Umazani lasje, vseeno! Morda ste to besedno zvezo že večkrat slišali, zlasti v krogih mladih sodobnih žensk. Neurejene pričeske so trenutno v trendu; Nobenega dvoma ni, da so grde pričeske v tej kategoriji prav tako očarljive in elegantne. Te pričeske prinašajo lepo in vročo sodobno vzdušje in lahkotno prinesejo elegantno izjavo o slogu.

Ne glede na to, ali gre za posebno nočno zabavo ali koktajl ali formalni videz, so neredne pričeske nujno za vsako žensko.

18 različnih in enostavnih neurejenih stilov las za ženske 2021:

Sestavili smo seznam najnovejših in najbolj trendovskih lahkih, ljubkih in popolnih neurejenih stilov žemljic, ki so tudi preprosti in hitri. Raziščimo te elegantne ideje za pričeske s slikami.

1. Nizko umazana peciva:

popolna neurejena punđa za dolge lase

Če imate radi kaj enostavnega in elegantnega in imate raje brezčasno izjavo o slogu, je ta ljubka punčka za lase lahko idealna. Zaradi cvetličnih aranžmajev in nizkega neurejenega videza ter vozlov las nam je ta rezultat zelo všeč. Za ženske, ki v idealnem primeru iščejo kaj preprostega in hitrega za zabave ali poroke ter poročne lase / posebne priložnosti, je ta nizka neurejena žemljica lahko primerna.

 • Ženske z ovalno in okroglo obliko obraza lahko poskusijo to pričesko.
 • Ta oster videz je lahko primeren za tiste z valovito teksturo las in kodrastimi lasmi.

  Poskusite ta videz za ženske v starosti od 30 do 40 let za najboljši videz.

2. Neurejene dvojne žemljice:

neurejene dvojne žemljice

Ali imate raje eleganten in sodoben, a hkrati funky videz? Tukaj je ena. Morda ste naleteli na dvojne žemlje ali celo na neurejene žemljice. Toda ta mešanica obeh je nekaj edinstvenega in hkrati inovativnega. Preizkusite to enostavno in hitro dvojno dvigovanje las v neurejeni obliki in videti boste lahko osupljivo. Če imate kakšna neformalna srečanja s prijatelji ali priložnostne izlete za redno rutino, je to lahko dobra izbira z norim podtonom

 • Dekleta in ženske z okroglo, ovalno in diamantno obliko obraza lahko preizkusijo to pričesko
 • Ta elegantni videz je lahko dober z vsako teksturo las. Če pa imate gosto dlako, je ta neurejena punđa lahko idealna.
 • Dekleta in ženske, mlajše od 25 let, so lahko v tem videti sladke in ljubke.

3. Neurejena žemljica s pletenico:

Neurejena žemljica s pletenico

To mora biti eden izmed naših najljubših frizur. Če se obetajo poroke ali se vrstijo slavnostni dogodki, je ta čudovita preobrazba pričeske lahko ostra. S pol pleteno žemljico in neurejenim videzom je sodoben videz nov in očarljiv. Poskusite dodati nekaj zapletenih cvetličnih nastavkov, kot je prikazano na zgornji sliki, da dodate dodatne podrobnosti. Ta neurejena pričeska z lasmi je lahko najboljša za poroke, maturantski ples ali zabavo.

 • Ženske s srcem, diamantom in ovalno obliko obraza lahko to preizkusijo
 • Nosite to neurejeno punčo za tiste ženske z valovito in kodrasto teksturo las.
 • Ta videz je lahko oster in eleganten ali pa ženske v poznih 20-ih do sredine 30-ih.

4. Neurejena žemlja s šiškami:

Neurejena žemlja s šiškami

Imate radi šiške in resice? Te frizure za lase z dodanimi šiškami so brezčasne in nikoli ne morejo iziti iz trenda. Z neurejeno frizuro in šiškami, ki padajo čez čelo, je to eden najbolj mladostnih stilov, ki smo jih kdaj videli. Naj gre za pisarne ali priložnostne izlete, je ta neurejena žemljica s šiškami lahko ostra in popolna.

 • Tisti z ovalno in podolgovato obliko obraza se lahko popolnoma prilegajo temu videzu
 • Poskusite to pričesko, če imate ravne ali valovite teksture las.
 • Ženske v 20 -ih in 30 -ih letih so lahko idealne pri tej preobrazbi.

5. Nered Bun Updo:

Nizko umazana peciva Updo

To je ena najbolj zaželenih poročnih neurejenih pričesk, na katero smo naleteli v zadnjem času. Če imate kot obleko krščanske poroke ali celo poročne sprejeme z dolgimi maxi oblekami, so lahko te pričeske s punđo videti elegantne in plišaste z elegantnim videzom. Dodajanje nastavkov za lase lahko tej preobrazbi doda še svetle in živahne odtenke. Je hiter, a hkrati oster in sodoben.

 • Tisti, ki imajo okroglo, kvadratno in ovalno obliko obraza, lahko poskusijo to pričesko.
 • Ta punčka za preoblikovanje pričeske je lahko dobra z ravno in gladko teksturo las. To je lahko tudi enostavna neurejena punđa za srednje dolge in dolge lase do ramen
 • Ženske z vsakim v starosti 20 let lahko izgledajo idealno v tem elegantnem videzu.

6. Neurejena žemlja z bandano:

Neurejena žemljica z bandano

Pričeske na bandani ali preobleke las s šalom so precej prihajajoči trend. S čudovitimi ženskimi slogi in retro vibracijami nam je všeč, kako se izkaže v večini pričesk. Če dodate svetel barvni šal z neurejeno žemljico, naredite isto čarobnost – daje svetel in peneč sodoben odtenek za vsak dogodek, ki ga preizkusite.

 • Ženske s katero koli obliko obraza in značilnostmi lahko preprosto preizkusijo to pričesko
 • Ta videz je lahko oster in kot nalašč za ženske z valovito in ravno teksturo las
 • Ženske v 20 -ih in 30 -ih letih so lahko idealne in primerne v tem videzu.

7. Neurejena žemljica iz čopka:

Neurejena punčka iz čopka

Ali zamujate v svojo pisarno? Za vse tiste ženske, ki so obremenjene z urniki, tukaj je hiter kramp. Iz las naredite čop in ga obrnite v vozel v punčko. Ta hitra in enostavna pričeska ne traja niti minute, s svojo neurejeno eleganco in videzom pa daje tudi lep očarljiv slog. Nadalje, če imate kratke lase, se lahko ta preprosta nizko neurejena punđa nadaljuje hitro in dobro.

 • Ženske z ovalnimi in okroglimi oblikami obraza lahko preizkusijo to pričesko.
 • Tisti s katero koli teksturo las in tankim videzom so lahko idealni in popolni v tej enostavni neurejeni punđi za kratke lase.
 • Poskusite ta videz za tiste ženske v 30 -ih in 40 -ih letih.

8. Twisted Messy Updo:

Zvita neurejena Updo Bun

Navdušeni smo nad tem čudovitim videzom. Lasje se tukaj vzamejo skupaj in zvijejo navzgor, da naredijo grdo navzgor. Za ženske, ki imajo radi drzen in sodoben videz, je to lahko idealno. Naj bodo to zabave ali koktajl dogodki ali večerje. To je lahko idealno in trendovsko s sodobno privlačno podobo. Kaj misliš?

 • Ženske z ovalno in okroglo obliko obraza lahko preizkusijo te neurejene pričeske za dolge lase.
 • Ta oster videz je lahko popoln za tiste z ravnimi in valovitimi lasmi. Poleg tega, če imate dolge lase in debelo teksturo, se lahko ta enostavna neurejena punđa dobro poda.
 • Ženske v 40. in 50. letni dobi so tukaj lahko popolne.

9. Neurejena žemljica z resicami:

Neurejena žemljica z resicami

Če ste zabavni za zabave in imate na voljo številne dogodke, vam bo ta vsestranski videz všeč. Od vrhunskih zabav in druženj do večernih prireditev in koktajlov je ta punčka za lase z resicami ob straneh elegantna in izgleda super mladostno. Poskusite to neurejeno žemljico z elegantno maksi obleko ali obleko in videti boste kot milijon dolarjev.

 • Ženske z ovalno in podolgovato obliko obraza lahko poskusijo to čudovito pričesko.
 • Ta videz je lahko idealen z ravno in gladko teksturo las.
 • Starostna skupina 30 -ih in 40 -ih je lahko idealna in popolna kombinacija za ta videz.

10. Vintage blondinka neurejena žemljica:

tradicionalna neurejena žemljica

Za tiste poklicne obveznosti in uradna srečanja je lahko ta blondinkasta neurejena žemljica idealna. Milost in čar, povezani z videzom, dajejo popolne dostojanstvene in formalne vibracije okoli vas. Prezračite ta slog z obleko do kolen ali krili in srajcami, in stavimo, da ste lahko videti čudovito in osupljivo.

 • Ženske z diamantno, ovalno in okroglo obliko obraza lahko poskusijo to pričesko.
 • To razkošno, elegantno pričesko za lase lahko preizkusijo ženske z ravno in valovito teksturo las.
 • Ženske v 30 -letni starosti lahko v tem čudovitem videzu izgledajo mladostno in očarajoče.

11. Stranska debela pletenica:

preprosta neurejena punđa za dolge lase

Debeli in volumetrični lasje so odlična možnost, da naredite stranske debele pričeske s pletenicami. Pričeske se lahko še naprej spreminjajo, vendar bo ta slog imel svojo norost. Če greste s to pričesko na uradne dogodke skupaj z ustrezno obleko, lahko pritegnete pozornost vseh ljudi, ne glede na starost. Zato poskusite enkrat in bodite drugačni.

12. Updo Messy:

hitre enostavne žemljice za dolge lase

Updo neurejena punčka je super, če imate dogodek na fakulteti ali maturantski ples. Čeprav se ta pričeska ponaša z mladostjo, jo lahko zaradi svoje prefinjenosti krasijo tudi vodje podjetij. Updo videz izgleda odlično z veliko raznovrstnimi neurejenimi kodri na sprednji in zadnji strani.

13. Bump It:

slike neurejenih žemljic črni lasje

Bump it messy bun je popolna neurejena punčka, če iščete odlično pričesko, ki se bo ujemala z vašo obleko. Ta pričeska ima večji volumen kot večina neurejenih pričesk in je videti tudi veliko čistejša. Če želite doseči to odlično pričesko, potrebuje ločen sklop rok.

14. Visoko updo:

neurejena top punđa

High up do izgleda odlično, ko potrebujete odlično pričesko, ko greste na noč v mesto ali greste s prijatelji. Zahteva malo ali nič vzdrževanja in ga lahko naredite v kratkem času, kar vam bo omogočilo, da si ustvarite čudovito pričesko za ta dan. To je odlična pričeska za izbiro, če ne želite porabiti preveč časa za lase.

15. Neurejena žemlja s pletenico:

neurejena punčka poročni lasje

Neurejeno punčo s pletenico je nekoliko težje narediti zaradi podtonske pletenice, ki jo je treba hkrati narediti, ko si lase zavežete v neurejeno punčo. Če imate pri ustvarjanju te pričeske drugo osebo, bo veliko bolje, da dobite tisto, kar želite.

16. Uradna neurejena zemička:

Slavni neurejeni lasje

Uradna neurejena žemljica je kot nalašč za ohranitev vašega dostojanstva in dobrega imena, ko greste na kateri koli pisarniški dogodek. Morda je to popolna neurejena pričeska, ki je bila kdajkoli odkrita zaradi njene zmožnosti, da hkrati izgleda elegantno in elegantno.

17. Super priložnostno:

neurejena punčka za dekleta

Super ležerna neurejena punčka je spet odličen način, če si želite pustiti lase med družabnim dogodkom ali zabavo. Tudi za običajno priložnostno pričesko je to odličen način. Super casual zahteva le majhno žemljico z veliko raznovrstnimi neurejenimi kodri, da pravilno potegne ta odličen videz.

18. Poročna žemlja:

neurejena punčka za zaroko

Ta neurejena žemljica je kot nalašč za vašo poroko in bo videti odlično s tekočo belo obleko. Po izbiri dodatne opreme lahko pričesko uporabite za doseganje višje ravni milosti.

Neurejene pričeske so med najlepšimi in priljubljenimi pričeskami sodobnih žensk. S sodobnimi odtenki nove generacije in klasičnim videzom so te neurejene pričeske idealne za številne dogodke in priložnosti, ki prihajajo, in lahko ustrezajo tudi ženskam z drugačnim naborom želja. Preizkusite jih in lahko bodo videti prav vsakemu.