Obroč za razpoloženje je tisti, ki vsebuje termokromni element, ki spremeni barvo glede na temperaturo prsta osebe, ki ga nosi. Ti so priloženi barvni karti, ki prikazuje razpoloženje, ki ustreza barvi, označeni na obroču. Prstani za razpoloženje so zabavni nakit, ki navdušuje ljudi že vrsto let.

Mood Ring Kamni

Mood Stone Rings Nakit:

Mnogi ljudje radi poznajo svoje duševno stanje, ki ga kažejo barve razpoloženja. Tu je nekaj najboljših prstanov razpoloženja:

1. Luksuzni kamniti prstan za ženske:

Luksuzni ženski prstan Mood Stone

Ta razpoloženjski prstan ima starinski in moden videz z penečimi okrasnimi. Je udoben za vsakodnevno nošenje. Sijajni kamni izgledajo lepo in izgledajo lepo položeni v obroč v obliki kvadrata.

2. Enostavno oblikovanje obroča za razpoloženje:

Enostavno oblikovanje obroča z razpoloženjem

Obroči za razpoloženje so najpreprostejši prstani. To je klasičen prstan, ki spreminja barvo. Prstan je sestavljen iz enega samega traku, ki spremeni barvo glede na razpoloženje uporabnika. Je lahka in jo lahko nosijo tudi otroci. Na prstih izgleda preprosto in ljubko.

3. Srebrni prstan za dekleta:

Srebrni prstan za dekleta

Ta oblikovalski prstan je eden najboljših prstanov razpoloženja vseh časov. Narejen je iz srebra in ima čudovit dizajn, ki obdaja kristal. Oblika krone, ki drži kristal, je videti zelo lepa. Tovrstni kamen za razpoloženje bodo všeč najstnikom.

4. Antique Finish Mood Ring:

Antique Finish Mood Ring

Ta starinski prstan za razpoloženje iz medenine je izredno lep in prstom prinaša očarljiv videz. Na sredini ima cvet, ki drži kamenček za razpoloženje. Kamen je odlično nameščen vanj in ima pomirjujoč videz.

5. Kamniti prstan z zlatim razpoloženjem:

Kamniti prstan z zlatim razpoloženjem

Ta prstan ima resnično čaroben videz. Je pozlačen in ima krono podobno obliko, ki drži kamen obroča lune. Je eleganten in izgleda kot kos nakita. Razlikuje se od navadnih prstanov razpoloženja.

6. Marmor India Mood Ring:

Marmor India Mood Ring

Ta prstan iz čistega marmorja ima eleganten videz. Lahko ga nosite vsak dan. Nastavljiv je, zato ga lahko prilagodite glede na velikost prsta. Nosijo ga lahko tudi najstniki. Na voljo je tudi na spletu in jo lahko poiščete v razdelku razpoloženje Indija.

7. Mood Ring za otroke:

Mood Ring za otroke

Otroci so pogosto navdušeni nad idejo o prstanih razpoloženja in radi vidijo, kako spreminja barvo. Ta prstan z luno in zvezdo je kot nalašč za otroke. Luna je iz marmorja in ima čaroben videz.

8. Ovalni prstan za najstnike:

Ovalni prstan za najstnike

Ta trendovski prstan ima prevleko v zlati barvi in ​​ima drzen videz. Je večji od običajnih obročev. Ima eleganten videz in ga lahko nosijo tako najstniki kot ženske. Ne deluje le kot prstan za razpoloženje, ampak tudi kot eleganten kos nakita. Najdemo ga v Indiji v razpoloženju. Lahko ga nosite na zabavah in posebnih priložnostih.

9. Starinski boemski prstan za razpoloženje za ženske:

Starinski boemski prstan za razpoloženje za ženske

Ta razpoloženjski prstan je narejen iz brona in ima filigransko obliko. Je edinstven oblikovalec in ima ciganski videz. Oblikovanje prstana je videti zelo lepo in ima starinski videz. Ta prstan bo videti dobro na ženskah, saj ima eleganten videz.

Mood obroči so znani nakit iz 70. let. Ljudje radi poznajo svoje trenutno stanje duha in jim je všeč, ko to kažejo barve razpoloženja. Prstani razpoloženja so še vedno priljubljeni in so na voljo na spletu in v ekskluzivnih trgovinah.