj globoko razrežemo, da ga oblikujemo v veliko velikost. Medtem ko so tudi globoko izrezani diamanti videti podobno neverjetno. Popolni so tisti, ki niso pregloboki in ne preveč plitki.