Ali razmišljate, da bi predlagali svojo ljubezen! Ali pa iščete dragoceno ljubezensko darilo za tuširanje zanj ali zanj na Valentinovo! Če želite izraziti svojo ljubezen kot obljubo, da bo trajala večno, je na voljo več parov, ki obljubljajo prstane. Ja, tradicionalni zaročni prstani so zdaj nadomeščeni z obljubljenimi prstani, ki so morda oblikovno majhni, vendar vključujejo vse čudovite vzorce za izražanje ljubezni.

Ujemajoči se obljube za pare:

Pojdimo skozi nekaj čutnih modelov obročnih prstanov, da spoznamo njihov pomen.

1. Obljube za safirne pare:

Obljubljeni prstani za safirne pare

Obročasti prstani iz platine za pare z drobnim safirnim diamantom, pritrjenim na sredini, so kot nalašč za mladoporočenca. Prstan prinaša tudi obetavne besede za vedno ljubezen, ki kažejo globino ljubezni, ki jo delita drug do drugega.

2. Obročilni obroč iz diamantnega srca:

Obetavni prstan z diamantnim srcem

Pravi dizajn za darilo za valentinovo v tej sezoni je prstan, okrašen z dvema srčkoma z rdečimi in vijoličnimi diamanti. Srca so povezana s cvetlično vejo, prstan pa vsebuje tudi skrito sporočilo, ki ji obljublja ljubezen.

3. Deljenje prstanov obljub za srčni par:

Deljenje prstana obljub za par

Oblika prstanov obljube iz platine z delitvijo srca je najboljša za predstavitev novoporočenega para. Vsebuje obliko srca, izdelano polovico v obeh obročih, kar pomeni, da sta oba nepopolna drug brez drugega.

4. Kralj in kraljica obljubljata par prstanov:

King in Queen obljubljata par prstanov

Želite izraziti, da je ona kraljica vašega življenja in on kralj? Tukaj je oblika kronskega obroča za kraljico in kralja. Obljubni prstan je najboljši, medtem ko predlagaš svojo ljubezen za svojo kraljico. Prstan zanjo ima obliko krone v obliki srca z diamanti, njegov prstan pa v obliki križa.

5. Ponudba prstana za obljubo za par:

Ponudba prstana za obljubo za par

Edinstven način ponudbe za vsak poseben dan je ponudba prstana obljube, ki drži srce z rokami. Prstan je izdelan iz srebrne kovine. Prstan ima tudi debelo cikcak teksturo z ljubekim oblikovanjem rok.

6. Osebni prstan obljube za par:

Osebni prstan za obljubo za par

Želite svojemu ljubljenemu podariti nepozaben dan! Tukaj je obetaven dizajn par prstanov, ki je vtisnjen z datumom dneva spomina skupaj z imeni para. Platinasti prstan lahko damo njemu in njej.

7. Obetajoči prstani iz rožnatega zlata:

Par obetajočih prstanov iz rožnatega zlata

Par prstan iz rožnatega zlata s simboli srca in neskončnosti je primeren za obljubljajočo ljubezen. Oblikovanje Heart v prstanu ima pleteno neskončno obliko od sredine z diamanti, posejanimi v njem. Prstan je simbol prave ljubezni, sprejemanja, čutnosti in neskončnega odnosa.

8. Mickey Mini par prstana Oblikovanje:

Zasnova Mickey Mini Couple Ring

Se vaše prijateljstvo pretvori v ljubezen? Tukaj je srčkan obročni prstan za pare, ki je zasnovan posebej za take pare. Prstan nosi obliko Mickeyja in mini obrazov, ki se poljubljata. V sebi nosi tudi skrivno sporočilo o sprejemanju ljubezni.

9. Obročilni obroč za par srčnih utripov:

Obljubniški par za srčni utrip

Želite sporočiti, da je ona vaš srčni utrip in obratno! Nekaj ​​ujemajočih se obljubnih obročev iz zlitine srebra je tisto, kar iščete. Črni obroč ima beli dizajn srčnega utripa, kar pomeni tudi, da je njihovo življenje zdaj povezano.

Simpatični obetavni prstani za pare so lahko narejeni iz zlata, srebra, platine ali katere koli druge kovine. Ko je obroč podarjen paru, jima kot blagoslov zaželi življenje polno ljubezni. Nov trend v obljubljenih prstanih parov je magnetni obetajoči prstan s prilagojenimi besedami. Ima magnetni učinek, ki pritegne oba obroča drug proti drugemu.