Sodobni par skupaj izbereta poročni in zaročni prstan. Njihov slog in okus se morata ujemati. Diamant je pogosto izbran za vezanje prave ljubezni. Rečeno je, da sijaj diamanta nikoli ne zbledi. To je najboljša izbira za označevanje večne ljubezni.

Izbirate lahko med elegantnimi in glamuroznimi možnostmi. Pari jih po dolgem iskanju izberejo, da bi našli svoj popoln prstan. Obstaja veliko možnosti. Morali bi si jih mirno ogledati in nato izbrati, ker je malo drago.

Par diamantnih prstanov za zaroko ali poroko:

Tukaj je nekaj vrst diamantnih prstanov, ki jih lahko izberete.

1. Diamantni prstani za poročni par:

Poročni par diamantni prstani

Nevesta diamantni prstani so parni diamantni prstani, ki so izbrani za označevanje poroke ali zaroke. Pari imajo posebno vez, ko se odločijo za njih. Ti prstani imajo običajno večje diamante in več sijaja, saj je to njihov znak posebne priložnosti.

2. Neskončni par diamantnih prstanov:

Neskončni par diamantnih prstanov

Neskončnost pomeni nikoli konec. To je posebna oznaka za poročene pare. To pomeni, da njuna ljubezen drug do drugega ni konca. Zato se uporablja v obročih. Ta slog se uporablja za označevanje posebnih priložnosti, kot je obletnica.

3. Platinasti trakovi Par diamantnih prstanov:

Platinasti trakovi z diamantnimi prstani

Platina ima posebno lastnost, da se nikoli ne stara. Izgleda kot srebro. Je najdražja kovina. Par jih uporabi za izdelavo prstanov. Pasovi so bolj obravnavani v platini. Nosijo se za vsakodnevne namene. Običajno ima enojni diamant.

4. Tradicionalni par diamantnih prstanov:

Tradicionalni par diamantnih prstanov

Tradicionalni par diamantnih prstanov so prstani, ki jih nosijo princ in princese. Ta slog ima daljše loka in globoke nastavitve. Imajo veliko diamantov. V središču je en velik diamant. Običajno bi ga nosili ob posebnih priložnostih, saj je zaradi teže diamantov nekoliko težek.

5. Obljubite par diamantnih prstanov:

Obljubljeni par diamantnih prstanov

Običajno si moški in ženske, ko si nekaj obljubijo, izmenjajo prstane. Lahko bi bilo tako, kot da bi za vedno ostali skupaj, nikoli ne goljufali ali kaj drugega. To je posebna vrsta. Nima veliko blinga.

6. Par diamantnih prstanov iz belega in rožnato zlata:

Par diamantnih prstanov iz belega in rožnato zlata

Belo in rožnato zlato je novo rožnato zlato. To je lepa roza. Ko se uporablja za izdelavo prstanov, še posebej za pare, daje lepši videz. Pogosto so združeni z diamanti v obročih. Par bo imel v roza dekletu več rožnate barve, v fantovskem obroču pa več bele barve.

7. Vgravirani par diamantnih prstanov:

Vgravirani diamantni prstani za par

Pojavil se je nov trend pisanja imen, zaobljub in datumov na prstanu. Večinoma so v slogu skupine za več prostora za pisanje. Diamantni prstan z vgraviranim parom je trendovski slog. Lahko ga nosite v službo. Večinoma ima enojni diamant.

8. 3 Diamantni kompleti za par obročev:

3 diamantni kompleti par prstanov

Diamantni par prstan prihaja z enim samim diamantom. Najbolj priljubljen slog pa so 3 diamantni kompleti. To je elegantna izbira. So kot nalašč za vsakodnevno uporabo. Toda s svilo in šifonom morate biti previdni, saj lahko nastavitev potegne nit.

9. Stranski naglasni diamantni prstani:

Stranski naglasni diamantni prstani za par

Stranski naglasni diamantni prstani imajo oblikovalske loke. Resnično izgleda elegantno in zelo drago. Oblikovali so bolečine z drobnimi diamanti. Lahko ga nosite za elegantne večerne izhode. So spektakularne in sijoče.

Par diamantnih prstanov je najboljši način, da svojemu zakoncu rečete “ljubim te”. Naj bo to vaša obletnica, kakšno praznovanje, zaroka ali velika poroka, lahko si te prstane podarite. Izgledajo neverjetno dobro. Resnično kaže, kako zelo se imata rada.