Srebro je zelo mehka in krhka kovina, ki je zlahka nagnjena k praskam in se lahko čez nekaj časa po redni obrabi prstan spremeni v drugačno obliko in ohlapno teksturo. Toda zaključek srebrnega nakita je zelo vsestranski, kar pa izgleda zelo svetlo in polirano. Cenovno gledano je srebro cenejše in si ga lahko privošči vsak.

Mnogi ljudje se za zaročne in poročne slovesnosti odločijo za nakup čudovito izdelanih diamantnih prstanov in si ustvarijo spomine. Lep začetek srebrnega diamantnega prstana lahko postane lep razlog za obljubo dragega prstana za naslednje obletnice, ki prihajajo.

Posebni modeli v srebrnih diamantnih prstanih:

Tukaj delimo nekaj najlepših zaročnih in poročnih diamantnih prstanov za moške in ženske.

1. Srebrni diamantni prstan:

Srebrni diamantni prstan

Srebrni diamantni prstan z oblikovalskim videzom grozda na skrajnem središču obroča je milostiv dizajn. Obročasti pas, obdan tudi z diamanti, grozd z majhnimi okroglimi diamanti pa izgleda čudovito.

2. Srebrni diamant zvit prstan:

Srebrni diamantni zvit prstan

Čudovito oblikovanje v diamantnih srebrnih obročih je mogoče narediti z zasuki pri izdelavi prstana. Celoten srebrni diamantni prstan, obdan z diamanti v vsakem zasuku dizajna, izgleda očarljivo.

3. Srebrni diamantni križ čez prstan:

Srebrni diamantni križ nad prstanom

Zaročni prstani iz srebrnega diamanta imajo čudovit dizajn, ki očara vašo osebnost. Srebrni diamantni prstan z diamantnimi diamanti po vseh prstanih izgleda neverjetno in privlačno. Trajnost srebrnih obročev se poveča tudi z diamanti, posejanimi v njih.

4. Srebrn diamantni čipkast navdihnjen prstan:

Srebrn prstan z diamantno čipko

Poročni prstani iz srebrnega diamanta so lahko posebej oblikovani s čipkastimi vzorci, zaradi katerih je prstan neverjetno videti izven sveta. Popolnoma zarezani diamanti na sredini obroča, zaprti z diamantnim prstanom na obeh straneh, izgledajo neverjetno.

5. Piramidni prstan iz srebrnega diamanta Pave Cluster:

Piramidni prstan iz grozda Silver Diamond Pave

Lepe zbirke v diamantnih srebrnih prstanih ukradejo srca mnogih. Sijaj iz srebra in grozdi diamantov v obliki piramide naredijo čudovit vzorec, zaradi česar roke zasijejo z diamanti v srebru.

6. Poročni prstan iz srebrnega diamanta:

Poročni prstan iz srebrnega diamanta

Srebrni diamantni poročni prstani, posebej oblikovani s kraljevskim videzom, so lahko oblikovani z diamantom v sredini in tlakujejo diamante, zaradi česar je preostali del lep. Seznanjeni komplet dveh prstanov v srebrni barvi lahko postane poročni komplet prstanov.

7. Zaročni prstan iz srebrnega diamanta:

Zaročni prstan s srebrnim diamantom

Diamant na sredini, ki poudarja glamur prstana, izgleda neverjetno. Komplet dveh srebrnih diamantnih zaročnih prstanov izgleda neverjetno, če je oblikovan z bleščečim belim diamantom v središču čudovito postavljenih diamantov.

8. Srebrni in razpršeni diamantni prstan:

Srebrni in razpršeni diamantni prstan

Veličasten in prepoznaven vzorec srebrnega diamantnega prstana lahko izberete kot prstan z neravnimi obrobami in neenakomerno postavitvijo drobnih diamantov po celotnem pasu. Srebrni prstan bo drugačen in lahek.

9. Srebrni diamantni prstan za ženske:

Srebrni diamantni prstan za ženske

Srebrni diamantni prstani za ženske, posebej zasnovani z motivi pava ali podobnega ženskega dizajna, izgledajo neverjetno. Pav je oblikovan z lepo oblikovanim perjem v obroču. In diamanti na vsakem koncu in čudovit rdeč rubin v očeh izgledajo neverjetno.

Srebrni diamantni obroči imajo v zbirki svojih vzorcev veliko različnih modelov. Ljudje si v primerjavi z diamantnimi prstani iz zlata ali belega zlata ne morejo privoščiti le enega, ampak veliko srebrnih prstanov. Srebro je kovina, ki jo najdemo povsod in je v izobilju po vsem svetu. Tudi izdelava s srebrom je zelo enostavna. Tako je v srebrnem nakitu mogoče najti različne modele.

Srebrni obroči so običajno narejeni z določenim odstotkom paladijevega srebra, ki je vmešan v njih, in veljajo za bolj trpežne. Sterling srebro je mešanica kovin, v katerih je 92,5% čistega srebra. Srebro z mešanico paladija vsebuje določeno količino platine. Zato ima več sijajnega faktorja.