Rožno zlato imenujemo tudi rožnato zlato, ki se zdi zelo fantastično in se s staranjem začne stopnjevati. Sprva so ljudje nosili zlate prstane, če želite nositi drugačno, s pridihom modernosti, kot pa prstani iz rožnatega zlata, ki so odlična izbira brez težav. Ta vrsta zlatega obroča je izdelana, pri čemer se vsebnost obarvanih bakrovih zlitin poveča, kjer se zlitina srebrne barve zmanjša.

Obroči iz rožnatega zlata vam dajejo občutek elegance. Prstani so v zadnjem letu postali priljubljeni zaradi čudovitega videza in čudovitega sloga, zdaj pa poroko in zaroko, obljube prstanov izdelujejo in nosijo na te posebne dni.

Posebno oblikovani prstani iz rožnato zlata:

Oglejmo si torej top 9 modelov prstanov iz rožnatega zlata za zaroke in poroke.

1. Oblikovalski prstani iz rožnatega zlata s safirjem:

Dizajnerski prstani iz rožnatega zlata s safirjem

Ta vrsta prstana iz rožnatega zlata se zdi zelo očarljiva in vsekakor zelo privlačna za oči tudi s svojimi kronskimi oblikami, kjer je v rdečem kamnu na sredini in v modrem safirju, ki mu dodaja bolj veličasten videz. Oblika prstana je popolna mešanica modernega in starinskega.

2. Enostavni srčni prstani iz rožnatega zlata:

Enostavni prstani iz roza zlata

Ta vrsta preprostih obročev se zdi brezčasna in klasična za nošenje. Prstan je izdelan iz 14 k rožnatega zlata z ljubkimi elegantnimi majhnimi srčki na obeh odprtih koncih, ki mu dajejo eleganten videz. To vrsto prstanov lahko nosite vsak dan in tudi dobro pisarniško obleko.

3. Obročasti prstan iz rožnatega zlata:

Obetajoč prstan iz rožnatega zlata

Obročni obroč je tisti, kjer se dve osebi odločita za zavezo in ta prstan je njen znak. Prstan iz rožnatega zlata stoji ekskluzivno s tremi diamanti, zaporedoma zaporedoma, z majhnimi rezanimi diamanti ob straneh prstana, ki mu dajejo nebeški videz.

4. Beli in roza križ čez poročni prstan:

Beli in roza križ nad poročnim prstanom

Oodli in izjemna barvna kombinacija belih in roza zlatih prstanov so popoln poročni prstan. Velik peneč beli diamant, na sredini posejan z majhnimi rezanimi diamanti, vtisnjenimi na straneh v navzkrižnem slogu, kar mu daje sijajen in lep poročni prstan.

5. Zaročni prstani iz belega in roza diamantov iz rožnatega zlata:

Zaročni prstani iz roza zlata, beli in roza diamanti

Kaj bi lahko bilo dragocenejše od diamantov ob zaroki in še več, če bi bilo izdelano iz rožnatega zlata. Na vrhu prstana je sijoč in bleščeč bel diamant vtisnjen z majhnimi rožnatimi diamanti, vstavljenimi na straneh prstana z majhnimi rezanimi diamanti, zaradi česar je videti čudovit in strasten zaročni prstan.

6. Unikatni prstani iz rožnatega zlata za moške:

Unikatni moški prstani iz rožnatega zlata

Ta vrsta ravnih prstanov, izdelanih v belem in rožnatem zlatu, se zdi čudovita in zelo privlačna, če jih nosijo mladi fantje ali moški. Rožnato zlato, izdelano v posebnem vzorcu na sredini prstana, daje ekskluziven videz, ki ga nato nosijo za vse priložnosti ali zabave.

7. Starinski prstan iz rožnato zlata za ženske:

Starinski prstan z rožnatim zlatom za ženske

Ta vrsta starinskih obročev iz rožnatega zlata izgleda odlično za žensko in ji daje minimalističen videz. Ker je prstan precej široke oblike, pokriva prste, dragoceni diamanti, raztreseni po vsem prstanu, pa se ob nošenju zdijo kraljevski in elegantni.

8. Obroč v obliki lista v obliki rožnatega zlata v obliki lista:

Zavitek v obliki lista, rožnato zlati prstan v obliki lista

Prstan iz rožnatega zlata v zavitku ima tri plasti in na njem so izdelani majhni luštni lističi. Na prstanih sta okrogla dva diamanta, ki dajeta eleganten videz in ima privlačen videz, če jih nosite z dolgimi prsti.

9. Moški prstan iz rožnatega zlata z diamanti:

Moški prstan iz roza zlata z diamanti

Ker moški obožujejo tudi nošenje elegantnih in modnih prstanov, tako tovrstni prstani iz roza zlata z majhnimi diamanti, vtisnjenimi v določenem slogu, dajejo prstanu edinstven in pameten videz, ko ga nosijo moški.

Prstan iz rožnatega zlata je odlična izbira za vsakogar in ga lahko nosite tudi ob vsaki priložnosti. Prstan lahko združite s tradicionalno in zahodno obleko, s čimer dobite dodaten običajen videz. Prstan vsebuje podobno količino zlata, kot je omenjeno, vendar je rožnate barve in ga najdemo tudi v 14k in 18k. Tako lahko izberete prstan po svoji izbiri in si zagotovite osupljiv videz.