Rangoli je zapletena umetniška oblika, s katero se vsakodnevno ukvarjajo številne ženske. V nekaterih primerih so potrebni natančnejši in svetlo obarvani rangoli. Ti rangoli so običajno velike velikosti. Rangoli z 11 pikami je ena takih možnosti, kjer lahko ustvarite velike rangolije. Rangoli z 11 pikami vam dajo prostor za rože, liste, metulje itd. Obstaja toliko možnosti, med katerimi lahko izbirate.

Najboljši modeli Rangoli s 11 pikami s slikami:

Tu je seznam najbolj priljubljenih 11 pik rangoli modelov s slikami. Poskusite te vrste kolama, ki spremeni v domače vzdušje.

1. Posebnih 11 pik Rangoli:

Posebnih 11 pik Rangoli

Ta čudovit kolam s pikami od 11 do 6 je odličen za festivale in druge priložnosti. Rangoli lahko postavite na vhod v svojo hišo. Dodate ga lahko tudi v sobo s pujo. To je simbolična oblika oblikovanja, ki jo večina žensk rada naredi. Barve tega rangolija so popolne, saj so svetle in lepe.

Rangoli z 11 pikami so posebni veliki rangoli, ki jih večina ljudi uporablja ob priložnostih. Za dokončanje tega rangolija potrebuje več časa, saj je bolj zapleten in občutljiv. Ta kolam lahko naredite kot muggulu z 11 pikami, tako da lahko ustvarite diye v vogalih. Cvetlični vzorec skupaj z geometrijsko zasnovo je zelo enostavno ponoviti tudi na drugih straneh. Dodajte čudovite brezplačne barve, ki bodo na splošno videti dobro. Festivalski kolam izdeluje več oseb, saj je velik in zahteva nekaj časa. Zato pojdite in poskusite ta poseben rangoli.

2. Cvetlični Kolam z 11 pikami:

Cvetlični Kolam z 11 pikami

Tukaj je cvetlični kolam, ki z 11 pikami ustvari najlepšo sliko. Ta rangoli ali kolam z 11 pikami je čudovita stvar za vsako priložnost. To rangoli z 11 do 6 pikami lahko ustvarite s pomočjo ravnih črt. Rože lahko izdelate s pomočjo diamantnih oblik za cvetne liste. Osrednja spiralna slika je narejena tudi iz diamantnih oblik.

Ta rangoli ali kolangal z 11 pikami vam bo povedal, kaj lahko naredite s to nastavitvijo rangoli. Slika je zelo lepa in barvita. Barve za vse rože lahko nastavite kot različne, za nasprotne rože pa enako barvo. Osrednja spiralna slika je lahko izdelana tudi v različnih barvah. Uporabite belo kot obrobo za vsak predmet. Središče je lahko belo in tudi kontrastno. To zasnovo kolam je zelo enostavno izdelati in lahko se preizkusite v različnih stilih, ki jih lahko ustvarite.

3. Metulj Rangoli z 11 pikami:

Metulj Rangoli z 11 pikami

Eden najbolj zapletenih in barvitih rangolisov je ta metulj rangoli. To je cvetlični rangoli, ki ga lahko ustvarite s cvetjem in metulji. Sikku kolam z 11 pikami je popolna nastavitev za to zapleteno zasnovo. Metulji nastanejo tudi s povezovanjem pik. Obline, ki jih naredite za krila metulja, morajo biti čiste in čiste. Ista slika metulja se nato še petkrat kopira po krogu.

11 pulli kolam je kot nalašč za priložnosti. To lahko dobite tudi za kakšno tekmovanje v rangoliju. To vam bo zagotovo dalo prednost pri konkurenci, saj je tako zapletena in lepa. Oblikovanje bo enostavno ustvariti, vendar bo videti spektakularno. Vsak od elementov te zasnove mora biti obarvan drugače, tako da celotna slika izgleda veličastno. Metulji so ključ do te zasnove, saj niso skupni element. Ker večina rangolis vključuje srednji cvet in liste, bodo metulji zagotovo glavna točka, ki vam bo dala odlične ocene za tekmovanje.

4. Rangoli 11. kroga:

11. krog Rangoli

Tukaj je preprost in enostaven okrogel cvetlični rangoli, ki ga lahko poskusite narediti za svoj dom. To chukki rangoli 21 do 11 lahko preprosto ustvari katera koli oseba. Okrogle rože, ki jih lahko ustvarite s povezovanjem pik, vam dajo iluzijo velikega vrta. Točka rangoli 11 do 6 je narejena s srednjim delom 21-11.

Poskusite obdržati roke pri tem dizajnu, saj je zapleten in občutljiv. Beli prah lahko postavite v neprekinjeno črto za okrogle rože. Ostale dele pustite takšne, kot so, in dodajte več prahu, da bodo pike pravilne. Tako nastane 7 okroglih cvetnih segmentov, ki so med seboj povezani. Če želite, da je videti posebno, lahko cvetjem dodate barvo. Lahko ga pustite tudi belega. To je osnovna metoda in izgleda zelo lepo. Okrogle rože so preproste oblike. V središče tega rangolija lahko dodate nekaj drugih elementov. Del 21-11 vam daje možnost, da v notranjost dodate kateri koli drug element oblikovanja.

5. Prepletene pike v 11 formaciji:

Prepletene pike v 11 formaciji

Nekateri modeli rangoli s pikami od 11 do 6 so popolni načini za ustvarjanje čudovitih festivalskih vzorcev. Razlika v tej tvorbi je prepletanje pik. Tu imate nekaj pik, ki so združene, da tvorijo neprekinjeno sliko. Barve lahko dodate tudi na vmesni način.

Tukaj so za rože uporabili rdečo in oranžno barvo, tako da je videti, kot da ste zasenčili cvetne liste. 11 chukkala muggulu lahko naredite s čudovitimi svetlimi barvami. Barve lahko uporabite tako za rože kot za liste. Kot obrobno barvo naredite belo, da izstopa. To je enostaven dizajn kolam, ki ga lahko uporabite za kateri koli festival. Velik prostor, ki ga zaseda rangoli, je razlog, zakaj se to počne v templjih in tudi za tekmovanja. Če poskusite z vmesnim učinkom, boste zagotovo osvojili točke na katerem koli tekmovanju v rangoliju. To je čudovit način, da osrečite gledalce.

Rangoli, narejen z 11 pikami, je za praznike in za velike velikosti rangolis. Odlične so za podrobnosti, kot so rože in drugi elementi. Za izbiro lahko poskusite vmesne in okrogle pike.