Zlati prstan je zelo pogost kos okrasja vseh starostnih skupin in spola. V današnjem svetu noben dragulj ne velja za modo in lahko ustvarite svojo izjavo o slogu. Sedaj ljudje cenijo, da nosijo oblikovalske prstane, saj jim dajejo nov videz, zato imate lahko v očeh prijateljev in družinskih članov dober odnos, saj vam celo daje občutek dobrega počutja. Dizajnerski zlati prstani se zdijo edinstveni od običajnih in v množici delujejo drugače.

Oblikovalski zlati prstani za moške in ženske:

Zlati oblikovalski prstani povzročajo, da se počutite počaščeni in da jih nosite. Zdaj pa poglejmo prvih 9 oblikovalskih zlatih prstanov za moške in ženske.

1. Tradicionalni večplastni poročni prstan v zlatu:

Tradicionalni večplastni poročni prstan v zlatu:

Zlato velja za ugodnega in pravi, da prinaša dobro voljo, zato je v indijskih porokah postala tradicija nošenja zlatih okraskov. Prstan je sestavljen iz treh plasti, od katerih ima vsaka umetniško in zapleteno delo, zato je videti neverjetno, ko ga nosijo neveste.

2. Leopard Designer Gold Ring za moške:

Leopard Designer Gold Ring za moške

Ker naj bi bil leopard zelo močan in pogumen, so podobne lastnosti tudi. Nekateri moški raje in cenijo nošenje prstana, na katerem je izdelan leopard ali kateri koli živalski obraz. Na očeh in ustih so okronani dragi kamni, ki prstanu prinašajo več videza in tudi nosilec.

3. Zlati prstan cvetočega oblikovalca:

Zlati prstan cvetočega oblikovalca

Cvetoče rože so vedno oboževane in jih lahko uporabite ob vsaki priložnosti. Tako so oblikovalci oblikovali edinstven cvetlični prstan iz 18 k čistega zlata. Prstan je mogoče kombinirati tudi z zahodno in etnično obleko in izgleda odlično na vsaki ženski.

4. Om Designer zlati prstan:

Om Designer zlati prstan

Tovrstni prstani v obliki »OM« so zelo priljubljeni med moškimi in ženskami, saj so med nošenjem videti zelo trendovsko. Na prstanu je z zlatom izdelan čudovit “OM”, na sredini pa je posejan dragocen diamant, ki daje očarljiv videz uporabniku.

5. Enostavni zlati oblikovalski prstani za moške:

Preprosti zlati oblikovalski prstani za moške

Moški je zelo poseben glede oblačil in dodatkov ter išče nekaj drugačnega. Želijo imeti tisti dodatek, ki ustreza njihovi osebnosti, slogu in bi moral biti tudi v modi. Tako jim preprosti, a elegantni oblikovalski zlati prstani dobro pristajajo in med nošenjem dodajo več videza.

6. Zlati in diamantni oblikovalski prstani za dekleta:

Oblikovalni prstani za dekleta iz zlata in diamantov

Zlati in diamantni prstani so brezčasni in mladim dekletom ob nošenju dajejo eleganten in edinstven videz. Prstan je oblikovan v lepem vzorcu, robovi pa so obrezani na tri konice, kjer so kronani bleščeči diamanti. Oblikovalec prstan lahko doda iskrico in izgleda elegantno.

7. Obroči za oblikovalce iz rožnatega zlata in diamantov:

Dizajnerski prstani iz rožnatega zlata in diamantov za moške

Prihaja nekaj zelo edinstvenega za zelo modno ozaveščene moške in vedno želijo svojo obleko uskladiti z najnovejšim oblikovalskim prstanom. Prstan je vrhunska kombinacija rumenega in roza zlata, v sredini pa je okronan dragoceni diamant, ki mu daje eksotičen videz.

8. Oblikovalni prstani iz belega zlata za ženske:

Oblikovalni prstani iz belega zlata za ženske

Belo zlato je zelo povpraševano, saj ima sijoč videz in se zdi zelo elegantno, če ga nosite na kakšnih zabavah ali ob kakšni priložnosti. Prstan je izdelan v cvetličnem vzorcu, majhni neobrezani diamanti pa na njem posejajo videz s številnimi gubami.

9. Oblikovalec Filigranski zlati prstan:

Oblikovalec Filigranski zlati prstan

Filigranski obroči so privlačni in privlačni za oči zaradi zapletenih kovin, izdelanih z zvitimi nitmi, ki dajejo ekstravaganten videz, ko jih nosite na prstih. Čeprav je prstan velike velikosti, sta precej lahka in primerna za nošenje.

S časom se ljudje vse bolj nagibajo k oblikovalskemu prstanu, ki jim daje edinstven videz. Zaradi trenutne mode se počutijo posodobljene in izgledajo elegantno in modno. Oblikovalske zapestnice so na voljo v številnih izvedbah in iz različnih kovin, kot so zlato, srebro, baker in različni kamni. Tako so na njem posejani, kar jim daje edinstven videz, ko jih nosite, tako da lahko izberete tistega po svojem okusu in slogu.