Žemljice so verjetno najpogostejša in primitivna pričeska za Indijca. Pogosto na zasedenih porokah ali v zgodnjih jutranjih vlažnih pisarnah bi videli ženske v svojih oblačilih, ki nosijo hitro narejeno žemljico, bodisi da premagajo vročino ali pa se kdaj uvrstijo v svoj naporen urnik. Ker so variacije pomemben del modernizacije, zdaj tudi grobo narejene žemljice doživljajo nekatere osebnostne spremembe. Med številnimi vrstami je visoka punđa, nizka, tista ob strani in seveda posteljna glava neurejena. Danes bomo v tem članku prebrskali nekaj indijskih pričesk, s katerimi se lahko ukvarjamo.

1. Neurejen pogled:

indijska punčka hAairstyles1

To je verjetno najmanj strukturiran, a najpogosteje uporabljen videz žemljic za sodobno Indijo. Neurejen videz zahteva le, da lase zberete na zadnji strani glave in jih nerodno povežete s preprosto kravato za lase. Neurejena punčka ne potrebuje dobre strukture ali tehnike, vendar pa vašim lasem doda volumen in slog.

2. Omamljena žemlja:

indijska punčka hAairstyles2

Če želite popoln poročni videz ali preprosto ustvariti slog izjave, poskusite s to čudovito idejo punčke. To je preprosta krofna, ki ima na sredini vdolbino, ki vam omogoča, da obesite ali pritrdite svoj kos okrasja. Kolaček iz krofov lahko najbolje ustvarite z uporabo nogavice kot podlage, ki bi vam dala popoln videz nogavice ali krofa.

Preberite: Enostavne žemljice za dolge lase

3. Pletenica iz pletenice:

indijska punčka hAairstyles3

Začnite z zbiranjem las na koncu in nanje privežite preprostega ponija. Za dodaten volumen lahko dodate podaljške ali pršila za volumen las in nato začnete plesti ponija. Tu se lahko odločite za eno samo pletenico, ki jo lahko ovijete kot ponija, ali pa lase razdelite na dve tri pletenice in sledite metodi zavijanja.

4. Stranska peciva:

indijska punčka hAairstyles4

To je mehko valjana stranska punđa in za brezhiben videz predhodno uporabite kodralnike, ki bodo vašim lasem podarili ta sijajni princess kodrasti. Ta pričeska lahko traja nekaj časa, saj se posamezni prameni ključavnic zvijejo v vrtnico kot tuljavo in nato pripnejo na stran glave.

Preberite: Kako narediti žemljico iz nogavic

5. Francoski twist:

indijska punčka hAairstyles5

Tu je druga stvar, ki smo se je naučili od Francozov, kjer so lasje veličastno zviti v čudovit francoski zvitek. Spuščene pramene pustite na sprednji strani las, medtem ko preostale naleti na udarce ali draženje, nato pa jih zvijete v notranjost francoskega peciva.

6. Zgornji vozel:

indijska punčka hAairstyles6

Najosnovnejša pri punčki je visoka punčka za oblikovalce trendov ali poletne dražljaje. Med vlažnimi poletji ne pustite, da vas dolge pramene najbolj izkoristijo tako, da lase zvijete v visokega ponija, vendar jih nikoli ne zavarujte s kravato. Zberite lase in jih zavijte v tesno punžo. Medtem ko ste pri tem, pustite ohlapno pramen zadaj, da pokrijete kravato.

Preberite: Pričeske s pletenicami

7. Različica zgornjega vozla:

indijska punčka hAairstyles7

Tu je različica zgornjega vozla, pri katerem so lasje razdeljeni na dva predela, prvi je vezan na zgornjo punčo, majhno in drobno, preostali lasje pa so zglajeni in ohranjeni, kar vam omogoča, da se z lasmi s šiškanjem ukvarjate tako z brezplačnimi lasmi.

8. Zankast pogled:

indijska punčka hAairstyles8

To je nizka viseča žemlja, narejena z zanko v čop. Zberite lase zadaj in nato s prsti ustvarite zanko, sčasoma mimo ponija in ga zvijete, da ustvarite punžo.

Preberite: Najboljše pričeske za punčke

9. Underdog:

indijska punčka hAairstyles9

Tu začnemo z obrnjeno francosko pletenico in jo namesto da končamo, zavijte v žemljico na samem vrhu.