Zeleni puloverji so odličen način, da zimski obleki dodate barvo. Zelena barva je vsestranska in vključuje svetlo in temno zeleno, olivno zeleno, zeleno meto, smaragdno zeleno, apno zeleno itd. Ti odtenki so popolni in vam dajejo veliko izbiro pri izbiri oblačil.

Najboljši zeleni puloverji s slikami:

Preizkusite teh top 9 zelenih puloverjev,

1. Zeleni pulover z vratom:

Zeleni pulover z vratom

Tukaj je čudovit pulover, ki ima lijakast vrat in široko obrobo okoli rokavov. Ta vrat v obliki lijaka vam daje toplino kot nobena druga. Pulover je kot nalašč za uradno in priložnostno nošenje. Zeleni pulover lahko izberete v kombinaciji s kavbojkami ali hlačami.

2. Obrezan zeleni pulover:

Obrezani zeleni pulover

Izberite ta obrezan zeleni ženski pulover, ki vam daje trendovski videz. Pulover je kot nalašč za priložnostno nošenje, saj ima obrezan videz tudi majhne robove. Zelena barva je pomirjujoča in odlična za zimske dni. Lahko se odločite, da boste ta pulover nosili s katero koli spodnjo obleko. Okrogel vrat s tem puloverjem je tudi enostavno nositi.

3. Prevelik pulover:

Prevelik pulover

Preizkusite ta temno zelen pulover v prevelikem vzorcu. Ohlapne rokave izgledajo odlično. Ta pulover lahko nosite z modrimi kavbojkami ali celo z belimi spodnjimi oblačili. Barvna kombinacija je odlična tudi z rumeno. To obleko izberite za priložnostne izlete, saj je prevelik pulover priložnostna oblačila.

4. Pleteni pulover iz kabla:

Pleteni pulover iz kabla

Tukaj je vrhunski olivno zelen pulover, ki je priložen kabelsko pletenemu šivu. Ta pulover na ramenih je čudovit s stranskimi režami. Preizkusite ta trendovski pulover tudi za zabavo. Oljčno zelena barva je nekaj, kar se odlično poda k vsem kombinacijam. Te lahko dobite tudi v drugih pletilnih šivih.

5. Pulover z V izrezom:

Pulover z vratom

Ta modni smaragdno zelen pulover je moč. To lahko nosite za uradne priložnosti in izgledate oblečeni. Ta pulover v kombinaciji s tesnim krilom bo dober za uradna srečanja. V -izrez daje stilsko obliko, rebrasti vrat pa je kot nalašč za zime.

6. Pulover iz kardigana:

Pulover iz kardigana

Tudi sprednji odprto zelenkasto zelen pulover je zelo povpraševan. Lahko se odločite za nošenje tega zelenega puloverja s katero koli spodnjo obleko. Preprosta jopica je kot nalašč za svečano obleko. Navaden pleteni šiv tega puloverja je odlična možnost, saj ne premoči vašega oblačila.

7. Spustite ramenski pulover:

Spustite pulover preko ramen

Razkošen gozdni zeleni pulover je kot nalašč, da izgledate glamurozno. Ta pulover z rameni ima široke rebraste robove. Izgledajo elegantno in elegantno ter dobro delujejo s kavbojkami in priložnostnimi oblačili. Tanki prilegajoči se rokavi so še ena dodatna atrakcija tega puloverja.

8. Raztegljiv bombažni pulover:

Raztegljiv bombažni pulover

Poglej neverjetno v tem mete zelenem puloverju, ki ima zvončaste rokave. Rokavi puloverja izstopajo. Za popoln dan lahko izberete ta pulover s svojo obleko. Barva je zelo pomirjujoča in zato je odlična za dan. Raztegljiv bombaž je čudovit v vseh oblikah in velikostih.

9. Pulover za pulover:

Pulover

Moško svetlo zelen pulover iz kašmirja je odličen dodatek k njihovi garderobi. Ta moški pulover je popoln telovnik, ki odlično izgleda čez majice s polnimi rokavi. Barva bo videti dobro pri večini moških. Pulover ima V -izrez, ki je popoln. Ta pulover je enostavno nositi in odstraniti, zato je odličen tudi za blage zime.

Zeleni puloverji so različnih barv in modelov. V -izrez, pulover ali celo pulover v zeleni barvi so odlična izbira. Izbirate lahko med olivno zeleno in mento zeleno.