Puloverji so v različnih stilih in barvah. Ženska majica je eden takšnih, ki je klasičen in ga nosijo mnogi. Zvit ovratnik je lahko izdelan iz debele ali navadne volne in še vedno daje najboljše rezultate.

Elegantni modeli puloverjev za ženske s slikami:

Preizkusite te čudovite puloverje z vratu, ki so našteti tukaj,

1. Robusten pulover z grlačo:

Debel pulover z želvjim vratom

Tukaj je osupljiv pulover iz trdne volne. Pulover ima rebrast pleten šiv, ki se odlično obnese z debelo volno. Tudi dolgi rokavi puloverja se ohlapno prilegajo. Tu je rolka široka in valjana.

2. Pleteni pulover s kabeljem:

Pleteni pulover s kabeljem

Preizkusite to bleščečo sivo žensko obleko in v njej izgledajte seksi. Pulover ima klasičen kabelski pleteni šiv spredaj in navadne rokave. Stranska reža naredi pulover res eleganten. Tu je grlica široka in ohlapna, zato je zelo debela.

3. Ozek črni pulover z grlačo:

Tesni pulover z vratu

Za zgornji del puloverja lahko izberete ta črni pulover. Ta oprijet pulover je kot nalašč za prikaz vaših oblin. To se odlično poda k kavbojkam in tudi krilom. Izbirate lahko med različnimi barvami, ki so na voljo za te ozke puloverje. Črna je vedno najljubša.

4. Beli pulover iz kašmirja:

Pulover iz kašmirske puloverke

Kašmir je čudovita volna, ki je odlična za puloverje. Prihajajo iz indijske regije Kašmir in so mehke. Beli pulover iz kašmir volne je razkošen in popoln za vsak čas. Zaradi tega izgledate bogato in prefinjeno. Ta beli pulover se odlično poda k kakršni koli spodnji obleki.

5. Obleka s puloverjem s puloverjem:

Obleka s puloverjem s puloverjem

Lepa pulover brez rokavov je odlična ideja. Ta dolga obleka v obliki puloverja je kot nalašč popolna. Lahko ga oblečete z dodatki in naj bo preprosto. Ta pulover obleka je odličen način, da se ogrejete in hkrati izgledate elegantno.

6. Pulover z rebrasto rolko:

Rebrasti pulover s puloverjem

Preizkusite klasični vzorec puloverja, saj to nikoli ne izgine iz mode. Ta rebrasti pulover ima čudovit šiv, ki mu daje dolg slečen videz. Rokavica je tudi prijetna vrsta puloverja. To vam pomaga, da vas ogreje v zimskih dneh in ponoči.

7. Prevelik pulover s puloverjem:

Prevelik pulover s puloverjem

Tukaj je čudovit prevelik siv pulover, ki ima tekoč videz. Vratnica tukaj ima obrobljene robove in je bolj tekoča od običajne. Zaradi tega je pulover videti precej eleganten in prefinjen.

8. Zeleni pulover s širokimi rebri:

Pulover s širokimi rebri

To je osupljiv ženski pulover z zeleno majico s širokim rebrom. Ta pulover lahko dobite iz volne, ki ne srbi, tako da ga lahko nosite dlje časa. Pulover se tesno prilega, zato je odličen, če ga ne srbi. Tako lahko pulover, ki objema figuro, nosite tudi cel dan.

9. Puhast oranžen pulover s puloverjem:

Puhast pulover s puloverjem

Odločite se, da boste imeli kot zamašek odličen ročno pleten oranžen pulover iz mehke volne. Ta ročno pleten pulover je narejen iz čiste volne, ki vam bo toplo in prijetno. Oranžna barva volne je zelo svetla in v njej boste zagotovo videti osupljivo. Za popoln videz ga združite z modrimi kavbojkami.

Puloverji s puloverjem so odličen način, da izgledate elegantno in vas tudi ogrejejo in udobno. To je klasičen slog, ki ga uporabljajo moški in ženske. Puloverji so lahko narejeni z rebrastim ali kabelskim pletenim šivom. V debelo volno ali tanko volno, puloverji vsi izgledajo odlično.