Rangoli je indijska ljudska umetnost, izdelana iz različnih barv. Te barve so v obliki prahu in so občasno oblikovane. S pomočjo rangolijevih vzorcev in barv se narišejo različne slike, znaki in simboli. Danes govorimo o indijskih modelih rangoli, ki so povezani z indijsko zastavo, datumom 15. avgusta in tremi barvami. Te domoljubne vzorce rangoli lahko izdelate doma, v pisarni ali na katerem drugem javnem mestu, da pokažete svoje domoljubje do Indije.

15. avgust RangoliVir slike: Ashwini Rangoli

10+ najboljših indijskih rangolijevih modelov za Pandrah August (november 2021):

Tukaj imamo 10+ najboljših modelov Rangoli 15. avgusta s podobami, ki so nastale kot poklon neodvisni Indiji.

1. Lep dan neodvisnosti Rangoli Design:

Dan neodvisnosti Rangoli

2. Dan neodvisnosti cvetja Rangoli:

Dan neodvisnosti RangoliVir slike: easyrangolidesign.com

3. Pav Rangoli z indijsko zastavo:

Dan neodvisnosti Rangoli

4. Dan neodvisnosti Rangoli Oblikovanje indijske zastave:

dan neodvisnosti rangoli modeli

Rangoli na zgornji sliki so narejeni v obliki rože, cvetni listi pa so oblikovani kot zastava Indije. Velikost rangolija je majhna, vendar izgleda zelo spodobno, ker je lepo narejena. Za Ashok čakro so bili uporabljeni umetni modri cvetovi, na sredini pa je zasnovan še en cvet.

5. Veliki okrogli dan neodvisnosti Rangoli Design:

Dan neodvisnosti Rangoli

To je ljubek poseben dizajn rangolija ob dnevu neodvisnosti. Narejen je bil velik krog s kurkumo rumeno barvo, ki na sredini vsebuje barve indijske zastave. Razlog, zakaj na sredini ni bilo Ashok čakre, je bil, da je bila zastava obdana z modrimi odtenki in belimi vzorci na njih. Celoten rangoli je obrobljen s cvetnimi listi ognjiča in nato sesekljanimi listi dreves.

6. Najboljši zemljevid Rangolija ob dnevu neodvisnosti:

Dan neodvisnosti Rangoli

Pravokotno območje je bilo razčlenjeno in je bilo enakomerno razdeljeno v barve žafrana, belo in zeleno. Oblika države je bila narejena na treh barvah z rjavimi rangoli, Ashok čakra pa na sredini z modro in rjavo. Najboljši dizajn, ki je pokazal koncept neodvisnosti, je bila odprta kletka in beli golob, ki je letel nad njim, kar kaže, da je zdaj izpuščen. Rangoliju so dodali tudi modele vojakov, računalnik, abakus in tovarno.

7. Oblika cvetnega rangolija na dan neodvisnosti:

Dan neodvisnosti Rangoli

To je čudovit patriotski dizajn rangoli in je spet v obliki rože. Zelena prevladuje v oblikovanju, obrobljena s črno in zlato barvo, vključuje pa tudi modele z belo. Na sredini zelenih cvetnih listov je narejenih 6 indijskih zastav, v sredini pa je majhen dizajn z rdečo, belo in zlato barvo.

8. Hibiskusov cvet Rangoli za dan neodvisnosti:

Dan neodvisnosti Rangoli

Vidimo čudovite rangole, narejene ob 65. neodvisnosti države. Rangoli prikazuje zasnovo dveh odprtih rok z rdečimi in rumenimi sledilci hibiskusa. Roka se drži tudi za oblikovanje v barvah indijske zastave, tik ob rangoliju pa so listi.

9. Enostavni modeli neodvisnosti Rangoli:

Dan neodvisnosti Rangoli

Barve rangoli so sijoče in sijoče. Zasnova kolam rangoli je narejena v beli barvi, ki je na zunanji strani obrobljena z modro, v notranjosti pa zelena, bela in žafranova. Zelena in žafran imata na sebi tudi različne oblike bele barve.

10. Navedite besedo “Ponosni, da smo Indijac” Rangoli:

Dan neodvisnosti Rangoli

Rangoli se začne s krogom na sredini, ki je oblikovan iz sončnice in je bil obarvan z žafranom, belim in zelenim za cvetne liste. Na sredini je oblikovan metulj in njegova krila so bila obarvana kot indijska zastava z oblikami, narejenimi s kontrastnimi barvami na notranji strani. “Ponosni, da smo Indijanci”, dodano iskri v zasnovo. To je eden najboljših rangolijevih modelov za dan neodvisnosti z čakro Asoka in pavovim perjem, ki je v pomoč pri dekoriranju.

11. Indijska zastava, izdelana na tleh nakupovalnega središča:

Dan neodvisnosti Rangoli

Rangoli so izdelali v nakupovalnem središču Ampa Skywalk v Chennaiju. Je čeden in čist dizajn indijske zastave, narejen na tleh nakupovalnega središča. Celotna zasnova je bila postavljena na belo podlago rangolija. To je eden izmed čudovitih modelov rangoli na dan neodvisnosti z indijsko zastavo.

12. Rangoli z različnimi barvami za dan neodvisnosti:

Dan neodvisnosti Rangoli

Koncept zasnove je podoben tistemu, ki smo ga videli zgoraj. Obstaja kletka, zasnovana s ptico, ki pluje visoko, in kletka prikazuje indijsko zastavo, ki kaže, da je zdaj prosta. Oblikovanje rangolija je bilo za dan neodvisnosti lepo okrašeno z različnimi barvami, ki obkroža sporočilo.

Priporočeni članki:

  • 15 preprostih modelov Rangoli s pikami – korak za korakom za začetnike!
  • 9 posebnih modelov Rangoli s 15 pikami, ki jih je treba preizkusiti leta 2021!
  • 5 čudovitih modelov Rangoli s 13 pikami s slikami!