Oblačila so izjemno pomemben del življenja vsake ženske od mladosti do starosti. Ženske so zelo zahtevne pri izbiri oblačil po svoji izbiri za nakup. Nakupovanje oblačil imajo za eno redkih dragocenih stvari, ki jim je pri srcu. Zato je iskanje popolne tkanine dolga in naporna vaja za vsako damo. V tem procesu mora vložiti veliko časa in truda, če pa se je izbira pomotoma zmotila, lahko pride do srčnega občutka zapravljanja denarja.

Da bi se izognili vsem tem in poenostavili postopek nakupovanja oblačil, se je danes industrija ženskih oblačil v veliki meri razvila in na oddelku za ženska oblačila ponuja veliko različnih sort. Raznolikost oblačil temelji na ciljni starostni skupini, namenu in priložnostih nošenja, preferencah kupcev, trendovski modi, priporočilih slavnih, zahodnem vplivu, najnovejših modnih muhah itd. Na podlagi vseh teh dejavnikov obstaja veliko možnosti oblačenja za ženske, kot so puloverji, sariji, kurte, obleke in številne druge sorte. Od vseh teh sort so puloverji za ženske že dolgo v modi. Izjemno priljubljeni so zaradi svoje večnamenske narave, torej se nosijo zaradi sloga in udobja.

Najnovejši in udobni modeli puloverjev za ženske v modi:

Sledi top 50 vrst elegantnih puloverjev za ženske:

1. Obrezani ženski pulover iz kardigana:

Obrezani ženski pulover iz kardigana

Obrezani pulover s kardiganom je posodobljena oblika starodavnega dizajna puloverja iz kardigana, ki ga je večina žensk iz devetdesetih let takrat nosila kot modno izjavo. Toda slog puloverja Cardigan, ki je v bistvu slog puloverja za sprednjo stran, je zdaj postal precej osnovni slog, zato ga je bilo treba prenoviti. Tako je našel potrebno prenovo v obliki puloverja Cropped Cardigan. Cropped Cardigan pulover je tako skrajšana velikost običajnega puloverja iz kardigana in se popolnoma ujema s katero koli obleko z dolgimi majicami ali srajco.

2. Ženski pulover v stilu majice:

Ženski pulover v stilu puloverja

V sodobni dobi fitnesa in zdravja se ženske vseh starosti zavedajo svojega zdravja, kondicije in postave. Za to morajo redno hoditi na kakšno telovadbo na prostem, na primer tek, tek ali hojo itd. V ta namen ženske nosijo oblačila, znana kot pulover, ki je po meri oblikovan tako, da absorbira znoj in se ob tem počuti lahkoten in aktiven. teče. Vendar se mnoge ženske soočajo s težavo, ko je zunaj hladno, zlasti pozimi. Za takšne težke situacije je to popolna možnost za pulover za ženske.

3. Ženski pulover s kardiganom:

Ženski pulover s kardiganom

Najosnovnejša oblika puloverjev je pulover v slogu Cardigan, kot je omenjeno zgoraj. Splošno znan kot pulover, ki je na sprednjo stran privezan z gumbi. Toda spet, kot veste, je slog Cardigan zdaj precej izšel iz mode in njegove sodobne različice postajajo vse bolj priljubljene. Ena takšnih sodobnih oblik ženskih puloverjev kardigan je pulover s kardiganom. Po svojem imenu je v osnovi oblikovan tako, da izgleda kot suknjič, vendar je narejen iz tkanin puloverjev. To je najboljša možnost za praznovanje izletov pozimi.

4. Pončo ženski pulover:

Ženski pulover Poncho

Tkanina Poncho je v bistvu debela volnena tkanina, ki izvira iz Južne Amerike. Zaradi svoje debele konsistence je izjemno sposoben preživeti v hladnem vremenu. Ironično pa ta material ni tako težak v primerjavi s svojo gosto konsistenco. Posledično se izkaže za odlično možnost za ženska oblačila. Zato je ženski pulover A Poncho pridobil veliko popularnost med vsemi ženskami.

5. Ženski pulover iz bombaža:

Ženski pulover iz bombaža

Pulover v bistvu pomeni, da lahko pulover nosite čez glavo tako kot majico. Ta slog puloverja je v industriji že nekaj časa, vendar je še vedno zelo priljubljen med mnogimi ženskami. To je idealna možnost za vsako priložnostno srečanje na prostem. Lahko ga nosite tudi za vsako dejavnost na prostem. Še posebej za tiste ženske, ki so vedno zaposlene, je ta pulover priročen, saj ga lahko skoraj takoj nosite tako, da ga potegnete čez glavo, ne da bi morali zavezati gumbe ali zadrgo.

6. Ženski pulover s kapuco:

Ženski pulover s kapuco

Če želite poiskati kul puloverje za ženske, je to lahko vaša idealna izbira. Kapuca je podaljšek vašega puloverja, ki pokriva glavo. V bistvu izvira iz predboksarske opreme, kjer so jo tekmovalci nosili kot modno izjavo. Napa vam daje sodoben kul videz, zato je ta slog, čeprav je že dolgo poznan mnogim ljudem, še vedno precej v trendu. To je zelo koristno, če želite teči na prostem, vendar je sončna svetloba zelo vroča in sijoča. Tudi napa je lahko varna možnost za vaša ušesa v hladnem vremenu.

7. Pulover ženski pulover:

Ženski pulover z dolžino

Pulover Turtleneck je sestavljen iz oblikovanja vratu, ki je posebej oblikovan tako, da vaša glava izgleda kot glava želve, ki prihaja iz lupine. Koncept je za nas razmeroma nov in izhaja iz zahodne mode. Oblikovanje rolke je mogoče opaziti tudi v moških oblačilih v velikem obsegu. Zasnova rolke je izjemno lepa in vam daje modno prednost pred drugimi ženskami.

8. Tiskani ženski pulover:

Tiskani ženski pulover

Odtisi vedno dvignejo videz oblačil. Naj bodo to moška ali ženska oblačila. Ženske najbolj uživajo med odtisi s cvetličnimi odtisi, ljubkimi živalskimi potiski, privlačnimi citati, slavnimi zvezdniki, privlačnimi figurami itd. Tiskani ženski pulover je precej znan med mlajšimi ženskami o najstniških in srednjih letih. Dekleta in dame imajo radi natisnjene puloverje, ker se pri svojih letih radi oblečejo edinstveno.

9. Ženski pulover iz kašmirja:

Ženski pulover iz kašmirja

Mehka & gladka teksturirana kašmirska volna je globalno znana kot volna “kašmir” in je ponos indijskega prebivalstva. Ker je izdelan iz kašmirske volne, v Indiji še vedno ni tako slaven, vendar je bolj priljubljen med zahodnimi državami. Glavno središče privlačnosti teh puloverjev je bogat občutek, ki ga prinaša material, uporabljen v njih.

10. Ženski pulover iz žakarda:

Ženski pulover iz žakarda

Dandanes je zaradi velikega povpraševanja treba množično izdelovati trendovske modne puloverje. Mnoga dekleta in dame zahtevajo vedno bolj elegantne puloverje s privlačnim dizajnom, vzorci, logotipi itd. Zaradi tega je konkurenca v oblačilni industriji ostra. Da bi pridobili prednost, mnogi proizvajalci sprejmejo napredno tehnologijo za izdelavo svojih oblačil. Eden takšnih primerov oblačil napredne tehnologije je proizvodnja oblačil iz žakarda. Pri tem so stroji, ki se uporabljajo pri proizvodnji oblačil, vnaprej programirani za ponavljajoč tisk določenih modelov na oblačila. Tako tudi jacquard puloverji, narejeni z inovacijami, postajajo vse bolj priljubljeni.

11. Ženski pulover z V izrezom:

Ženski pulover z V izrezom

Oblikovanje vratu je ena najbolj vsestranskih lastnosti vsakega ženskega oblačila. Zato obstaja veliko vrst modelov vratu, kot so Vratnjak, Vratni Vrat, V izrez itd. Od teh je edinstven dizajn vratu, ki se ženskam zdi edinstven in privlačen. Posledično postajajo tudi ženski puloverji z V izrezom zelo priljubljeni skupaj z ženskimi puloverji Turtleneck..

12. Ženski pulover iz sintetičnega puloverja:

Sintetični pulover za ženske

Skoraj vsi materiali, uporabljeni pri izdelavi ženskih puloverjev, so debeli in po naravi absorbirajo znoj. Čeprav sta obe funkciji dobri za dejavnosti na prostem, nista tako zaželeni, če ste na prestižnem dogodku. Če torej želite, da pulover deluje kot vaša odmevna zabava, se lahko odločite za ženski pulover iz sintetičnega materiala. Sintetični material ni niti predebel niti ne vpija znoja. Tako se na prestižnem dogodku ne boste počutili mokro in mokro.

13. Ženski pulover z zadrgo:

Ženski pulover z zadrgo

Začetek sodobnega količnika pri oblikovanju puloverjev je ustvaril precej pomembnih vzorcev puloverjev. Medtem ko smo že govorili o puloverjih s kapuco, obstaja tudi veliko drugih sodobnih tipov puloverjev, na primer pulover z zadrgo. Po svojem imenu lahko to vrsto puloverja zavežete z zadrgo spredaj in tudi to vam daje zelo kul sodoben videz.

14. Ženski barvani pulover:

Ženski barvani pulover

Mnoge ženske oblačila izberejo na podlagi svojih najljubših barvnih kombinacij in barvne izbire. Posledično izberejo tudi pulover svoje najljubše barve. Ena takšnih ženskih puloverjev, ki združuje lepoto barvnih kombinacij in odtenkov v barvi puloverja, je znana kot pobarvan pulover. Pulover je obarvan z uporabo trajnih barvil privlačnih barv. Ženske imajo običajno radi puloverje, pobarvane v barvah, kot so roza, oranžna, rdeča itd.

15. Ženski pulover z dolgimi rokavi:

Ženski pulover z dolgimi rokavi

Rokavi puloverja igrajo zelo pomembno vlogo tako v slogu kot tudi v količini toplote. Če so rokavi kratki, bi bil pulover bolj stilna kot udobna možnost. Zato se večina žensk odloči za pulover z dolgimi rokavi, ki služi tako kot slog kot modna možnost. Ženski puloverji z dolgimi rokavi so zelo uporabni v hladnem okolju.

16. Termalni pulover za ženske:

Termalni pulover za ženske

Če iščete pulover, ki vam bo služil kot možnost ogrevanja bolj kot slog, so toplotni ženski puloverji najboljši puloverji kadar koli. Izdelane so izključno iz termične tkanine, ki preprečuje, da bi nizke temperature prišle v stik z vašim telesom. Termalni ženski pulover je zato izjemno uporaben v hladnih zimah, zato je njegova prodaja v zimski sezoni velika.

17. Ženski pulover z vratom:

Ženski pulover z vratom

Oblikovanje vratu je običajen vzorec oblikovanja vratu v številnih oblačilih za ženske, kot so obleke, kuris itd. Toda ženski puloverji nikoli niso oblikovani z vzorcem Scoop Neck. Zato je to precej inovativen dizajn puloverja v ženskih oblačilih. Zaradi tega je ta oblika puloverja postala zelo priljubljena pri ženskah.

18. Vezen ženski pulover:

Vezen ženski pulover

Vezenje izboljša videz skoraj vseh ženskih dodatkov. Vezenje je ženskam vedno všeč od vrha do čevljev. Zato je obstajal koncept vezenja v ženskih puloverjih. Vezeni ženski puloverji imajo vtisnjene različne modele, kot so elegantne oblike, črte, rože, figure itd..

19. Slouchy odprti sprednji ženski pulover:

Slouchy odprti sprednji ženski pulover

Spuščeni odprti sprednji pulover v prevlečeni obliki, ki je videti kot dolga zavesa, je odličen umetniški primer oblikovanja oblek, ki vključuje zahodno kulturo v naš način oblačenja. Pulover je namensko odprt spredaj brez kakršnega koli privezovalnega videza, videz pa je zapuščen, kar mu daje eleganten videz.

20. Ženski pulover Bell Sleeve:

Ženski pulover Bell Sleeve

Oblika rokavov tega puloverja je podobna obliki zvonca. Ta rokav v obliki zvona vam daje kraljevski videz, ko ga nosite. Ta pulover je primeren za številne priložnosti, vključno z zabavami in praznovanji. Še en primer sodobnih modelov puloverjev.

21. Ženski pulover v stilu skakalca:

Ženski pulover v stilu skakalca

Skakalec je obraba zgornjega dela telesa, ki je skupna moškim in ženskam. Je bodisi kot jakna ali kot majica s polnimi rokavi. Tako je bil za uvedbo koncepta skakalec pri oblikovanju puloverja izdelan pulover v stilu Jumper. Pulover v slogu Jumper je trenutno zelo priljubljena oblačila v oblačilih ženskih oblačil.

22. Ženski pulover s kvačkanjem:

Kvačkani ženski pulover

Kvačkanje je edinstven slog pletenja, ki obsega zapečatenje vsakega šiva pred začetkom naslednjega, za razliko od običajnega pletenja, ki zapečati le zadnji šiv. Ta edinstven način pletenja daje vsakemu oblačilu kvačkanje drugačen videz, zato je kvačkani pulover zelo priljubljen pri ženskah. Večinoma je priljubljena med starejšimi ženskami.

23. Ženski pulover s črtami:

Ženski pulover s črtami

Črtasta oblika je zelo priljubljena med mladimi dekleti in fanti. Po videzu je zelo privlačna in najvarnejša možnost oblikovanja oblačil, pa naj bo to deček ali deklica. Zato je črtast vzorec vključen tudi v modele puloverjev, nato pa je postal priljubljen. Zaenkrat je črtast ženski pulover eden najbolj iskanih ženskih puloverjev.

24. Ženski pulover Fair Isle:

Ženski pulover Fair Isle

Umiranje vključuje nanašanje barvil na oblačila, potem ko so pletena, vezenje vključuje tkanje dodatnega ločenega dizajna na vaša oblačila, tiskanje vključuje vtiskanje vzorcev na vaše platnene niti, vendar se tehnika Fair Isle razlikuje od vseh teh. To je v bistvu tehnika, ki uporablja pisane niti za pletenje same tkanine. Zato je pulover Fair Isle pleten iz pisanih niti brez umiranja ali tiskanja. Ta tehnika je precej redka in zato izjemno dragocena.

25. Pulover v ženski obleki:

Ženski pulover v obleki

V tem sodobnem obdobju urbanizirane mode, ki prihaja iz evropskih in zahodnih držav, je bil urbani vpliv skoraj v vsakem oblačilnem dodatku. Zato so se tudi puloverji razvili, da so postali obleka za pulover. Obleka za pulover je tako pulover, podaljšan, da izgleda kot obleka, zato je primeren za različne priložnosti.

26. Tanki rebrasti ženski pulover:

Tanki rebrasti ženski pulover

Mnoga dekleta so danes bolj usmerjena k cilju nič, s kalorično prehrano in aktivnostjo ves dan. Zaradi vseh teh modnih muh imajo dekleta in mlajše dame vitko in vitko postavo, zato se nagibajo k temu, da pokažejo svojo telesno pripravljenost in so na to ponosne. Pulover, ki lahko zadovolji to njihovo potrebo, je tanki rebrasti ženski pulover, ki je v predelu trupa precej tanek.

27. Ženski pulover Duster:

Ženski pulover Duster

Pulover v slogu Duster je v bistvu dodatna razširitev dolžine na pulover v rtu. Toda za razliko od puloverja v slogu Cape, ki pokriva celoten zgornji del telesa, je pulover Duster odprt na sprednji strani in vam tako daje ustvarjalno možnost, da nosite nekaj, kar je priloženo puloverju.

28. Pulover Twinset za ženske:

Ženski pulover Twinset

Pulover Twinset je kombinacija notranjih oblačil iste barve in zunanjega puloverja. Po videzu je popolnoma podoben dvodelni obleki v moški obleki. Edina razlika je v tem, da je dvodelni sestavljen iz kontrastnih barv, medtem ko ima Twinset tako notranjo kot zunanjo krpo iste barve.

29. Ženski pulover iz tunike:

Ženski pulover iz tunike

Tunika je zelo priljubljena med ženskami. Vladala je generaciji in jo še vedno ljubijo številne ženske. Tako se je začetek legendarnega dizajna Tunike pri proizvodnji ženskih puloverjev izkazal za senzacionalen dosežek, tako da je nastali Tunirski pulover postal velik hit za ugledne dame in ženske.

30. Ženski pulover v telovniku:

Ženski pulover v telovniku

Medtem ko je za večino ženskih puloverjev značilnih dolgih rokavov ali z rahlo raztegljivim vzorcem rokavov, je brez rokavov dokaj nov koncept in postopoma pridobiva na pomenu. Toda telovnik je že desetletja vedno priljubljen med moškimi. Zato je vključitev te moške mode v ženski pulover zdaj dobila pozitiven odziv in ženske ga nosijo v velikem obsegu s polno majico ali majico na notranji strani.

31. Odprti pleteni ženski pulover:

Odprti pleteni ženski pulover

Primer sodobnosti v ženskih oblačilih je odprti pleteni pulover bolj kot dekliški dizajn in manj kot običajen pulover. Pletenje je precej široko in videz je polprozoren, kar daje zelo privlačen videz.

32. Ženski pulover z izrezom:

Ženski pulover z izrezom

Kot smo že omenili, dandanes ženske nosijo v oblačilih ščepec mestnega okusa. Zato se bolj odločajo za rahlo razkrivanje oblačil, kot je na primer najnovejša izrezana moda puloverjev. Ženski pulover z izrezom vključuje majhen ovalni kroj na ramenih ali blizu pasu. To je zelo modna obleka med ženskami.

33. Ženski pulover z napihnjenimi rokavi:

Ženski pulover z napihnjenimi rokavi

Pulover z napihnjenimi rokavi je eden redkih ženskih ljubkih stilov puloverjev. Količnik ljubkosti je v puhastih rokavih, ki so v kombinaciji s vitko postavo vsakega dekleta videti zelo modno in privlačno. Zato je ženski pulover s puhastimi rokavi v teh dneh zelo priljubljen tudi med vitkimi damami. Ta slog se ne sme zamenjati s puloverjem z zvoncem; za boljšo predstavo o razliki si lahko ogledate zgornjo sliko.

34. Okrašen ženski pulover:

Okrašen ženski pulover

Ta pulover je kombinacija vezenin, kroglic, barv in čipk. Okrašen pulover je v bistvu posejan z vsemi zgoraj navedenimi komponentami za zelo lep privlačen videz. Kombinacija čudovitega vezenja z biseri in barvami daje puloverju zelo odličen videz.

35. Ženski pulover z dolgimi rokavi:

Ženski pulover z dolgimi rokavi

Pulover z dolgimi rokavi je sicer precej pogost, čeprav je še vedno precej povpraševan, vendar je ženski pulover z dolgimi rokavi podaljšek tega običajnega dizajna z dolgimi rokavi, dodatna dolžina pa mu daje celoten potreben privlačen količnik. Še posebej, ko je dekličina roka majhna in rokavi daljši od rok.

36. Ženski pulover z naramnicami:

Ženski pulover z naramnicami

Ko je tkanina puloverja puhaste ali nagubane konsistence, se pulover pojavi, kot da ima perje kot ptica, torej pulover izgleda kot naguban pulover. Tak nabrani pulover ima presenetljivo privlačen videz in je izjemno priljubljen med majhnimi in najstnicami. Nekatere dame imajo raje bolj prefinjeno različico puloverja z naramnicami.

37. Ženski pulover Choker Style:

Ženski pulover Choker Style

Čoker je komplementarni ženski dodatek, ki se nosi skupaj z običajnimi elementi oblačenja. Nosi se vzdolž vratu in je videti kot zadušljiv trak, vendar vratu daje lep in eleganten videz. Ko je takšna dušilka naravno vključena v ovratnik puloverja, se imenuje ženski pulover v slogu Choker in takšen pulover ljubijo vse dame sedanje generacije.

38. Ženski pulover Cape Style:

Ženski pulover Cape Style

Krajša različica ženskega puloverja Duster, ženskega puloverja v slogu Cape, je razmeroma manj priljubljenih ženskih puloverjev. Razprostira se le do medeničnega področja in pokriva celoten zgornji del telesa. Razprostira se tudi vodoravno kot ogrinjalo.

39. Ženski pulover v stilu čipke:

Ženski pulover v stilu čipke

Medtem ko imajo nekateri puloverji odprto sprednjo stran, imajo drugi možnost vezave z zadrgo, gumbi ali kaj drugega. Ena takšnih inovativnih možnosti privezovanja puloverja, ki mu daje tudi eleganten videz, je čip vezanja. Sprednja stran puloverja ima na eni strani več vezalk, na drugi strani pa ovalne zanke za zapletanje in vozlanje vezalk..

40. Ženski pulover iz pletenega kabla:

Ženski pulover iz pletenega kabla

Tako kot vezenje lahko tudi po puloverju pletemo številne druge elemente. Eden takih elementov so ravni in križno navzkrižni kabli, ki so pleteni na vrhu puloverjev, ko je narejen navaden osnovni pulover. Ti vozli dajejo vašemu puloverju zelo ustvarjalen videz.

41. Ženski puhasti pulover:

Ženski puhasti pulover

Puhasti pulover je v bistvu pulover iz tkanine, ki je kombinacija volne in žameta. Nastali material je zelo mehak in prijeten in izgleda kot krznene kroglice, ki prihajajo iz njega. Tako je puhast pulover zelo bogat in gladek po občutku ter privlačen po videzu.

42. Seksi ženski pulover s sprednjim vozlom:

Seksi ženski pulover s sprednjim vozlom

Še en izdelek zahodne industrije oblačil, Sexy Front Knot Sweater, vključuje vezavo puloverja zgolj z enim samim zmečkanim vozlom na sprednji strani, ki vam daje paren videz in pulover izgleda zelo privlačno.

43. Ženski pulover brez rokavov:

Ženski pulover brez rokavov

Čeprav se zdi kot pulover, je pulover brez rokavov nekoliko drugačen od njega. Kroj rokava je nekoliko navznoter in okrogel v primerjavi z ravnim krojem telovnika. Poleg tega pulover brez rokavov večkrat nosijo samo ženske brez notranjih oblačil, kot sta obleka z majico ali majica, ki jo spremlja. To pomeni, da deluje tudi kot vrh.

44. Ženski priložnostni pulover z izrezom:

Ženski priložnostni pulover z izrezom

Najosnovnejša oblika ženskega puloverja je staromodni pulover z izrezom, ki je vedno varna možnost, če ne veste, kako nositi druge sodobne puloverje, kot sta izrez ali seksi puloverji s sprednjim vozlom. Vrat je preprosto okrogle oblike kot pri moški majici, videz pa je bolj ali manj podoben.

45. Ženski pulover s pletenimi robovi:

Ženski pulover s pletenimi robovi

Še en inovativen koncept v segmentu ženskih puloverjev je rob, ki je pleten na robu puloverja. Obrobje je v bistvu okrašen element, ki vašemu puloverju daje zelo privlačen videz, če ga pletete v precejšnjem številu skupaj z lepim dizajnom.

46. ​​Ženski pulover s tremi četrtinami rokavov:

Ženski pulover s tremi četrtinami rokavov

Dolžina rokavov katerega koli ženskega puloverja je eden ključnih odločilnih dejavnikov, kot vsi veste. Videli ste dolg in zelo dolg rokav in tudi vzorec brez rokavov, vendar je ena najpogosteje izbranih različic rokavov dolžina rokavov tri četrtine, ker je zaradi tega vaš pulover izjemno primeren za več priložnosti.

47. Ženski pulover z vratom:

Ženski pulover z vratnim vratom

Tako kot rokavi je tudi vrat glavni sestavni del vašega puloverja, zato je tudi njegov videz precej odločilen za celoten videz vaše osebnosti. Pulover z vratom v kletki je izredno privlačen in privlačen ter daje garderobi urbani videz.

48. Ženski pulover z zvitimi hrbti:

Ženski pulover z zvitimi hrbti

Ta slog ženskega puloverja je bolj različica zadnjega dela seksi sprednjega vozla. Ženski pulover Twisted back ima na zadnji strani zelo minimalno možnost zavezovanja z enim samim neurejenim vozlom, kot lahko opazite na zgornji sliki.

49. Ženski pulover brez ramen:

Ženski pulover brez ramen

Videli ste izrezan ženski pulover in vključuje ovalne izreze v dizajnu puloverja v bližini ramen ali pa ob pasu. Toda oblika Off the Shoulder je drugačna od tega sloga. Njegova zasnova sama po sebi nima nobene navezanosti na vaša ramena, torej vaša ramena ostanejo gola, kar je trenutno zelo trendovska možnost ženskih oblačil.

50. Ženski obojestranski reverzibilni pulover:

Ženski obojestranski reverzibilni pulover

Če se odpravljate na zabavo, na kateri želite presenetiti vse z zelo edinstvenim konceptom oblačenja, ki vključuje dva modela puloverjev, potem jih lahko hkrati predstavite z enim samim puloverjem. Tak pulover se imenuje reverzibilni pulover in ga lahko nosite na obeh straneh.

Tako ste se zdaj precej seznanili s konceptom stilov ženskih puloverjev in vam ne bo več težko hoditi po nakupih puloverjev. Vse, kar morate storiti, je, da na podlagi zgornjih podatkov izberete želeni pulover, na primer, če iščete sodoben privlačen dizajn, se lahko odločite za ženski pulover Sexy Front Knot, če pa želite bolj poenostavljeno možnost, se lahko odločite za dober staromoden priložnostni ženski pulover z izrezom.