Zlati nakit moški in ženske uporabljajo že od nekdaj. Zlato ustvarja avro in privlači vse ljudi, saj se uporablja ne le za priložnosti in poroke itd., Ampak tudi vsakodnevno. Belo zlato je vrsta zlate zlitine, ki vsebuje zlato in belo kovino, kot je paladij ali nikelj. Nakit bo nato prevlečen z rodijem.

Moški in ženski prstani iz belega zlata:

Spodaj smo našteli 9 najboljših zaročnih prstanov za nakit iz belega zlata za moške in ženske.

1. Solitaire Diamond Ring iz belega zlata:

Solitaire prstani iz belega zlata

To so izvrstni kosi nakita, ki jih ženska dobi ob res posebni priložnosti. Vsebuje veliko solitaire, ki je običajno zelo drago in je obloženo z obročem iz belega zlata. Prstan je morda posejan z manjšimi diamanti, kar mu daje imperialistično privlačnost.

2. Zaročni prstan iz belega zlata:

Zaročni prstan iz belega zlata

Zaročni prstani iz belega zlata so danes zelo trendovski, saj so modernejši in elegantnejši. Zaročni prstani iz belega zlata paru predstavljajo čudovito paleto čudovitih kosov. Ti bodo par zagotovo zelo razveselili. Prstan iz belega zlata bo nekaj, kar se bo dekle želelo razmetati in pokazati svojim prijateljem.

3. Poročni prstan iz belega zlata:

Poročni prstan iz belega zlata

Poročni prstani iz belega zlata so zdaj tudi v modi, saj je belo zlato postalo tako moderno. Ti poročni prstani imajo navaden videz, podoben paru, vgraviran v notranjo podlogo prstana. Pari bi lahko k graviranju celo dodali datum poroke.

4. Simpatičen prstan iz belega zlata z diamanti:

Diamantni prstan iz belega zlata

Diamanti, ki so najboljši prijatelj dekleta, diamantni prstani iz belega zlata prinašajo videz kot nihče drug. Označuje vse točke, ki jih prefinjene ženske iščejo v prstanu. Ker so diamanti bele barve, belo zlato le še poveča njihov lesk. To so kosi nakita, ki jih bo dekle hranilo še mnogo let.

5. Biser iz belega zlata:

Biserno belo zlato prstan

Kultivirani biseri so lepota. Ti se uporabljajo v dragocenih kosih nakita in biseri iz belega zlata so eni izmed njih. Obstaja veliko zapletenih modelov prstanov, dodatek velikega kultiviranega bisera pa le še poveča njegovo lepoto. Ti lahko služijo tudi kot zaročni prstani.

6. Rubin prstan z belim zlatom:

Rubin prstan z belim zlatom

Belo zlato omogoča okrasitev številnih vrst dragih kamnov. Rubin je briljantno rdeča barva, ki se zelo dobro ujema z belim zlatom. Običajno je rubin visoke kakovosti in je tudi velike velikosti. Belo zlato obdaja kamen na sredini, okrog njega pa so postavljeni diamanti.

7. Smaragdni prstan iz belega zlata:

Smaragdni prstan iz belega zlata

Med dragimi kamni, ki se uporabljajo v prstanih, je smaragd veličastne in kraljevske privlačnosti. Ta lepa zelena barva se pogosto uporablja za izdelavo prstanov, ki izstopajo. Smaragdni prstan iz belega zlata je mojstrovina in daje zelo kraljevski videz. Uporabite ta prstan, da razkrijete lepoto v sebi.

8. Neskončni prstan iz belega zlata:

Neskončni prstan iz belega zlata

Neskončni prstani so nov sodoben trend, ki izgleda popolnoma lepo. Zasnova vključuje simbol neskončnosti, kar je zelo simbolično za zaroke in poroke. Neskončni obroči so običajno obloženi z drobnimi diamanti. Ti so zelo edinstveni in prstu dajo res lep videz.

9. Enostaven navadni prstan iz belega zlata:

Navadni prstan iz belega zlata

Ker belo zlato ni črne barve, ga moški zlahka sprejmejo. Moški prstani so običajno preproste oblike z linijami. Nekateri so morda celo bolj zapleteni z moškim dizajnom. Nekateri moški se bodo celo odločili za diamante na prstanih, ki so običajno večji.

Prstani iz belega zlata so izjemno lepi kosi. Uporabljajo jih tako moški kot ženske. Nakit iz belega zlata je sodobno privlačen in zato je videti tudi veliko moških, ki nosijo te predmete. Prstani iz belega zlata so zelo edinstveni kosi nakita in privabljajo moške in ženske, saj se vsakodnevno uporabljajo za delo.