Prstani so bili pomemben del praznovanj ob vsaki priložnosti. Ne glede na to, ali gre za poroko ali zgolj za majhno praznovanje, sta prstana med njima vedno pokazala predanost, ljubezen in čutnost. Zlati in srebrni prstani so zdaj zamenjani s platinastimi, ki dajejo bleščeč učinek prstom uporabnika. Ko se platina kombinira z diamanti, prstan dvigne čar na drugo raven.

Platinasti prstani z diamantom:

Preidimo na nekaj selektivnih diamantnih obročev iz platine, ki so jih ljubitelji platine široko izbrali.

1. Držite ob strani diamantni prstan iz platine:

Držite ob strani diamantni prstan iz platine

Platinasti prstan tukaj ima obliko princeske. Prstan je sestavljen iz srednje velikega diamanta v sredini, ki ga držimo z dvema stranskima pasovoma, ki sta oblikovana kot roka. Obročaste stranice so tudi posejane z drobnimi diamanti za neverjeten videz prsta katere koli dame.

2. Platinasti diamantni prstan z zlatom:

Platinasti diamantni prstan z zlatom

Splošno izbrani prstani iz platinastega diamanta za moške dobijo lepo kombinacijo platine, zlata in diamanta za privlačen videz. Prstan je narejen s kvadratom na sredini, ki je pritrjen z več majhnimi belimi diamanti. Strani kvadrata so izdelane iz platine z zlato napolnjeno črto z diamanti. To je najboljše darilo za ženina pri zarokah.

3. Prince Platinum Diamond Ring:

Prince Platinum Diamond Ring

Kot že ime pove, je diamantni prstan iz platine v celoti okrašen z majhnimi belimi diamanti v okrogli obliki. To je kraljevski kos, ki ga za poroke ali zaroke večinoma izberejo kraljeve družine. Diamanti, uporabljeni v prstanu, so tudi kombinacija dveh različnih velikosti za pravilno pritrditev na prstan.

4. Platinasti cikcak prstan z diamanti:

Platinasti cikcak prstan z diamanti

Še en platinasti prstan z diamantom, pritrjenim na ukrivljen način, je za moške glavna izbira za prefinjen videz. Platinasti obroč ima dva roba, med katerimi je oblikovan ukrivljen cikcak z dvema krivuljama, eden iz platine, drugi pa z diamanti. Prav tako je idealen dizajn za zaljubljene kot popolno ljubeče darilo.

5. Platinasti par prstanov v obliki srca s srčkanimi diamanti:

Platinasti par prstanov v obliki srca s srčkanimi diamanti

Preprosta, a elegantna zasnova prstanov za par bi bila najboljša, če bi bila narejena iz platine. Zaročni prstani iz platinastega diamanta so narejeni za pare za nepozaben dan. Oblika srca v kombinaciji s platino z lepim diamantom na koncih. Daje čutno noto funkciji angažiranosti.

6. Pink Diamond Platinum Ring:

Platinasti prstan iz roza diamanta

Simpatičen dizajn v zbirki poročnih prstanov iz platinastih diamantov s poenostavljenim in elegantnim videzom je narejen z roza diamantom. Platinasti prstan ima tudi več belih diamantov okoli prsta in okoli glavnega roza diamanta.

7. Platinasti diamantni prstan z očmi:

Platinasti diamantni prstan z očmi

Oblikovanje lahko imenujemo križna puščica in tudi zasnova oči. Diamantni obroči iz platine imajo dve plasti, pri čemer zgornji sloj dobi vzorec linij, spodnji pa diamantno oblikovano. Prstan je ob velikih priložnostih obdarjen za izražanje ljubezni.

8. Enostavni kristali Platinasti diamantni prstan:

Platinasti diamantni prstan z enostavnimi kristali

Želite predstaviti nekaj preprostega, a kljub temu privlačnega! Platinasti prstan z diamantom je popoln prstan, ki ga iščete. En sam čipkast prstan vsebuje več kristalov. Preprost prstan je lahko najboljše darilo za valentinovo v tej sezoni.

9. Platinasti diamantni prstan Rose Designer:

Platinasti diamantni prstan Rose Designer

Dizajnerski prstan, namenjen mladoporočeni nevesti, je precej dekorativen na oblikovalskih lehengah in sareesih. Prstan je narejen kot veja, ovita okoli prsta z rožnatim cvetjem na vrhu z diamantom. Prstan je oblikovan tudi s kristali, ki mu dajejo upravičen videz.

Diamantni prstani iz platine imajo edinstvene učinke v kombinaciji z različnimi rojstnimi kamni. Prva stvar, na katero pomislite, ko vidite platinasti prstan, je čistost zaradi njegovega sijočega in kovinskega učinka.