Rangoli združujejo barve in luči na skupni platformi in imajo drugačen videz, tako da so lahko navdušeni različni ljudje. To je še en način praznovanja festivala v Indiji. Običajno se uporablja kot dekorativni kriterij ali pa lahko rečemo, da je to najboljši način za uživanje na festivalu z oblikovanjem naše ustvarjalnosti. Eden takšnih modelov je 13 pik rangoli modelov, ki so, kot že ime pove, rangoli narejeni s pomočjo 13 pik. To preprosto daje popoln pogled v pregled rangolija.

Najboljši modeli Rangoli s 13 pikami s slikami:

Tu je seznam top 5 13 pik rangoli, ki so preizkusili te modele in prejeli najboljše cenjenje za vaše goste.

1. Čudoviti 13 pik Rangoli:

Čudovit dizajn Rangoli s 13 pikami

Rangoli imajo svojo toplino in ustvarjalnost. Človek je lahko tako ustvarjalen, kot si želi. Lepe modele kolam s 13 pikami lahko uporabite za opazovanje in privlačnost ljudi. Te čudovite oblike je mogoče upodobiti zunaj doma ali templja v času festivalov. Najboljša stvar pri tem je, da lahko skupaj uporabite več barv. Mešanica svetlobe bi zagotovo dala izjemen videz.

2. Enostavno 13 točk Rangoli:

Enostavno 13 točk Rangoli

Kolam s 13 pikami je lahko najboljša izbira za lahke rangolije. Ta enostaven rangolis lahko oblikujejo navadni ljudje in ni potrebe po kakršnih koli strokovnjakih. 13 pulli kolam lahko poskusite tudi za lažje oblikovanje rangoli. Enostavni rangoli so posebej zasnovani za manjše dogodke in jih je mogoče oblikovati zunaj templja ali hiše. Rangolis s 13 pikami lahko daje gledalcem občudovanja vreden videz. Tudi to obliko oblikovanja je mogoče preizkusiti v tekmovalne namene v rangoliju.

3. Edinstveni Rangoli s 13 pikami:

Edinstven Rangoli s 13 pikami

13 pik na splošno označuje število pik, uporabljenih v modelih rangoli. Lahko uporabite tudi piko proti pikčastim chukka rangoli 13 do 7, kjer lahko uporabite 13 pik proti 7 pikam več. To so precej edinstvene oblike oblikovanja, ki jim na splošno sledijo prebivalci Kolkate. 13 do 7 modelov pulli kolam lahko preizkusijo profesionalci za velike dogodke. Modeli pulli kolam so nekoliko napredna raven oblikovanja, ki ustreza le velikim namenom.

4. Obrobje 13 pik Rangoli:

Meja 13 Dot Rangoli

Obrobne oblike v rangoliju so precej pogoste, ki jih običajno vidimo v templjih. Muggulu s 13 pikami lahko preizkusite ob stenah kot obrobe rangoli. Ti modeli povečujejo stopnjo zaupanja in oblikujejo okolje okoli. Poleg tega je 13 modelov chukkala muggulu mogoče preizkusiti v formatu rangoli z obrobami 13 pik. Ta oblika je priljubljena oblika v Indiji, ki lahko poveča možnost privabljanja ljudi.

5. Zmerni 13 pik Rangoli:

Zmerni Rangoli s 13 pikami

Zmerna raven le leži med začetno in kompleksno stopnjo. Ta vrsta ravni ni tako težka in jo preprosta oseba lahko zlahka preizkusi. Rangolis s 13 do 7 pikami ima na zmerni ravni številne sorte, ki so lahko zasnovane tako za majhne kot za velike festivale. Zasnova 13 pulli kolangal iz Zahodnega Bengala je lahko zasnovana kot zmerna raven glede na rangolis. Zunaj templja lahko te vrste rangolis naredijo čudovit videz.

Rangolis s 13 pikami ima veliko več takšnih modelov, ki jim še posebej sledijo prebivalci Kolkate. 13 modelov pulli kolam je lahko najbolj primernih za velike namene. Zmerno raven lahko poskusite za modele rangoli s 13 do 7 in 13 pikami.