Prstani so s človeško modo preživeli s prilagajanjem skozi čas. Skupaj z modnimi trendi so se tudi prstani spremenili, da bi ustrezali novim trendom. Zaradi tega imamo pri obročih veliko različnih modelov in konceptov. Zadnji prstan, ki je trenutno v trendu, je titanov prstan. Kot že ime pove, imajo titanovi obroči titanov glavni del materiala.

titanove obroče

Različne vrste titanovih prstanov:

Danes bomo vključili top 9 modnih stilov titanovih prstanov za moške in ženske.

1. Klasični prstani iz titana za moške in ženske:

Klasični prstani iz titana za moške in ženske

Ti obroči so oblikovani v ovalnem ali preprostem krogu. Konec teh obročev izgleda sijoč in še vedno gladek na dotik. Tovrstni prstani so priljubljeni med obema spoloma. Ti prstani naredijo vaš videz elegantno, ne da bi bili preveč bleščeči.

2. Modeli prstanov Mokume-gane iz titana:

Titanium Mokume-gane prstani

Mokume-gane je ime tehnike, ki so jo razvili Japonci. Z uporabo te tehnike je titan dobil videz lesnega zrna. Tovrstni prstani so med današnjo generacijo zelo priljubljeni. Ti prstani so na voljo tako moškim kot ženskam.

3. Zaročni prstani iz titana za moške:

Zaročni prstani iz titana za moške

Zaročni prstani iz titana, izdelani posebej za moške, nimajo veliko modelov. To je posledica dejstva, da se moški ne marajo oblačiti preveč bleščeče. Moški prstani iz titana imajo zelo preprost videz brez veliko bleščanja. Včasih so ti obroči obloženi z nekaj dragulji majhne velikosti.

4. Zaročni prstani iz titana za ženske:

Zaročni prstani iz titana za ženske

Zaročni prstani iz titana za ženske imajo na izbiro veliko modelov in možnosti. Ti obroči so razmeroma tanjši in manjši od moškega. Toda večina teh obročev ima diamantne središčne kamne. Takšni titanovi obroči so bes med današnjo generacijo ljubiteljev.

5. Poročni trakovi iz titana:

Poročni trakovi iz titana

Poročni prstani iz titana so danes zelo priljubljeni. Ti poročni prstani iz titana so narejeni v dvoje po naročilu. Ujemajoči se poročni prstani iz titana so najbolj iskane vrste med poroko. Nekateri od teh prstanov imajo tudi ustrezne napise, ki označujejo ljubezen para drug do drugega.

6. Črni titanov prstan za moške:

Črni titanov prstan za moške

Ti prstani dajejo videz uporabnika avro elegance. Zaradi temne barve ne izgleda preveč bleščeče. Črni titanovi obroči so naslednja velika stvar v moški modi. Ti prstani so modna izjava, ne da bi pritegnili veliko pozornosti od vas.

7. Črni prstani iz titana za ženske:

Črni prstani iz titana za ženske

Črni titanovi prstani za ženske imajo veliko različnih stilov in modelov. Ti obroči kot osrednji kamen uporabljajo različne drage kamne. Črni titanovi prstani z diamantnim pasijansom so najbolj vroči trend današnje generacije mladih žensk. Ti prstani zagotavljajo tako zahteven bling, da se ujemajo s katero koli obleko.

8. Črni prstani iz titana za pare:

Črni titanovi prstani za pare

Ustrezni prstani iz črnega titana so odlično darilo za vsakega ljubimca. Enostavnost črnega titana je dober material za moške, medtem ko bi črni titanovi obroči z vloženim draguljem naredili katero koli žensko nad njimi. Ujemajoči se črni titanovi obroči so na voljo tudi z ustreznimi

vgravirani napisi za poglabljanje ljubezenske vezi med zaljubljenci.

9. Dizajnerski vgravirani prstani iz titana:

Dizajnerski vgravirani prstani iz titana

Titanovi obroči so lahko vgravirani tudi z vzorci ali napisi. Prstani z napisi so pogosto podarjeni ljubljenim. Dizajnerski vgravirani prstani so bes med današnjimi najstniki. Ti obroči služijo za vzpostavitev vezi med platonsko ljubeznijo.

Titanovi prstani so najbolj iskani prstani za vse vrste priložnosti, na primer poroke, zaroke, obletnice itd. Titanovi prstani so odporni na praske in udrtine. Zaradi te lastnosti titana je idealen material za izdelavo prstanov, zlasti poročnih. Titanovi prstani so popoln dodatek, ki svetu pokaže vašo ljubezen.