Otroci so na splošno zelo navdušeni nad ustvarjalnim delom in vedno potrebujejo priložnost, da si dajo barve. Ti modeli rangoli za otroke so lahko malce težki; obstaja pa nekaj vzorcev, ki bi se jim zdeli tudi lahki in prijetni. Ne bo se izkazalo za neurejeno, poleg tega pa bo prostor enostavno očistiti.

Najlepši modeli Rangoli za otroke:

Tukaj smo dali seznam najbolj privlačnih lahkih in preprostih modelov rangoli za otroke.

1. Spiralna oblika Rangoli:

Rangoli Designs za otroke

Zgornja oblika je eden izmed preprostih načinov za izdelavo rangolija. Ravno razpršiti prah rangoli po tleh in nato s prstom ustvariti spiralni vzorec, odvečni del praška lahko odstranite. Zaradi majhne dekoracije na robu in v sredini bo videti popolnoma popolno. Tako enostaven vzorec rangolija bo zagotovo navdušil mlade pri tej nalogi.

2. Oblikovanje Rangoli z uporabo stročnic:

Oblikovanje Rangoli z uporabo impulzov

Modele Rangoli lahko izdelate tudi z uporabo stročnic. Različne vrste impulzov različnih odtenkov ne bodo le naredile vzorca lepega, ampak bodo pri otrocih ustvarile tudi občutek navdušenja. Majhne koščke kartona lahko uporabite za izdelavo rangolija in jih nato položite na tla. Ta otroški dizajn rangoli daje zelo organski videz.

3. Igrajte testo Rangoli Designs:

Igrajte testo Rangoli Designs

Enostavne vzorce lahko naredite z uporabo testa za igro. Otroci so vedno radi uporabljali igralno testo za ustvarjanje različnih oblik. Zato ji ideja o ustvarjanju celega rangolija iz ležečega testa doda veliko več vznemirjenja. Ne samo, da je videti barvito, ampak dodaja tudi 3-d učinek in tudi enostavno očisti prostor. Uporabljeno testo lahko ponovno uporabimo tudi za prihodnje namene. To je eden od preprostih modelov rangoli s pikami za otroke.

4. Barvni riž Easy Rangoli za otroke:

Barvni riž Easy Rangoli za otroke

Barvni riž je na voljo v večini lokalnih trgovin in ga je mogoče enostavno narediti tudi doma. Rižu je treba samo dodati barve, ga dobro premešati in pustiti, da se posuši nekaj časa. Ta vrsta rangolija pa se izkaže za malo neurejeno pri otrocih, ustvarjanje vzorcev v majhnih krožnikih lahko reši težavo. Čiščenje prostora ne skrbi, otroci pa ostanejo čisti.

5. Kositrna folija Rangoli za otroke:

Kositrna folija Rangoli za otroke

To je izjemno inovativna ideja za ustvarjanje rangoli dizajna za otroke. Otroci se bodo zagotovo radi igrali s folijo. Ustvariti je treba oblike z barvnimi folijami in jih s pomočjo lepila prilepiti na karton. To ne samo, da ohranja tla čista, ampak tudi naredi rangoli zelo svetel in sijoč.

6. Suho cvetje Rangoli Design za otroka:

Suho cvetje Rangoli Design za otroka

Za ustvarjanje vzorcev rangoli lahko uporabite suho cvetje ali umetno cvetje. Otroci so na splošno bolniški; zato bodo zaradi te vrste rangoli hitro opravili nalogo. Tudi čiščenje prostora bo trajalo 2 minuti. Diya ali majhno svečo lahko uporabite, da bo svetla in domišljijska.

7. Oblikovanje Rangolija z uporabo barvnega prahu:

Oblikovanje Rangoli z uporabo barvnega prahu

Enostavno uporabo barvnega rangolija v prahu lahko naredite tudi za ustvarjanje vzorca. Zasnove je mogoče izdelati na majhnih krožnih ploščah in jih nato postaviti na tla. Ozadje plošče lahko napolnite z bleščicami. Tako bo dobila jazzovski videz in bo navdušila tudi otroka.

8. Barvit Rangolis na tleh:

Barvit Rangolis na tleh

Glavni trik tega rangolija je velika velikost. Večja kot je velikost, otroku lažje zapolni prostor. Enobarvni prah je lahko najboljši način za njihovo izdelavo. To pa lahko povzroči malo nereda. Končni rezultat te vrste rangolija je čudovit in spodbuja otrokove sposobnosti. Diyas lahko postavite na mejo, da bo videti bolje in tradicionalno. To je eden od preprostih modelov rangoli za sodelovanje na natečaju za otroke.

9. Enostavno oblikovanje krede Rangoli za otroke:

Enostavno oblikovanje krede Rangoli za otroke

Otroci zelo radi barvajo in igranje s kredami je tudi eden izmed njihovih najljubših pogovorov. Zato je izdelava rangolisa s kredami naloga, ki bi jo radi opravljali. Dobijo priložnost, da uporabijo svojo najljubšo barvno kredo in ustvarijo vzorec. Vzorec lahko naredite na črnem papirju ali neposredno na tleh. Črkanje s kredami bo otroke zagotovo razveselilo.

10. Preprosti kristalni rangolijevi modeli za otroke:

Preprosti kristalni Rangoli modeli za otroke

Kompaktni diski (CD -ji), ki niso uporabni, se lahko uporabijo za izdelavo rangolisa. Človek ustvari vzorec z lepljenjem barvnih kamnov s pomočjo lepila. To bo izpolnilo otrokovo željo po uporabi lepila in opravljanju obrtniških del. Hkrati lahko ta priročen rangoli postavite kamor koli. Ozadje lahko zapolnite z bleščečim prahom ali barvami.

11. Geometrijsko oblikovan dizajn Rangoli za otroke:

Geometrijsko oblikovan dizajn Rangoli za otroke

Otroci se radi igrajo z odtenki barv in oblik. Navsezadnje so to prve stvari, ki se jih naučijo iz zgodnjih šolskih ur. Tudi otroci v igralnici in vrtcu poznajo oblike in barve. Zelo preprost preprost rangoli za otroke lahko naredite za majhne otroke tako, da narišete oblike in jih napolnite z različnimi barvami. Okrašena z Diwali Diyas okoli rangolija prinaša svetlobo rangoli, razveseljuje otroke s ponosom, da sami naredijo rangoli.

12. Preprosta Diya Rangoli za otroke:

Preprosta Diya Rangoli za otroke

Diya je najpreprostejša slika za otroke. V prazničnih obdobjih, kot je Diwali, lahko Diya zlahka nariše in pripravi barvo, da Diwali olajša z lastnimi rangoli. Lahko celo rečemo, da je Diya design najboljši Diwali Rangoli za majhne otroke. Preprosta črka “W” in povezovalni širok “U” spodaj naredi skledo Diya, plamen na vrhu pa dopolni celotno podobo rangolija.

13. Angry Bird Easy Cartoon Rangoli za otroke:

Angry Bird Easy Cartoon Rangoli za otroke

Preprost in zabaven rangoli za otroke je jezna ptica. Fotografija rangolija za otroke jezne ptice pred otrokom mu lahko pomaga olajšati rangoli. Pravilna okrogla oblika obraza in nekaj razpok las na zgornji in levi strani lahko otroka zlahka nariše jezno ptico. Preprosto obarvanje v rdečo barvo in podobno spoštovane barve za oči in kljun prinaša neverjetno ljubezen do rangolija.

14. Rangoli s pikami za otroke:

Rangoli s pikami za otroke

Pike otrokom olajšajo zbiranje točk in si izdelajo popoln vzorec rangolija. V trgovinah dobimo tudi grafikon števila pik, ki jih je mogoče zlahka narediti. Otrok lahko s pomočjo grafikona naredi pike in se nato zlahka pridruži pikam, da oblikuje rangoli. Prav tako se izkaže, da je pikčast dizajn rangoli za otroke zelo enostaven za izdelavo čudovitih modelov.

15. Enostavna zapestnica in barvni rangoli za otroke:

Enostavna zapestnica in barvni Rangoli za otroke

Otroci radi sodelujejo na tekmovanjih in se celo počutijo srečni, ko se izkažejo pri učinkovitem delu. Rangolijeve modele za otroška tekmovanja lahko pripravite z različnimi preprostimi vzorci, ki jih otroci lahko naredijo zelo enostavno. Še ena ljubka oblika rangolija lahko premaga konkurenco, če je otrokom pred tekmovanjem zagotovljeno ustrezno vodenje. Zapestnico lahko postavite v posebno obliko in jo napolnite z barvami rangoli, da oblikujete obliko. Nato celotna oblika rangolija dobi popolnost okrogle oblike in ločen dizajn med drugimi ljubkimi modeli, ki so jih naredili otroci.

Enostavne in zabavne ideje otrokom v veliko pomoč tudi pri ustvarjanju čudovitih modelov. In včasih se odlično delo spozna tudi iz malih možganov. Rangoli lahko veljajo za enega najljubših za majhne otroke, saj je umetnost polna barv in pudrov na roki, zaradi česar se igrajo polno s tem, kar si vedno želijo. Otroci lahko naredijo tudi rangolis s cvetjem. Naloga, da poberejo cvetne liste različnih barv in jih združijo, posušijo in iz njih naredijo čudovite rangole, zaradi česar se začnejo ukvarjati z umetninami. Barvni svinčnik jim pomaga tudi pri izdelavi čudovitih rangolov, če jih dobro poučite. Medtem ko se različna zrna različnih barv uporabljajo tudi za izdelavo rangolijev in na nek način tudi otrokom pomagajo zapomniti imena uporabljenih zrn.

Ko govorimo o ustvarjalnosti in otrocih, meje domišljije nimajo meja. Ustrezno vodenje in predhodna praksa naredita otroke popolne pri svojem delu.