Prevelik pulover je tisti, ki se ohlapno prilega in ima ohlapne rokave. Zajeten videz puloverjev je odličen za priložnostno nošenje in odlično izgleda na oprijetih kavbojkah. Prihajajo v različnih vzorcih pletenja, kot so spodaj navedeni.

Najboljši preveliki puloverji s slikami:

Najdemo tukaj z omenjenih top 9 velikih puloverjev za moške in ženske.

1. Rebrasti preveliki puloverji:

Rebrasti preveliki puloverji

Tukaj je kul pulover z rebrastim šivom. Rebrasti šiv je čudovit šiv, ki vam daje črtast videz. Zaradi navpično črtastega videza je oblačilo podolgovato. Ta pulover je vpadljiv priložnostni pulover, ki ga lahko nosite čez kavbojke ali krila.

2. Prevelik pulover z želvjim vratom:

Preveliki puloverji z želvjim vratom

Preveč velik pleten pulover z dolgim ​​vratom je še ena kul možnost za zime. Ta pulover ima valjan pleten ovratnik, ki vam daje dodatno toploto v predelu vratu. Ker je pulover prevelik, je kot nalašč za kavbojke ali hlače. Dolgi rokavi tega prevelikega puloverja z rolko vam dajejo tudi prijeten in topel občutek.

3. Obleka prevelikega puloverja:

Obleka prevelikega puloverja

Preizkusite to seksi obleko puloverja, ki se počuti ženstveno in osupljivo. Goli odtenek puloverja je tudi odličen plus. Okrogel vrat puloverja je udoben in ga je enostavno potegniti. Rokavi so precej dolgi in jih je mogoče tudi zavihati.

4. Prevelik pulover Deep V:

Deep V prevelik pulover

Oglejte si ta čudovit ženski prevelik pulover z V izrezom. Pulover ima vpadljiv globok V izrez. Dolg pulover lahko nosite tudi kot obleko. To vam daje vsestranskost za mešanje in ujemanje tega puloverja z vsako spodnjo obrabo. Preprost pleten vzorec naredi ta pulover kul dodatek vaši zbirki.

5. Kabelski pleten prevelik pulover:

Kabelski pleten prevelik pulover

Ta prevelik kabel pleten pulover je nujen za vse ženske. Kabelska pletenina je klasičen šiv, ki se uporablja pri pletenju. Tako nastane vrv kot vzorec, ki je zvit. Običajna praksa je uporaba pletenine v sredini puloverja. Rokavi imajo učinek rebra. To je popoln prevelik pulover.

6. Rešetkast prevelik pulover:

Rešetkast prevelik pulover

Preizkusite debel prevelik pulover, ki uporablja rešetkast šiv za čudovit priložnostni učinek. Ta srčkan prevelik pulover v slonokoščeni barvi je dober pulover za moške in ženske. Rešetkasti vzorec daje mrežasti videz, preprost ovratnik in rokavi pa dopolnjujejo preprost slog. Izberite to za priložnostni izlet.

7. Z ramena prevelik pulover:

Zunaj ramenskega prevelikega puloverja

Če imate raje elegantno različico puloverja, pojdite na prevelik pulover z ramen. To čudovito oblačilo je preveliko in širok izrez je kot nalašč za nošenje z ramen. Pulover oljčne barve je odlično dopolnilo vašemu jeansu. Širok vrat in ohlapni rokavi so kul in eleganten element oblikovanja.

8. Prevelik pulover z rokavi iz luči:

Prevelik pulover z rokavi Lantern

Ta kul pulover je dizajnerski prevelik bel pulover z rokavi luči. Pulover ima obliko luči na stezniku in na rokavih. Ta oblika vključuje linije zbranega puloverja in razširjenih delov. To je edinstven dizajn, ki izgleda odlično za priložnostne izlete.

9. Prevelik pulover s stransko režo:

Prevelik pulover s stransko režo

Z izbiro tega prevelikega črnega puloverja boste dobili velik modni zagon. Pulover ima ohlapne rokave, obrobljene s sivo obrobo. Podobno je tudi izrez obrobljen s tanko sivo obrobo. Rebrasti pulover ima na vsakem koncu stransko režo. To je kot nalašč za nošenje prek oblečenih topov in kavbojk.

Prevelik pulover je kul dodatek k garderobi, ki vsakodnevno oblačenje prinese dokončno. Puloverji so narejeni s šivi, kot so pletenina, rebrasta pletenina itd. Lahko imate puloverje z V izrezom ali z rolko.