Kovina, ki nikoli ne izgine iz mode in se uporablja že desetletja, je zlato. Zlati okras je vedno videti čudovito in čudovito na vsaki ženski, ne glede na njegovo starost in barvo. Sijajni in sijoči videzi zlatih draguljev so vedno videti privlačni in privlačni. Izdelanih je veliko vrst zlatih okraskov, od katerih imajo prstani na prstih posebno podobnost v hindujski mitologiji. V skladu s tem poročni prstan posebej nosi poročena ženska in ga nosi na obeh nogah.

Govori se, da živec prehaja iz drugega prsta stopal v maternico in nato v srce. Uravnava celo pravilen pretok krvi in ​​ohranja žensko zdravje v redu in v redu.

Zlati modeli prstanov za prste:

Zdaj pa si oglejmo najboljših 9 modelov zlatih prstanov za ženske v Indiji:

1. Eleganten prstan z zlatim prstom na metulju:

Elegantni prstani z zlatimi prsti

Obroči prstov naredijo osebo impresivno in ta vrsta zlatih prstanov, izdelanih iz metuljev, izgleda brezčasno in ima v sebi pridih modernosti. Na straneh prstana je oblikovana umetniška izdelava, zaradi česar je videti lepo na prstih.

2. Zlati prstan z visečim srcem:

Zlati prstan z visečim srcem

Na kakršnem koli nakitu f visi kateri koli bobnar, je videti zelo očarljiv in privlačen, enako velja za prstane iz zlatih prstov, na katerih je obešeno ljubko srce, ki prstom prinaša privlačen videz. Kot pravijo, prstani prstov na nogah povezujejo živce srca, tako da prstani prstov poudarjajo tudi vašo ljubezen.

3. Obroči za prste Retro Look Gold Toe:

Prstani za prste Retro Look Gold

Tovrstni prstani iz zlatih prstov imajo retro videz, pridih modernosti s tradicionalno bliskavico. Prstan za prste je izdelan v dveh slojih in se zdi zelo srčkan in eleganten, ko ga nosijo mlada dekleta.

4. Zlati prstani za oblikovanje cvetov:

Obroči z zlatimi prsti Flower Design

Obroč prstov ima na vrhu majhno rožo, ki daje senzacionalen videz, ko nosi. Lahko ga nosite tudi ob vsaki priložnosti in povsod.

5. 14 K Zlati prstani z vrtinčenimi konci:

14 K zlati prstani z vrtinčenimi konci

Prstan za prste je izdelan iz 14k čistega zlata in ima čudovit in moden videz. To vrsto prstanov za prste obožujejo mlada dekleta ali mladoporočenci, saj jim daje očarljiv in privlačen videz.

6. Nastavljivi 22 K zlati prstani:

Nastavljivi 22 K zlati prstani

Ti vzorci prstanov za prste so zelo udobni za nošenje, saj jih prilagodite glede na vaše udobje. Izdelan je iz 22k čistega zlata in ima tradicionalen videz. Odlična je za neveste in celo čudovita možnost obdarovanja mladih deklet, ki se kmalu poročijo.

7. Designer Foot Print 14 K Gold Toe Ring:

Oblikovalski prstan z zlatim prstom 14 K

Danes si mlada dekleta želijo nositi prstan, ki jih naredi izjemno čudovite. Tovrstni prstan iz 14 k zlatih prstov, na katerem je oblikovana majhna noga, bi lahko bil kot nalašč za njih, saj izgleda zelo elegantno in izgleda modno in pametno.

8. Dvojni V zlati prstani:

Dvojni V zlati prstani

Obroč za prste je izdelan v obliki črke “V” in ima dvojne plasti iz čistega zlata, vendar ima dvojne plasti. Zaradi kombinacije barv je videti zelo lepa in med nošenjem ima očarljiv videz.

9. Zvezdni prstan z zlatim prstom:

Zvezdni prstan z zlatim prstom

Ta vrsta vtisnjene zvezde izgleda zelo elegantno in z lahkoto pritegne poglede drugih. Zlaten prstan na prstih ima na obeh robovih okronane majhne zvezde, zato je brezčasen in eleganten videz, ko ga mlada dekleta nosijo na nogah.

Prstanom iz zlatih prstov se je težko upreti, ko enkrat zagledate, se vedno počutite v skušnjavi, da bi ga imeli v lasti in ga dodali v škatlo z dragulji. Ker je zlato povezano z ljubeznijo, strastjo, močjo in je celo podobno bogastvu in blaginji, zaradi česar ste videti glamurozni. Podobno velja za prstan z zlatim prstom, ki pomirja in daje neizmerno moč vaši duši ter se počuti mirno in hladno.