Bombažni pulover je dober način za ogrevanje v blagem vremenu. Ker ni zelo toplo, ga lahko nosite pogosteje. Raznolikost prihaja s kakovostjo nad količino; bombažni material daje pravi topli in mehak občutek v kolekcijah oblačil. Preizkusite različne sloge, do katerih lahko dobite te bombažne puloverje.

Najboljši bombažni puloverji s slikami:

Najdemo tukaj z omenjenih top 9 bombažnih puloverjev za moške in ženske.

1. Pleteni bombažni puloverji iz kabla:

Pleteni bombažni puloverji iz kabla

Kabelska pletenina je klasičen šiv, ki ga imajo vsi radi. Ta pulover v sivi barvi je čudovit izdelek, ki ga lahko uporabite za zime ali celo drugo hladno vreme. Kabelski pleteni šiv je narejen v telesu, rokavi pa so navadni. Širok rob rebra naredi ta pulover eleganten.

2. Bombažni pulover iz kašmirja:

Bombažni pulover iz kašmirja

Izberite ta super hladen bombažni pulover v svetlo sivi barvi za vsak svečan ali priložnostni izhod. Pulover z V izrezom je preprosta in elegantna obleka, ki jo lahko kombinirate s poljubnimi hlačami ali krili temne barve. Preizkusite preprost jopico za vsako vreme, saj je bombažni pulover mogoče nositi kadar koli.

3. Pulover z okroglim vratom:

Pulover z okroglim vratom

Pulover z okroglim izrezom iz modrega krzna je še en čudovit pulover, ki ga lahko kupite za zabavo. Ta ženski bombažni pulover je lepa obleka za zabave. Zaradi krzna na puloverju je videti precej bogato. Dolgi rokavi so tudi nekaj, kar je odlično za vsakodnevno nošenje.

4. Rebrasti bombažni pulover:

Rebrasti bombažni pulover

Lep bel bombažni pulover je vedno nekaj, kar pride prav. Pulover ima rebrast vzorec, ki je odličen tudi za svečano obleko. Bela barva je zelo formalna in jo je mogoče kombinirati z vsemi vrstami spodnjih oblačil. Temni odtenki hlač in hlač so najboljša izbira za ta pulover.

5. Pulover z zadrgo:

Pulover z zadrgo

Slog s pol zadrgo je trendovski slog za puloverje. Ta moški bombažni pulover je eleganten način, da izgledate modno. Pol zadrgo na ovratniku lahko odprete ali zapenjate. Zadrgo lahko dobite iz brona ali jekla. Preizkusite ta res kul pulover za vsako nošenje.

6. Tiskani bombažni pulover:

Tiskani bombažni pulover

Logotip svilenega sitotiska na puloverju je kul način, da izgledate kolčno. Ta črni bombažni pulover ima na sprednji strani natisnjen logotip. Tisk je v kontrastno beli barvi. Te odtise lahko tudi prilagodite. Črna barva je lepega temnega odtenka, zaradi česar izgledate tudi vitko.

7. Telovnik iz bombažnega puloverja:

Bombažni pulover

Pulover je lep način za ogrevanje v blagih zimah. Ta pulover iz bombaža je zelo lep telovnik, ki je kot nalašč za svečana oblačila. Telovnik je brez rokavov z lepo rdečo obrobo na robu. Bombažni puloverji so odličen način, da izgledate elegantno in se hkrati ogrejete.

8. Pulover z ovratnikom:

Pulover z ovratnikom

Ovratnik iz šal je tudi odličen slog kardigana. Ta bombažni pleteni pulover ima ovratnik iz šala in žepe spredaj. Sprednji odprt jopič ima tudi gumbe iste barve. Ta pulover lahko nosite za vsako priložnost, še posebej za priložnostne izlete.

9. Pulover iz kardigana:

Pulover iz kardigana

Ta dolg bombažni pulover je odlična izbira za ženske. Bombažni pulover, ki ga lahko nosijo dame, je v obliki jopice. Ima asimetrično odprtino brez gumbov. Pulover je v velikem in širokem ovratniku. Lahko ga dobite v temno sivi barvi ali v drugih barvah.

Bombažni pulover je odlična izbira za blage zime. To ni tako toplo in prijetno, zato ga lahko nosite za vsako vreme. Bombažni pulover ima različne sloge, kot so V izrez, slog kardigana itd.